Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

UKÁZKA: Udělejte si tu nejhustší cibulačku, zapečte ji jako na Sardinii

Vepřové ragú, bramborový chléb, zaječí paštika nebo poctivá slepičí polévka. Recepty, které byste si s italskou kuchyní sotva spojili, najdete v knize Kuchařka z ostrova Sardinie. Místní gastronomie má s tou českou překvapivě mnoho společného.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

M42a74t95o40u63š 31B15á12r75t32a 4956430116168

Tak Sicílie už není největší italský ostrov a vůbec největší ostrov ve Středozemním moři? To tam budou smutní...

+2/0
12.3.2015 13:13

V72r91a91t32i48s37l97a42v 48K36a71l12i34c90h 3586135125611

U Casca mate nejprve hovezi maso, v postupu a seznamu ingredienci pak veprove. Nestalo by za to obcas po sobe tech par radku precist nez to zverejnim ? Rv

+3/0
12.3.2015 9:40

M34o14n31i97k37a 32T80r61o77j54a79n16o54v78á 9471380477294

Vratislave, děkuji za postřeh, opravila jsem. Chybka kupodivu prošla i přes knižní editory, mě i iDNES editora. Poučení pro nás... Hezký den, MT

+5/0
12.3.2015 10:20

R27o34s64t48i98s35l69a68v 61R95o23z53a 1725309440339

tím bych se nechlubil, mluví to o profesionalite všech zucastnenych

+1/−1
12.3.2015 20:55





Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2016 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je součástí koncernu AGROFERT ovládaného Ing. Andrejem Babišem.