Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Pohlreich vaří krůtu a ukazuje, jak snadné je udělat játrové knedlíčky

Krůtí maso je zdravé, obsahuje málo tuku a pro generaci krmenou kuřaty je vítanou změnou, která nejde ani tak do peněženky a přináší jiné chutě i strukturu masa. V pořadu Teď vaří šéf! Zdeněk Pohlreich ukáže, jak krůtu vykostit a celou ji využít.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

O69s35k74a85r 54K98o24v55a84ř31í34k 8157293876217

Pohlreich je profík, jen je škoda, že má pořad potřebu pasovat národ do role lenochů a neználků. Polévkami se už nezabýváme? 8-o To vzal kde? Má nějaký vlastní průzkum?

+1/0
29.3.2015 17:10

P95a59v47l11a 52Č65i31h70á95k38o32v22á 1221155198915

no p.Kovariku musim rict, ze takovy pocit mam taky, ne ze by vetsina Cechu nevarila, ale kdyz vezmu treba kucharky od Vanka nebo skoleni v PRAKULu, tak my to mame tak nejak laicky a opravdu se lidi tolik o jidlo a jeho puvod nezajimaji ..proto je fajn kouknout na to, jak se to dela treba i na videa od Romana Vanka 

  a taky myslim, ze spousta Cechu to opravdu zacina flakat, deti ve skole polevky kolikrat ani neji, protoze ji proste z domu neznaji

+3/0
29.3.2015 18:17

J51i20ř80í 10S97t71r97a41k16a 9848136412968

Ono, pokud budou děti zvyklé jíst dobrou domácí polévku, tak se budou v mnohých školách ofrňovat ještě víc.

+3/0
29.3.2015 22:26

P11a89v74l21a 66Č38i47h91á67k72o63v14á 1141145898255

no na jednu stranu ano, ale na druhou nas doma ucili, ..doma jez co mas a jinde co ti daji .....ono to zase s tim nechutnym jidlem tak zhave nebude a taky s tim rozpoctem, co v jidelnach maji, je to umeni.. ..nehlede na to, ze nejenom, ze se moc nevari polevky, tak deti nejsou zvykle ani papat zeleninu, tak kolikrat ohrnujou nos a reknou ze jim jidlo nechutna, protoze na to nejsou zvykle

+2/0
30.3.2015 18:37

R75o11m42a79n 22Č42e62c18h17u21r96a 6872489687459

Jestli si dobře pamatuju, tak před pár desítkami let jsme polévku ve škole taky zrovna nehltali...

0/0
31.3.2015 18:30
Foto

J28a38n 97M37a42c47u11r48a 4806543592527

Krůtí maso díkybohu rozváží až k nám do městečka přímo drůbežárna, takže si můžeme objednat přesně to, co chceme - za skvělý peníz. Určitě si to můžete najít na netu - rozvoz krůtího masa. Kdo chce, ten najde i cestu - naříkat, že maso v marketu je špatné, to může jenom lenoch. Já osobně dělám z krůty snad vše a kuře bych do úst nedal. Vepřové také nejím. Jen občas hovězí nebo rybu, králíka výjimečně a krůtu neustále. Do knedlíčků dávám hodně bylinek, pár lžic mléka a žádnou mouku!! Je to spíš taková játrová zavářka, ale je vynikající a dokonce mi máma - a to je Paní kuchařka - občas nadnese - "Kdy zase uděláš tu tvojí vynikající knedlíčkovou?". A to je to nejlepší uznání na světě.

+2/0
29.3.2015 11:07
Foto

I18v46o 93C67h93u51d89o19b11a 9980276871564

polívka ze sáčku je rychlá celkem levná tu a tam kousek zeleniny ,masa,i knedlíček se najde no nekupte to;-D

+3/−1
29.3.2015 9:15

P21a13v59e26l 49S13ý28k13o27r33a 7857742907871

není to hnusný. Bude z toho omáčka.

0/0
29.3.2015 0:38

P42a62v41e40l 41S86ý13k64o97r74a 7137302547261

Vařit z drahých surovin umí každý. [>-]Něco z tuřínu by nebylo ? Kilo za 2,90 Kč.

+4/−7
29.3.2015 0:37
Foto

J54a70n 26M39a80c48u85r36a 4966883632147

Kupte si Hrušku.

+6/0
29.3.2015 10:19

O55s34k14a28r 69K80o28v59a12ř75í47k 8667853566697

Zapomeňte na Hrušku... tohle je top level:

http://tn.nova.cz/clanek/levne-a-chutne-chude-rytire-uvarili-zaci-v-neratovicich.html       8-o8-o8-o

0/0
29.3.2015 17:22

P18a47v60l51a 46Č82i72h85á71k62o68v44á 1201495568365

ale ale i z toho turinu se da uvarit fajn jidlo, kdyz je cerstvy....vubec si nemyslim, ze kdyz ma clovek drahou surovinu umi z ni automaticky uvarit a je to chutne .... a samozrejme to neni styl Lada Hruska.....ono ve finale na samotnem vareni vubec nic neni...mnohem dulezitejsi je cerstvost a pouzivani opravdoveho jidla ....ne bujonu, vegety, susenych bylinek za 5Kc aj....chapu, ze je spousta lidi, kteri musi pocitat kazdou korunu, ale nemyslim, ze chutnost je dana tim, ze si clovek musi patlat zaludek eckama z tavenaku, bujonu a nebo kupovat skoro prosle blafy ... nehlede na to, ze spousta lidi utraci za kraviny a pak nadava na to, ze nema poradne jidlo

+3/0
29.3.2015 15:07

H43e51l77e82n56a 40V92e55v42e48r35k65o52v94a 3779727

Onehdá byl celý díl o vaření z brambor.Dobré,levné,rychlé.:-)

+1/0
29.3.2015 20:30

P93a91v26e28l 59S37o22b66o71t60k27a 5560174

Možná domácí krůtu (ale ani to není nic moc maso), ale kupovaná je snad ještě horší než mrazené kuře z hypermarketu.

+1/−10
29.3.2015 0:14





Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2016 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je součástí koncernu AGROFERT ovládaného Ing. Andrejem Babišem.