- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Je to dobrej žvanec, ale za hodinu to nepřipravíte ani náhodou.
Halušky s brynzou bylo jídlo chudých za pár šupů,dnes tomu napařili cenu a je to hned gurmánská pochoutka ale jenom cenová...
a představte si, že my si to vaříme i doma a chutná nám to :-)
Vynikající recept, který jsem si přivezla s Anglie ale do brambor přidávám podle anglického receptu pastiňák.
Znám, je to dobrota, ale časově je to přeci jen jeden z "delších" receptů, protože už máte uvařenou přílohu i maso a ještě je dáte zapékat.
Je to opravdu dobre jidlo, jen je potreba rict, ze toto jidlo se dela vyhradne z jehneciho masa. Pokud je to z hoveziho, tak je to Cottage Pie.
Tak ten typek me bavil. Vecne, rychle, strucne........ jen bych nesouhlasil moc s tim "ze zbytku". Copak kdyz mam maso, cibuli, mrkev, koreni, brambory, vino tak to jsou zbytky ?
Dík,dobrá inspirace,vyzkouším.
Zrovna o vikendu jsme ho měli. Naše oblíbené jídlo.
Kdo neochutnal pravý anglický, neví o čem je řeč. Naprostá delikatesa. Nobelovka za gastro zážitek.