Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Nepečený dort ze sušenek snadno zvládnete, čerstvé mango mu dodá šťávu

Čerstvé mango není žádná vzácnost, ale natrefit na správně zralé bývá problém. Nicméně není nic jednoduššího, než ho nechat dozrát při pokojové teplotě zabalené v novinovém papíru, jen ho nezapomeňte každý den kontrolovat. A pak ho můžete použít jako náplň do skvělého nepečeného moučníku.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

M63a20r29i88e 85B39u93r12i65a29n42o56v29á 5829967404135

já veškeré nedozrálé ovoce  dám do igel.pytlíku spolu s jablkem. Za pár dní je pěkně zralé.

0/0
11.2.2015 12:16

M73i89c71h41a54l 30M77i56l24l37e68r 9176952759792

jeste lepsi pro uzravani ovoce jsou banany

0/0
12.2.2015 3:11
Foto

H94a50n83a 83A41n46t49o92n88o60v59á 6517539554734

"Korpus máte připravený za chviličku, je z nepečených sušenek. " (popisek u fotky č. 12) - ale ty sušenky jsou upečené.

+1/0
11.2.2015 11:05

M11a96r39i76e 46B17u54r75i31a64n97o21v39á 5259657434575

ale ne vámi

+5/0
11.2.2015 12:15
Foto

H33a65n75a 33A41n22t56o70n36o49v78á 6527929694354

Ale jsou upečené. Já přijdu do obchodu a budu hledat nepečené sušenky. To je blbost. Asi chtěli říct: Korpus máte připravený za chviličku, je nepečený, ze sušenek.

0/0
13.2.2015 16:42







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.