Diskuze

Geniální vychytávka na ztracené vejce. Zkuste houbové ragú s vůní kulajdy

V restauraci Babiččina zahrada připravují tuto „kulajdu trochu jinak“ jako předkrm. Ač nejsem příliš velký milovník hub, toto jsem musel zkusit doma uvařit a ihned jsem na žádost rodiny musel zařadit do stálého jídelníčku.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MR

Možná jsem článek nečetla důkladně,ale tušíte někdo co je ta zelená voda pod kulajdovým ragú?Čerstvý kopr používám,ale tolik zelené šťávy nikdy nepustil,mě to připadá jak kdybych rozmrazila špenát a na to kydla kulajdu.;-)

0 0
možnosti
TH

Tedy kulajdu nebo ragu-kulajdu si moc neumám představit s hlívou ustřičnou.

Mám ji ráda, ale chutná úplně jinak než klasická houbová směs pro kulajdu.

Jednou jsem jí v houbovém ragu ( jinem) vyzkoušela a moc mi tu nechutnalo.

Hlíva ústičná mi chutná ve falešné dršťkové polévce. Jinak je podle mě dost nevýrazná.

A z té tenké potravinové folie - nedostávají se z ní nejaké látky při vaření do vejce? Takový tenoučký igelit v prudkém varu..

4 1
možnosti
JJ

J72a10n 84J69a47n26e59č11e98k

12. 12. 2014 9:48

Ano, mám k tomu vaření v igelitu taky osobní nedůvěru.

3 0
možnosti
HV

Tak to bych mohla.Zítra uvařím.R^

0 0
možnosti
Foto

P97e14t14r 82Š17r54a84i91e17r

12. 12. 2014 0:43

To rádoby ztracené vejce ale potom má zcela jinou chuť, vy motáci....:-P To jste tam mohli dát rovnou vejce natvrdo, jako leckde....

4 1
možnosti
MB

Dobrý den, dovolím si oponovat. Vznikne pevný bílkový obal s tekutým žloutkem. Tedy totéž, co klasicky vytvářeným pošírovaným vejcem. Podle mě je to ideální návod pro toho, komu normální vejce prostě nejde. Vyzkoušejte, uvidíte.

1 0
možnosti