Diskuze

Ossobuco je návod, jak z levné kližky vykouzlit gurmánský svátek

Zdeněk Pohlreich opět vyučuje. Nejnovější díl jeho pořadu Teď vaří šéf! je o zpracování telecího masa. Snaží se vybírat části, které nejsou tak drahé a je možné je připravit tak, že si pochutná celá rodina.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
BP

B15e91n 33P90a95v60k30a

9. 3. 2015 9:51

Nevím jak telecí ossobůčo, ale kližka s křenem mažeR^

0 0
možnosti
JN

J79a37n 81N28o29v37á22k

8. 3. 2015 20:13

Z kližky je nejlepší guláš.:-P

5 0
možnosti
PU

P28e52t27r 22U57r12a12m

8. 3. 2015 19:29

Jen kdyz slysim nebo ctu "klizka", zveda se mi kufr

1 9
možnosti
MF

a když je to s diakritikou, tak taky?

1 0
možnosti
AK

ochutnal jsem v Miláně a od té doby dělám zrovna dnes na oběd dělám hovězí je často v Globusu;-D

1 0
možnosti

Telecí není v řeznictví k mání už min. 20 let. Předtím bylo alespoň sporadicky.

0 15
možnosti
FM

Koupit na Ostravsku telecí osso buco je malý zázrak. Vozím si ho z Prahy.

Se šafránovým risottem po milánsku je to naprostá dokonalost.

4 0
možnosti
JK

R^ přesně moje milovaná kombinace.

0 0
možnosti
JK

;-DPracháči objevili jídla našich babiček;-D

1 16
možnosti
DK

Nema to byt "Lovci Mamutu" od Eduarda Storcha, misto medvedu?

3 0
možnosti