Diskuze

Chuť jablek, zázvoru i whiskey. Osvěžující nápoj, který navíc zahřeje

Dny ani noci sice nejsou příliš mrazivé, ale i tak si zasloužíme něco dobrého, co nás prohřeje a přitom povzbudí. Citron, zázvor, tymián, jablka a trocha whisky jsou podle barmana Daniela Fibingera skvělá kombinace.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

No nevím, americké kloktadlo bourbon by asi v titulku neznělo tak dobře jako stará, dobrá a hlavně evropská whisky /whiskey.

Ale kdo zná turbomošt ze Zelňáku - horký jablečný mošt s Kalvádosem a různým kořením ví své, svět se může jít bodnout se svými vynálezy, my si to jen nenecháváme patentovat a rozkecávat v novinách. ;-)

Umíte si představit situaci kdyby si vynálezce patentoval kolo jako ji Apple patentovalo hranatou krabičku? Jo jít tou to cestou, tak ... no řekněme že by to nebylo ono, jako dáma přeci neřeknu, že bychom byli v krteli.;-)

0 0
možnosti