Diskuze

VIDEO: Průvodce kurzem těsta na italské těstoviny ve dvou minutách

Stručný návod na italské domácí těstoviny zní: na sto gramu semolinové mouky jedno vejce. Jenže tento stručný návod neřekne, jakou konzistenci těsto má mít, jak si poradit se strojkem na nudle, jak vyrobit vícebarevné těstoviny, jakou mouku zvolit. Podívejte se na naše video, které vás ve dvou minutách stručně provede celou výrobou,
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Víte, kdo někdy v životě dělal klasické české domácí nudle, tak by s těstem na italské těstoviny neměl mít potíž. Problém je v tom, že domácí polévkové nudle dnes nikdo nedělá.

0 0
možnosti

J76a65n 86J94a83n56e28č27e33k

18. 12. 2014 10:18

To video je jako průvodce myšleno vážně? 8-o

0 0
možnosti

Něco mi na něm nesedí. Jo aha, třeba to, že tam vůbec není řečeno co a jak :) Ps, mám potíže spíš s vyválením (základní placky) a s hnětením, než s nakrájením, To je naopak velmi jednoduché.

1 0
možnosti