Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Chuť jablek, zázvoru i whiskey. Osvěžující nápoj, který navíc zahřeje

Dny ani noci sice nejsou příliš mrazivé, ale i tak si zasloužíme něco dobrého, co nás prohřeje a přitom povzbudí. Citron, zázvor, tymián, jablka a trocha whisky jsou podle barmana Daniela Fibingera skvělá kombinace.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

Z39l54a61t19u45š11e 97J48e63l88í42n34k73o21v85á 1415262247792

No nevím, americké kloktadlo bourbon by asi v titulku neznělo tak dobře jako stará, dobrá a hlavně evropská whisky /whiskey.

Ale kdo zná turbomošt ze Zelňáku - horký jablečný mošt s Kalvádosem a různým kořením ví své, svět se může jít bodnout se svými vynálezy, my si to jen nenecháváme patentovat a rozkecávat v novinách. ;-)

Umíte si představit situaci kdyby si vynálezce patentoval kolo jako ji Apple patentovalo hranatou krabičku? Jo jít tou to cestou, tak ... no řekněme že by to nebylo ono, jako dáma přeci neřeknu, že bychom byli v krteli.;-)

0/0
22.1.2015 21:41







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.