Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Pohlreich vaří krůtu a ukazuje, jak snadné je udělat játrové knedlíčky

Krůtí maso je zdravé, obsahuje málo tuku a pro generaci krmenou kuřaty je vítanou změnou, která nejde ani tak do peněženky a přináší jiné chutě i strukturu masa. V pořadu Teď vaří šéf! Zdeněk Pohlreich ukáže, jak krůtu vykostit a celou ji využít.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

O85s70k26a91r 46K71o67v53a98ř76í94k 8947263266887

Pohlreich je profík, jen je škoda, že má pořad potřebu pasovat národ do role lenochů a neználků. Polévkami se už nezabýváme? 8-o To vzal kde? Má nějaký vlastní průzkum?

+1/0
29.3.2015 17:10

P43a75v30l30a 26Č29i22h44á30k12o51v46á 1311445468185

no p.Kovariku musim rict, ze takovy pocit mam taky, ne ze by vetsina Cechu nevarila, ale kdyz vezmu treba kucharky od Vanka nebo skoleni v PRAKULu, tak my to mame tak nejak laicky a opravdu se lidi tolik o jidlo a jeho puvod nezajimaji ..proto je fajn kouknout na to, jak se to dela treba i na videa od Romana Vanka 

  a taky myslim, ze spousta Cechu to opravdu zacina flakat, deti ve skole polevky kolikrat ani neji, protoze ji proste z domu neznaji

+3/0
29.3.2015 18:17

J69i34ř16í 34S86t43r41a92k78a 9448256532448

Ono, pokud budou děti zvyklé jíst dobrou domácí polévku, tak se budou v mnohých školách ofrňovat ještě víc.

+3/0
29.3.2015 22:26

P62a13v73l84a 83Č39i51h13á66k12o59v51á 1491245508985

no na jednu stranu ano, ale na druhou nas doma ucili, ..doma jez co mas a jinde co ti daji .....ono to zase s tim nechutnym jidlem tak zhave nebude a taky s tim rozpoctem, co v jidelnach maji, je to umeni.. ..nehlede na to, ze nejenom, ze se moc nevari polevky, tak deti nejsou zvykle ani papat zeleninu, tak kolikrat ohrnujou nos a reknou ze jim jidlo nechutna, protoze na to nejsou zvykle

+2/0
30.3.2015 18:37

R50o33m16a90n 16Č69e88c90h38u54r12a 6812519847119

Jestli si dobře pamatuju, tak před pár desítkami let jsme polévku ve škole taky zrovna nehltali...

0/0
31.3.2015 18:30

J75a77n 80M27a38c66u62r90a 4926433502677

Krůtí maso díkybohu rozváží až k nám do městečka přímo drůbežárna, takže si můžeme objednat přesně to, co chceme - za skvělý peníz. Určitě si to můžete najít na netu - rozvoz krůtího masa. Kdo chce, ten najde i cestu - naříkat, že maso v marketu je špatné, to může jenom lenoch. Já osobně dělám z krůty snad vše a kuře bych do úst nedal. Vepřové také nejím. Jen občas hovězí nebo rybu, králíka výjimečně a krůtu neustále. Do knedlíčků dávám hodně bylinek, pár lžic mléka a žádnou mouku!! Je to spíš taková játrová zavářka, ale je vynikající a dokonce mi máma - a to je Paní kuchařka - občas nadnese - "Kdy zase uděláš tu tvojí vynikající knedlíčkovou?". A to je to nejlepší uznání na světě.

+2/0
29.3.2015 11:07
Foto

I74v63o 83C72h92u41d52o54b37a 9330466731734

polívka ze sáčku je rychlá celkem levná tu a tam kousek zeleniny ,masa,i knedlíček se najde no nekupte to;-D

+3/−1
29.3.2015 9:15

P21a44v39e81l 56S10ý27k65o36r81a 7707312857821

není to hnusný. Bude z toho omáčka.

0/0
29.3.2015 0:38

P46a58v39e72l 50S48ý94k34o16r65a 7617692387951

Vařit z drahých surovin umí každý. [>-]Něco z tuřínu by nebylo ? Kilo za 2,90 Kč.

+4/−7
29.3.2015 0:37

J56a76n 38M13a17c16u93r37a 4796433912257

Kupte si Hrušku.

+6/0
29.3.2015 10:19

O83s41k91a92r 62K86o19v94a93ř25í64k 8827973786487

Zapomeňte na Hrušku... tohle je top level:

http://tn.nova.cz/clanek/levne-a-chutne-chude-rytire-uvarili-zaci-v-neratovicich.html       8-o8-o8-o

0/0
29.3.2015 17:22

P14a77v77l21a 27Č14i70h87á97k78o62v25á 1901555658245

ale ale i z toho turinu se da uvarit fajn jidlo, kdyz je cerstvy....vubec si nemyslim, ze kdyz ma clovek drahou surovinu umi z ni automaticky uvarit a je to chutne .... a samozrejme to neni styl Lada Hruska.....ono ve finale na samotnem vareni vubec nic neni...mnohem dulezitejsi je cerstvost a pouzivani opravdoveho jidla ....ne bujonu, vegety, susenych bylinek za 5Kc aj....chapu, ze je spousta lidi, kteri musi pocitat kazdou korunu, ale nemyslim, ze chutnost je dana tim, ze si clovek musi patlat zaludek eckama z tavenaku, bujonu a nebo kupovat skoro prosle blafy ... nehlede na to, ze spousta lidi utraci za kraviny a pak nadava na to, ze nema poradne jidlo

+3/0
29.3.2015 15:07

H46e57l65e17n12a 40V53e78v51e74r44k79o91v93a 3399337

Onehdá byl celý díl o vaření z brambor.Dobré,levné,rychlé.:-)

+1/0
29.3.2015 20:30

P67a11v25e59l 67S25o87b53o94t43k23a 5390464

Možná domácí krůtu (ale ani to není nic moc maso), ale kupovaná je snad ještě horší než mrazené kuře z hypermarketu.

+1/−10
29.3.2015 0:14







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.