Diskuze

VIDEO: Konec nudy na talíři. Lyonské brambory jsou jednoduché a rychlé

Možná to znáte. Pořád dokola doma opakujeme ty samé přílohy: Brambory vařené, kaše, rýže, těstoviny... Přitom jen tak mimochodem utrousí Zdeněk Pohlreich tip na přílohu, která se bude hodit ke všem minutkovým masům. Ač je v pořadu Teď vaří šéf! nabídne ke kachním prsíčkům.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jestli to maji byt dve porce brambor, prumernemu ceskemu jedlikovi to bude tezko stacit.

0 0
možnosti

Kachní játra opečená na kachním sádle jsou výborná. 

Jen je škoda, že Zdena tak trošku podceňuje diváky.

1 0
možnosti