Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

VIDEO: Naložte si zbytky kapra do marinády, poslouží jako vyprošťovák

Nesnězené porce usmaženého kapra mohou posloužit jako základ pro pečenáče. Přijdou vhod jako chutný předkrm nebo třeba po silvestrovské oslavě.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

M76a74r48t52i70n 70J82i32r65o98u80s68e98k 7366305555398

Pěknej recept!

0/0
28.12.2014 23:52

L88i87b73o61r 50P24l53a76č93e41k 2201352938641

Mám naloženo od čtvrtka. Dávám klasický ocet (ve vinném mi to nechutná), trochu víc soli a vynechávám hřebíček. Na Silvestra lahůdka.

+1/0
28.12.2014 23:07

M90í91r30a 14K54r46a49t63o93c41h15v15í93l 8966989574534

Tohle dělám už 20 let podle receptu mé babičky, takže ta asi o 60 let déle. Vynikající na Silvestra a Nový rok, vřele doporučuji. Posledních deset let kvůli kamarádům kupuji 2 kapry, nic nezbyde.:-)

+1/0
28.12.2014 20:46

P88a63v23e56l 35J75e39ř36á60b94e74k 7761392714967

Nerozumím tomu, že někomu zbývá po Vánocích smažený kapr.

Buď si lidi nakupují nepřiměřené množství jídla a nebo se tak přejedli, že to nemohou dojíst.

U nás je kapr tak maximálně druhý den nějaký ten kousíček.

A kupodivu  i po Štědrovečerní  večeři si bez problému sám zaváži boty.:-)

+3/−2
28.12.2014 20:45

R70a43d89i75m 77P32o74l19á88š34e93k 9416563449299

Já bych odhadoval, že takhle namarinovaný pečený kapr bude strašně měkký, na rozpadnutí.

0/0
28.12.2014 18:02

L56u77k46a87s 30N70e80m17e64c 7259900762924

Ani ne, on ten ocet drží strukturu masa. Nicméně než dělat pecenace tak to toho kapra raději vyhodim.

0/−3
28.12.2014 19:00

J50a73n 86K63u68d18l43á59č16e32k 7785315

Kapradůr;-D

+2/0
28.12.2014 13:11

S24t54a33n32i40s43l81a90v 41M48e96l39i51c50h35a89r 8355345606862

Já to používám na ty kousky z ocasu, který jsou plný malejch kostiček, se kterýma se nikomu nechce pitvat. Ocet si s nimi hravě poradí a dál už to nemá chybu.

+3/0
28.12.2014 10:42

M54i80c67h24a47l 40S72n47o11p68e49k 7551678655167

supr vyprošťovák. Jakmile to dáte do huby, tak se z toho tak zeblejete, že budete jako rybička ;-D

+11/−3
28.12.2014 10:39

K26a56r84e33l 80V18e84j61v12o76d56a 8229288822536

;-D;-D;-DR^

+1/0
28.12.2014 14:40

A34l81e71x90a75n42d86r 18K83o10s70t44k89a 8712978516714

Výborné je takto použít plevelné ryby. Plotice a podobné, co jen užírají návnadu, je jich všude plno a chytíte jich bůh ví kolik, než zabere jedna pořádná ryba. Hlavy do polévky (ono se to nezdá, ale z deseti kusů je toho dost) tělo oškrábat, obalit v mouce s kořením, osmažit a šup se zeleninou do nálevu.

+1/0
28.12.2014 7:59

T84o43m19á42š 49T10a78t78í68č29e64k 5470892270548

V rajchu si to člověk kupuje pod jménem Bratheringe. Ty sice nejsou z kapra, ale jedná se o stejný princip. Mňam.

+2/0
28.12.2014 1:00







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.