Diskuze

U vaření přemýšlejte a ušetříte čas i peníze. Domácí strava je základ

Poctivé domácí jídlo je přesně to, co vám kdykoliv udělá dobře. Naše prababičky to dobře věděly, my se to znovu učíme. A hlavně bychom to měli naučit svoje děti. Hlavní fór je v tom, že když koupíte kus masa, ať už hovězího, kuře, nebo lososa, neznamená to, že jste vyřešili jeden oběd nebo večeři.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ach, Lupo, Lupo: "50 g najemno nastrouhaného křene"... křene je 5. pád, oslovujeme, voláme.. :-P

3 0
možnosti

ted se varí huspenina,to je jídlo ,veprové kolena už seženete ale paprčky težko,to je ted nejlepší jídlo a úsporné.

0 0
možnosti

Paprčky neseženete ani náhodou, když už, tak všude mají jenom nožičky ;-D

0 0
možnosti
Foto

Zaklad ekonomickeho vareni je papinak. :-P Mne zmenil zivot.

3 2
možnosti

Hovězí nebrat - je předražené a nekvalitní.

Daleko lepší službu udělá vepřové koleno nebo krkovice.

3 13
možnosti

Můžu se zeptat jak z vepřového kolene uvaříte třeba rajskou nebo svíčkovou?

4 0
možnosti

Pro tyto zimní dny doporučuji všem vařit třeba výborné KAŠE, které prohřejí organismus. Jáhelnou, ovesnou, pohankovou. Klidně s jablíčky, banány. Je to levné, výživné a rychlou a vždy čerstvou večeři máte pro rodinu za pár minut. Nejsem zastánce tři dny přihřívaného jídla z mikrovlnky...

8 0
možnosti

kaše jdou i na slano s vejcem a zeleninou jsou vynikající

6 0
možnosti

Třetina jídla že se vyhodí? Kde ten průzkum dělali?

8 0
možnosti

Koukněte někdy na sídlištích do kontejneru... Bezdomovci by o těch hostinách mohli vyprávět ;-)

3 0
možnosti

Ne každý má v neděli volno. Ono lze zdravě uvařit poměrně rychlá a chutná jídla každý den. Samozřejmě, jídla na úpravu náročnější, necháme na volné dny. A určitě nevyhazuji třetinu potravin. Tak bohatá nejsem...

6 1
možnosti

Naše babičky si dělaly jídelníček, vždy tak týden dopředu. Vřele doporučuji, udělejte si to také tak. Práce je s tím minimální a naopak přínos veliký. (Třeba už jen vhodné prostřídání příloh a případně udělat rýži, těstoviny či tak něco i na druhý den velmi šetří práci.)

7 2
možnosti

J63a63n 72P72a57z38d30e80r13a

30. 1. 2015 13:58

těstoviny se vaří 8 minut

2 0
možnosti

Nemam nic proti placene inzerci, ale mela by byt oznacena, ne???

3 1
možnosti

Já nevím jak vy, ale třetinu vyhozených potravin mají možná tak v USA. U nás se vyhodí max. šlupky od brambor. A okoralý chleba vozíme prasátku a slepicím ke tchyni - to nejsou vyhozené potraviny, jen recyklované. A když se toho uvaří moc, jde to na mrazák, člověk jak když najde po celodenní práci.

21 0
možnosti

Taky mi nevadi jist 3 dny za sebou to, co bylo v nedeli. Je to uspora casu varit ve velkym. A vyhazovani jidla nesnasim.

6 1
možnosti