Diskuze

VIDEO: Žemlovka ze staré vánočky, kterou budete mít rádi

Nad žemlovkou hodně lidí ohrnuje nos. Jenže když vyzkoušíte žemlovku ze zbytků vánočky, uvidíte, že se rozhodně nepodobá tomu „okoralému cosi“, co jsme vraceli netknuté ve školní jídelně.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OH

Věčný evergreen s příšerností školních jídelen. Já si nemohu vzpomenout, že by mi nějaké jídlo někdy znechutila zrovna školní jídelna.

A když slyším dnešní malé kritiky a jak se jich pak zeptají na čem si pochutnají doma (jako nejlepší jídlo domácí), tak nejčastěji jsou to hranolky, rybí prsty či špagety s kečupem a sýrem.

1 0
možnosti
JM

A co s těma bílkama co zbydou? Vysypání strouhankou kazí toto jídlo, jde to cítit při konzumaci.

0 0
možnosti
MM

Francouzsky toast. Silne platky vanocky rychle namocit z obou stran do vajicka rozkvedlaneho v mlece. Lehce nechat okapat a osmazit na masle z obou stran do zlatova. Lehce posypat vanilkovym cukrem, nebo misto pocukrovane lehce potrit prima dzemem.

1 0
možnosti
SG

S88t33e15f15a35n 38G13o20t72t

30. 12. 2014 22:23

tak to jeste nejedl tu moji tulpas :-);-)

0 0
možnosti
DH

Tak že by mi doma zbyla půlka vánočky do které by se nikomu nechtělo, to skutečně nehrozí. ;-D

6 0
možnosti
KV

Jo, zrovna vcera nez mamina odjizdela, rikala, budes tu vanocku ? Ja si z ni udelam zemlovku ;-D

Ja dobrou zemlovku muzu, ale taky bych tolik nesladila, delame ponejvic s jabkama, tohle tvarohovy mi prijde az moc.

2 0
možnosti
HV
JN

Místo tvarohu dávám nakyslá jablka se skořicí a už nesladím, vánočka je sladká dost.

7 0
možnosti
PC

O level výš ... no nevím, když se to dělá z obyč pečiva, které se namáčí do oslazeného mléka a prokape rozpuštěným máslem, je to totéž .. stejnej level...

3 0
možnosti