- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Fotografie je nadherna, hned jsem se pustila do dortu ! Lec po 28 hodinach v lednicce NEZELIROVAL ! Tvaroh trochu, ale zele z kiwi vubec ne ! vse jsme snedli (bylo to trochu jako roztekla zmrzlina), ale byl vyborny. Ten problem s zele (z s hackem) mohlo to byt tim, ze jsem pouzila zele v prasku agar-agar ? Diky za pomoc !
Dám vám jednu radu do směsi kiwi nepřidávejte želatinu, která by vám nemusela zhoustnou, kvůli kyselinám obsaženým v kiwi, ale zahustěte pudingovým práškem.
Dám Vám jednu radu. Až bude vařit kiwi, nepřidávejte želatinu která by Vám stejně nezhoustla, jelikož kyseliny v kiwi zabraňují želírováni, ale zahustěte kiwi pudingovým práškem.
když sním kilo kiwi tak taky do sebe dostanu plno vitamínů a s výbornou chutí. A bez práce.
Uvarene kivi neni nic zdraveho a jakekoliv susenky i maslove take nejsou zdrave. Dort vypada hezky, ale je to pouze mrtva hmota neslucitelna se zivotem. :-)
Nekupujte sušenky s palmovým tukem, nekupujte Heru - děkuji za všechny orangutany z Bornea.
U nás zelená barva také nejde, nejen u kiwi, ale také u špenátu,
Kde se dají sehnat máslové sušenky, protože ty od Opavie kolem másla jen prošli.
Mají je v Lidlu. Taky jsme vyhazovali načatý balíček, když jsme je po delší době koupili a zjistili, že máslové se změnily na s máslovou příchutí.
Chystám se na to. Vypadá to velmi, velmi, velmi ale velmi dobře
Můžete udělat i pro mne? Jsem na to tele a opravdu vypadá skvěle :-)