Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Diskuze

Česko má nového Biba, restauraci, kde se výborně najíte za dobrou cenu

Nálepkou z produkce michelinského průvodce se nově může pochlubit restaurace Na Kopci v Praze. Restaurace, o níž se mezi pražskou kuchařskou elitou šušká, že už by si to opravdu zasloužila.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DB

... "Majonéza, kečup, worchester, dijonská hořčice, sůl a pepř" ...

OMG.  "Koktejlová omáčka"? :-)

1 0
možnosti
DB

Takhle už jsem se opravdu dlouho nenasmál. Tatarák z válečku, váleček se mele, dává se do toho parmezán a petržel. Pak se to naservíruje tak, že se na to opět nasype parmazán, "zelené" a jí se to s hranolky. A s "koktejlovou" omáčkou. Tak jo. Když to tedy říkáte...

0 0
možnosti
KV

Ja tam byla dvakrat s klienty a bylo to fajn, ale naposled uz je to pres rok.

Naopak me mile prekvapili, napr. mi donesli vegetariansky starter sami od sebe, poradili pri vyberu atp. Jidlo bylo vyborne

0 0
možnosti
RK

Já tam četl: " Česko má nového Blba"

0 0
možnosti
MT

M55a63r86e65k 37T88ů76m75a

14. 3. 2015 13:12

Strašně fajn restaurace za rozumnou cenu se tam opravdu slušné najite...

0 0
možnosti
JF

J33a19n 98F33o28r63g38á58č

14. 3. 2015 11:18

uvařit pro psa :-D tak to by mně v životě nenapadlo :-D no lidi jsou dneska divní :-)

0 0
možnosti
MB

Tuto restauraci jsem navštívil a zmíněný článek mi přijde jako reklama, protože k běžným hostům se chovají jako ve čtvrté cenové. Číšník i servírka byli asi špatně naladěni a jídlo nebylo sice špatné, ale zase nějaká špička to taky nebyla.

2 1
možnosti
JS

J57a44n 14S66l12á58m89a

14. 3. 2015 10:49

Absolutni souhlas, podobna zkusenost, kdyz jsme premysleli proc tomu tak bylo, tak jsme dosli k zaveru, ze tam nebyl ani majitel, ani provozak.

1 0
možnosti
PS

850,- Kč. to jsou stravenky na celý týden ?

1 1
možnosti
JK

na více jak dva týdny !

2 0
možnosti
JS

J63a34n 19S18l26á24m12a

13. 3. 2015 22:00

Z meho emailu kamaradovi, po navsteve zarizeni (22.12.2014): 

Kdyz mi slehlo, tak jsem popremyslel o restauraci Na kopci a porovnavajic tuto navstevu s nasi prvni navstevou, tak musim konstatovat,

byt ovlivnen Tvym nazorem a tim, ze jsem byl plne zaujat vasi pritomnosti, takze jsem vlastne servis moc nesledoval a ani jidlo moc do hloubky nechutnal, 

ze jsi mel uplnou pravdu v souvislosti se zminenym zmenenym pristupem ke klientovi, a dodavam, ze se z Restaurace Na kopci, kde byl kdysi clovek doslova hyckan, stala Hospoda Na kopci, kde maji sice dobryho kuchare, ale to je tak vse, tedy krome toho, ze si toho lepsiho kuchare nechaji dobre zaplatit.

Bylo vlastne 1:30 pm, 2 hodiny po zacatku smeny a obsluha, byt souhlasim mela napilno, jiz asi davno ztratila ten kdysi v nasich luzich a hajich nevidany zajem o hosta - jak jsi pravil, zadne predstaveni, co to tam dnes mame, zadne vino, ktere by nam k jidlu doporucili, vlastne to bylo cele uplne spatne, nebo fakt jak 'normalni' hospoda. 

Zadne predstaveni, doporuceni dle chuti klienta, k domu doporucit vino, eventualne alespon prinest napojovy listek (ten jsme treba vubec na stul nedostali), karafa s vodou, co byla posledne, se take nekonala. 

Pani servirka mela ocividne problem profesni, pani tlusta servirka uz je takovej borec, ze to ma vlastne na haku, a o mladikovi nema smysl psat, tomu jsi jiz vse rekl primo do oci.

