- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Věčný evergreen s příšerností školních jídelen. Já si nemohu vzpomenout, že by mi nějaké jídlo někdy znechutila zrovna školní jídelna.
A když slyším dnešní malé kritiky a jak se jich pak zeptají na čem si pochutnají doma (jako nejlepší jídlo domácí), tak nejčastěji jsou to hranolky, rybí prsty či špagety s kečupem a sýrem.
A co s těma bílkama co zbydou? Vysypání strouhankou kazí toto jídlo, jde to cítit při konzumaci.
Francouzsky toast. Silne platky vanocky rychle namocit z obou stran do vajicka rozkvedlaneho v mlece. Lehce nechat okapat a osmazit na masle z obou stran do zlatova. Lehce posypat vanilkovym cukrem, nebo misto pocukrovane lehce potrit prima dzemem.
Tak že by mi doma zbyla půlka vánočky do které by se nikomu nechtělo, to skutečně nehrozí.
Jo, zrovna vcera nez mamina odjizdela, rikala, budes tu vanocku ? Ja si z ni udelam zemlovku
Ja dobrou zemlovku muzu, ale taky bych tolik nesladila, delame ponejvic s jabkama, tohle tvarohovy mi prijde az moc.
Místo tvarohu dávám nakyslá jablka se skořicí a už nesladím, vánočka je sladká dost.
O level výš ... no nevím, když se to dělá z obyč pečiva, které se namáčí do oslazeného mléka a prokape rozpuštěným máslem, je to totéž .. stejnej level...