Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

UKÁZKA: Udělejte si tu nejhustší cibulačku, zapečte ji jako na Sardinii

Vepřové ragú, bramborový chléb, zaječí paštika nebo poctivá slepičí polévka. Recepty, které byste si s italskou kuchyní sotva spojili, najdete v knize Kuchařka z ostrova Sardinie. Místní gastronomie má s tou českou překvapivě mnoho společného.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

M94a93t19o11u31š 96B40á65r41t65a 4256580706168

Tak Sicílie už není největší italský ostrov a vůbec největší ostrov ve Středozemním moři? To tam budou smutní...

+2/0
12.3.2015 13:13

V36r78a89t23i55s10l66a21v 56K11a65l91i64c35h 3516705635431

U Casca mate nejprve hovezi maso, v postupu a seznamu ingredienci pak veprove. Nestalo by za to obcas po sobe tech par radku precist nez to zverejnim ? Rv

+3/0
12.3.2015 9:40

M47o48n37i66k41a 61T48r62o56j15a50n22o38v19á 9511130707474

Vratislave, děkuji za postřeh, opravila jsem. Chybka kupodivu prošla i přes knižní editory, mě i iDNES editora. Poučení pro nás... Hezký den, MT

+5/0
12.3.2015 10:20

R67o87s73t92i54s38l81a62v 98R64o15z75a 1395899930619

tím bych se nechlubil, mluví to o profesionalite všech zucastnenych

+1/−1
12.3.2015 20:55







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.