Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Nakupte kroupy na vánočního kubu. Lehkou verzi, aby klouzal do krku

Vůně orestovaných hříbků, kořenové zeleniny, majoránky a pěna z bílé cibulky. A krémovitá konzistence italského rizota. I takový může být vánoční kuba, který si i přes lehký moderní kabát zachová veškeré chuťové atributy tradičního staročeského jídla.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

B10e53n 81P90a79v68k13a 1117543667501

Tohle samozřejmě není žádný kuba. To je asi jako bych vydával okurku za lilek.

+2/0
22.12.2014 19:12

P55a33v32e72l 31S84o15b13o92t82k76a 5750414

Sůl neprodlužuje vaření, ale ukázalo se, že na jistých velmi drahých nerezových hrncích zanechává nepěkné skvrny.

0/0
21.12.2014 14:30





Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je součástí koncernu AGROFERT ovládaného Ing. Andrejem Babišem.