Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

VIDEO: Naložte si zbytky kapra do marinády, poslouží jako vyprošťovák

Nesnězené porce usmaženého kapra mohou posloužit jako základ pro pečenáče. Přijdou vhod jako chutný předkrm nebo třeba po silvestrovské oslavě.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

M93a72r78t21i80n 20J51i97r73o59u23s13e64k 7516355415878

Pěknej recept!

0/0
28.12.2014 23:52

L64i36b36o83r 45P39l18a28č54e17k 2351222958471

Mám naloženo od čtvrtka. Dávám klasický ocet (ve vinném mi to nechutná), trochu víc soli a vynechávám hřebíček. Na Silvestra lahůdka.

+1/0
28.12.2014 23:07

M88í18r13a 45K62r49a40t69o80c26h72v35í55l 8876639934344

Tohle dělám už 20 let podle receptu mé babičky, takže ta asi o 60 let déle. Vynikající na Silvestra a Nový rok, vřele doporučuji. Posledních deset let kvůli kamarádům kupuji 2 kapry, nic nezbyde.:-)

+1/0
28.12.2014 20:46

P13a80v74e39l 88J22e53ř20á37b48e12k 7621642434727

Nerozumím tomu, že někomu zbývá po Vánocích smažený kapr.

Buď si lidi nakupují nepřiměřené množství jídla a nebo se tak přejedli, že to nemohou dojíst.

U nás je kapr tak maximálně druhý den nějaký ten kousíček.

A kupodivu  i po Štědrovečerní  večeři si bez problému sám zaváži boty.:-)

+3/−2
28.12.2014 20:45

R60a63d75i24m 56P47o88l77á47š33e65k 9546673719139

Já bych odhadoval, že takhle namarinovaný pečený kapr bude strašně měkký, na rozpadnutí.

0/0
28.12.2014 18:02

L62u39k90a22s 10N19e25m71e59c 7299900912524

Ani ne, on ten ocet drží strukturu masa. Nicméně než dělat pecenace tak to toho kapra raději vyhodim.

0/−3
28.12.2014 19:00

J21a90n 66K28u60d38l62á93č34e86k 7795765

Kapradůr;-D

+2/0
28.12.2014 13:11

S65t90a96n90i64s55l97a52v 65M45e49l32i73c30h71a51r 8485145646362

Já to používám na ty kousky z ocasu, který jsou plný malejch kostiček, se kterýma se nikomu nechce pitvat. Ocet si s nimi hravě poradí a dál už to nemá chybu.

+3/0
28.12.2014 10:42

M56i96c35h36a41l 98S36n16o42p49e68k 7141138425327

supr vyprošťovák. Jakmile to dáte do huby, tak se z toho tak zeblejete, že budete jako rybička ;-D

+11/−3
28.12.2014 10:39

K53a34r74e67l 63V45e93j10v55o55d27a 8949868182906

;-D;-D;-DR^

+1/0
28.12.2014 14:40

A52l85e82x24a50n18d93r 71K64o32s56t70k45a 8322948806284

Výborné je takto použít plevelné ryby. Plotice a podobné, co jen užírají návnadu, je jich všude plno a chytíte jich bůh ví kolik, než zabere jedna pořádná ryba. Hlavy do polévky (ono se to nezdá, ale z deseti kusů je toho dost) tělo oškrábat, obalit v mouce s kořením, osmažit a šup se zeleninou do nálevu.

+1/0
28.12.2014 7:59

T69o87m48á97š 24T38a95t71í20č12e34k 5800852800418

V rajchu si to člověk kupuje pod jménem Bratheringe. Ty sice nejsou z kapra, ale jedná se o stejný princip. Mňam.

+2/0
28.12.2014 1:00







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.