Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

UKÁZKA: Kysané zelí může být životní styl, ukazuje kuchařka o kvašení

Sandor Katz zaujme svým hustým knírem, ale i životním příběhem a přístupem ke společnosti a vaření. Propaguje totiž domácí soběstačnost a fermentaci, tedy úpravu potravin kvašením. K němu se dostal pro našince zcela přirozeně - přes kysané zelí. Recept zmiňuje i ve své knize Síla přírodní fermentace.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

J61a27n 58Š66p82e39c55i58á81n 2730190149459

Jedna bába měla ZELÁK na chodbě v paneláku. Asi ji nenapadlo kolik nas*re lidí

0/0
1.3.2015 21:53

O54l73d41ř24i41c86h 20H51o57r87á49k 2414449601215

Zajímavé, na Valašsku to věděli i bez spirituálně-kulturních komunit.

Ale teprve když to přijde draze knižně a nejlépe ze země která má méně kultury než živý jogurt, tak se z toho stane náboženství.

To že tady už sakra dlouho běží třeba blog 

http://zkvaseno.blogspot.cz/ 

je asi nezajímavé (ne není můj, ale doporučuji a ještě si tam pokecáte).

+5/0
26.2.2015 16:13







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.