Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Nepečený dort ze sušenek snadno zvládnete, čerstvé mango mu dodá šťávu

Čerstvé mango není žádná vzácnost, ale natrefit na správně zralé bývá problém. Nicméně není nic jednoduššího, než ho nechat dozrát při pokojové teplotě zabalené v novinovém papíru, jen ho nezapomeňte každý den kontrolovat. A pak ho můžete použít jako náplň do skvělého nepečeného moučníku.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

M45a62r79i33e 55B56u44r61i79a52n77o27v75á 5729627844905

já veškeré nedozrálé ovoce  dám do igel.pytlíku spolu s jablkem. Za pár dní je pěkně zralé.

0/0
11.2.2015 12:16

M68i51c79h26a74l 92M76i82l41l75e45r 9206122699842

jeste lepsi pro uzravani ovoce jsou banany

0/0
12.2.2015 3:11
Foto

H53a88n16a 91A62n54t84o51n48o11v82á 6927439964444

"Korpus máte připravený za chviličku, je z nepečených sušenek. " (popisek u fotky č. 12) - ale ty sušenky jsou upečené.

+1/0
11.2.2015 11:05

M87a97r27i15e 50B45u72r19i69a69n13o49v23á 5809987504765

ale ne vámi

+5/0
11.2.2015 12:15
Foto

H82a91n73a 86A66n70t32o45n83o10v40á 6247919984424

Ale jsou upečené. Já přijdu do obchodu a budu hledat nepečené sušenky. To je blbost. Asi chtěli říct: Korpus máte připravený za chviličku, je nepečený, ze sušenek.

0/0
13.2.2015 16:42







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.