Diskuze

UKÁZKA: Udělejte si tu nejhustší cibulačku, zapečte ji jako na Sardinii

Vepřové ragú, bramborový chléb, zaječí paštika nebo poctivá slepičí polévka. Recepty, které byste si s italskou kuchyní sotva spojili, najdete v knize Kuchařka z ostrova Sardinie. Místní gastronomie má s tou českou překvapivě mnoho společného.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Tak Sicílie už není největší italský ostrov a vůbec největší ostrov ve Středozemním moři? To tam budou smutní...

2 0
možnosti

U Casca mate nejprve hovezi maso, v postupu a seznamu ingredienci pak veprove. Nestalo by za to obcas po sobe tech par radku precist nez to zverejnim ? Rv

3 0
možnosti

Vratislave, děkuji za postřeh, opravila jsem. Chybka kupodivu prošla i přes knižní editory, mě i iDNES editora. Poučení pro nás... Hezký den, MT

5 0
možnosti