Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

VIDEO: Průvodce kurzem těsta na italské těstoviny ve dvou minutách

Stručný návod na italské domácí těstoviny zní: na sto gramu semolinové mouky jedno vejce. Jenže tento stručný návod neřekne, jakou konzistenci těsto má mít, jak si poradit se strojkem na nudle, jak vyrobit vícebarevné těstoviny, jakou mouku zvolit. Podívejte se na naše video, které vás ve dvou minutách stručně provede celou výrobou,

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

M40i59l10a15n 12P86s68o71h87l61a10v85e24c 3622480349237

Víte, kdo někdy v životě dělal klasické české domácí nudle, tak by s těstem na italské těstoviny neměl mít potíž. Problém je v tom, že domácí polévkové nudle dnes nikdo nedělá.

0/0
26.12.2014 9:52

J41a78n 66J42a90n15e51č21e88k 9330103500416

To video je jako průvodce myšleno vážně? 8-o

0/0
18.12.2014 10:18

A78l38e58x60a74n88d30r 57K50o64s36t30k95a 8882868906514

Něco mi na něm nesedí. Jo aha, třeba to, že tam vůbec není řečeno co a jak :) Ps, mám potíže spíš s vyválením (základní placky) a s hnětením, než s nakrájením, To je naopak velmi jednoduché.

+1/0
18.12.2014 11:39







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.