1 1
možnosti
JS

J78a74n 83S59l70á56m66a

13. 3. 2015 22:01

Jeste dodam k tomu tolik, ze byt je hospoda Na kopci nekuracka, tak jsem prepalenym tukem docela pekne smrdel, a to me stve, zcela ucelove vyhledavam hospy-restaurace kde se nekouri a musim rici, ze takhle nacichlej jsem byl naposledy v Mlsny kavce na Florenci, tam maj spatne odvetravanou kuchyn, ale jiz tam jdu s tim, ze proste trochu citit budu. Ale v knajpe, ktera je nekurak a hlavni chod je za tri kila, tak to neocekavam - porovnavam treba s Cafe Imperial, ze proste smrdet nebudu. 

On samotny interier Na kopci je sice nacichly pachy spatne odvetravane kuchyne a dle me male kuchyne (to co jsem videl, ze sve pozice), ale jinak pusobi jiz trochu vycichle - preci jen ta mastnota na stenach je jiz po letech trochu videt. 

Nakonec ono i to jidlo nebylo uplne OK, nerikam, ze bylo uvareno spatne, ale muj bazant byl suchy - byt je mi jasny, ze z prsou bazanta je tezky vytvorit peceni plnou sosu, ale potom je to trochu o koncepci jidla; tvuj steak byl chutove dobrej, ale to maso proste byla jen cerstvi a tim padem tuhy, no a ten tatarak, porovnam-li ho s tatarakem v Masu (Nase maso), tak je to tam byl jinej level. Takze nevim, zdali priste nejit do restaurace Na konci, a tam si napravit dojem, nebo jestli tohle jiz nebylo nakonec a naposledy, a ja jiz ani Na kopec, ani Na konec nechci.

0 0
možnosti
MN

Musím se přiznat, že ta skořápka mně taky irituje. Na talíři by měly být věci, co se dají sníst. Jinak podniku přeji všechno dobré :-)

4 0
možnosti
PS

až poznáte hlad, sníte i skořápku

3 0
možnosti
  • Nejčtenější

Gorilák Kisumu se v pražské zoo činí. Narodil se mu letos už druhý potomek

12. dubna 2024  6:45,  aktualizováno  15:13

V pražské zoologické zahradě se v noci na pátek narodilo mládě gorily nížinné. Jeho matkou je...

Muži překvapivě dokážou ocenit, že starší kočku už nemusejí vychovávat

10. dubna 2024

Zapomeňte na stereotypy o ženách kočkofilkách, které žijí samy a partnera či rodinu jim nahrazuje...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

Psí parazit míří z teplých krajů do střední Evropy. Srdeční červ je tu

11. dubna 2024

Migrace a nové druhy komárů, změna klimatu, ale také častější cestování se psy do zahraničí – to...

Podkroví se v létě může proměnit v peklo. Jak udržet snesitelnou teplotu

15. dubna 2024

Podkroví nabízí nevšední prostor, kde může být velmi příjemné trávit čas. Někteří mají pod střechou...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

Vybírejte nejroztomilejší dubnové kočky a psy. Rozdělí si krmivo za 10 tisíc

2. dubna 2024  7:02,  aktualizováno  15.4 9:14

Hlasování v dubnovém kole čtenářské fotografické soutěže o nejroztomilejší psy a kočky je tu....

Venkovská zahrada, kde se moderní s respektem snoubí s kouzlem starých časů

16. dubna 2024

Zrekonstruujte starý dům na venkově ruku v ruce se starou zahradou tak, abyste zachovali jejich...

Jarní línání psů je normální. Někdy však za něj může i začínající nemoc

16. dubna 2024

Jarní výměna srsti u psa, tzv. „línání“, je přirozeným procesem, který však může pro leckteré...

Domácí mazlíčci v nebezpečí. Ohrožují je kouření i květiny, varuje veterinářka

15. dubna 2024

Premium Svíčky, sladidla, léky proti horečce, granule proti slimákům i teflonové pánve mohou představovat...

Vybírejte nejroztomilejší dubnové kočky a psy. Rozdělí si krmivo za 10 tisíc

2. dubna 2024  7:02,  aktualizováno  15.4 9:14

Hlasování v dubnovém kole čtenářské fotografické soutěže o nejroztomilejší psy a kočky je tu....

Kdy dát dětem první kapesné a kolik?
Kdy dát dětem první kapesné a kolik?

Kdy je vhodný čas dávat dětem kapesné a v jaké výši? To jsou otázky, které řeší snad každý rodič. Univerzální odpověď však neexistuje. Je ale...