Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Chuť jablek, zázvoru i whiskey. Osvěžující nápoj, který navíc zahřeje

Dny ani noci sice nejsou příliš mrazivé, ale i tak si zasloužíme něco dobrého, co nás prohřeje a přitom povzbudí. Citron, zázvor, tymián, jablka a trocha whisky jsou podle barmana Daniela Fibingera skvělá kombinace.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

Z14l37a73t51u73š71e 57J54e52l33í56n73k82o12v12á 1965962237392

No nevím, americké kloktadlo bourbon by asi v titulku neznělo tak dobře jako stará, dobrá a hlavně evropská whisky /whiskey.

Ale kdo zná turbomošt ze Zelňáku - horký jablečný mošt s Kalvádosem a různým kořením ví své, svět se může jít bodnout se svými vynálezy, my si to jen nenecháváme patentovat a rozkecávat v novinách. ;-)

Umíte si představit situaci kdyby si vynálezce patentoval kolo jako ji Apple patentovalo hranatou krabičku? Jo jít tou to cestou, tak ... no řekněme že by to nebylo ono, jako dáma přeci neřeknu, že bychom byli v krteli.;-)

0/0
22.1.2015 21:41





Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2016 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je součástí koncernu AGROFERT ovládaného Ing. Andrejem Babišem.