Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

VIDEO: Naložte si zbytky kapra do marinády, poslouží jako vyprošťovák

Nesnězené porce usmaženého kapra mohou posloužit jako základ pro pečenáče. Přijdou vhod jako chutný předkrm nebo třeba po silvestrovské oslavě.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

M72a78r41t15i91n 24J92i47r21o34u92s12e81k 7156715765188

Pěknej recept!

0/0
28.12.2014 23:52

L32i31b52o76r 63P68l35a32č31e90k 2131152348811

Mám naloženo od čtvrtka. Dávám klasický ocet (ve vinném mi to nechutná), trochu víc soli a vynechávám hřebíček. Na Silvestra lahůdka.

+1/0
28.12.2014 23:07

M87í35r82a 75K26r73a45t97o86c91h46v81í86l 8946979704664

Tohle dělám už 20 let podle receptu mé babičky, takže ta asi o 60 let déle. Vynikající na Silvestra a Nový rok, vřele doporučuji. Posledních deset let kvůli kamarádům kupuji 2 kapry, nic nezbyde.:-)

+1/0
28.12.2014 20:46

P23a88v23e18l 35J11e68ř18á19b15e81k 7701322884427

Nerozumím tomu, že někomu zbývá po Vánocích smažený kapr.

Buď si lidi nakupují nepřiměřené množství jídla a nebo se tak přejedli, že to nemohou dojíst.

U nás je kapr tak maximálně druhý den nějaký ten kousíček.

A kupodivu  i po Štědrovečerní  večeři si bez problému sám zaváži boty.:-)

+3/−2
28.12.2014 20:45

R86a52d15i75m 97P39o54l13á72š34e44k 9606403809819

Já bych odhadoval, že takhle namarinovaný pečený kapr bude strašně měkký, na rozpadnutí.

0/0
28.12.2014 18:02

L39u34k59a34s 89N25e21m73e61c 7349230662174

Ani ne, on ten ocet drží strukturu masa. Nicméně než dělat pecenace tak to toho kapra raději vyhodim.

0/−3
28.12.2014 19:00

J67a62n 36K64u13d13l94á44č89e31k 7715375

Kapradůr;-D

+2/0
28.12.2014 13:11

S67t85a49n83i90s50l37a37v 37M74e56l20i96c97h27a74r 8775525516842

Já to používám na ty kousky z ocasu, který jsou plný malejch kostiček, se kterýma se nikomu nechce pitvat. Ocet si s nimi hravě poradí a dál už to nemá chybu.

+3/0
28.12.2014 10:42

M71i47c44h20a96l 79S56n37o84p47e48k 7131868965317

supr vyprošťovák. Jakmile to dáte do huby, tak se z toho tak zeblejete, že budete jako rybička ;-D

+11/−3
28.12.2014 10:39

K38a70r89e70l 82V84e39j78v92o15d25a 8669148842296

;-D;-D;-DR^

+1/0
28.12.2014 14:40

A65l47e79x86a64n30d50r 39K85o21s92t10k51a 8882358536334

Výborné je takto použít plevelné ryby. Plotice a podobné, co jen užírají návnadu, je jich všude plno a chytíte jich bůh ví kolik, než zabere jedna pořádná ryba. Hlavy do polévky (ono se to nezdá, ale z deseti kusů je toho dost) tělo oškrábat, obalit v mouce s kořením, osmažit a šup se zeleninou do nálevu.

+1/0
28.12.2014 7:59

T10o75m88á13š 87T81a67t98í42č67e51k 5140802220528

V rajchu si to člověk kupuje pod jménem Bratheringe. Ty sice nejsou z kapra, ale jedná se o stejný princip. Mňam.

+2/0
28.12.2014 1:00





Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2016 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je součástí koncernu AGROFERT ovládaného Ing. Andrejem Babišem.