- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Nenadchne. Škoda ovoce.
A "rum v horkém prostředí působí jako rozbuška"? Ale jděte... Vařil/a autor/ka článku někdy grog?
pridam par kousku bucku a morkovou kost. At to ma grady
tak tohle sem zkusila vloni, také z čerstvého ovoce a byl to velký hnus. Barva i konzistence nic moc, skončilo to v záchodu
pečený čaj jsem vyrobila vloni z čerstvého ovoce, zapekla s rumem až bude těch minus 20 bude jak najitej, ale letošní zima tomu zatím moc nenahrává...
Pečený čaj mám ještě ve sklepě zavařený 4 roky starý a nikomu to moc nechutná. Asi skončí v kompostu a to byl vyroben z čerstvého ovoce, přesto žádný zázrak. Tak raději na ten koláč, škoda ovoce.
nic nového,znám to jednoduší a snad i lepší,kubáský rum se tam nehodí a jiný díky EU neznámčesnek do mražáku nepatří
z mraženého ovoce jsou teď nejlepší koláče nebo rozvary...a česnek mrazit jde, podrcenej,s trochou soli,ve tvaru tabulkové čokolády, aby šel odlamovat... do pomazánek dávám čerstvej..tenhle stačí do omáček,polévek,na maso....