Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Pohlreich vaří krůtu a ukazuje, jak snadné je udělat játrové knedlíčky

Krůtí maso je zdravé, obsahuje málo tuku a pro generaci krmenou kuřaty je vítanou změnou, která nejde ani tak do peněženky a přináší jiné chutě i strukturu masa. V pořadu Teď vaří šéf! Zdeněk Pohlreich ukáže, jak krůtu vykostit a celou ji využít.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

O33s16k66a77r 85K81o47v13a48ř47í81k 8737183736587

Pohlreich je profík, jen je škoda, že má pořad potřebu pasovat národ do role lenochů a neználků. Polévkami se už nezabýváme? 8-o To vzal kde? Má nějaký vlastní průzkum?

+1/0
29.3.2015 17:10

P30a82v98l85a 64Č62i26h65á28k41o46v62á 1871895658445

no p.Kovariku musim rict, ze takovy pocit mam taky, ne ze by vetsina Cechu nevarila, ale kdyz vezmu treba kucharky od Vanka nebo skoleni v PRAKULu, tak my to mame tak nejak laicky a opravdu se lidi tolik o jidlo a jeho puvod nezajimaji ..proto je fajn kouknout na to, jak se to dela treba i na videa od Romana Vanka 

  a taky myslim, ze spousta Cechu to opravdu zacina flakat, deti ve skole polevky kolikrat ani neji, protoze ji proste z domu neznaji

+3/0
29.3.2015 18:17

J44i65ř52í 56S44t89r79a75k30a 9478256462118

Ono, pokud budou děti zvyklé jíst dobrou domácí polévku, tak se budou v mnohých školách ofrňovat ještě víc.

+3/0
29.3.2015 22:26

P41a31v56l83a 77Č45i67h91á25k29o41v43á 1491325428305

no na jednu stranu ano, ale na druhou nas doma ucili, ..doma jez co mas a jinde co ti daji .....ono to zase s tim nechutnym jidlem tak zhave nebude a taky s tim rozpoctem, co v jidelnach maji, je to umeni.. ..nehlede na to, ze nejenom, ze se moc nevari polevky, tak deti nejsou zvykle ani papat zeleninu, tak kolikrat ohrnujou nos a reknou ze jim jidlo nechutna, protoze na to nejsou zvykle

+2/0
30.3.2015 18:37

R38o90m67a58n 66Č16e53c70h57u22r29a 6512769387799

Jestli si dobře pamatuju, tak před pár desítkami let jsme polévku ve škole taky zrovna nehltali...

0/0
31.3.2015 18:30
Foto

J84a79n 96M36a25c27u31r53a 4496433112237

Krůtí maso díkybohu rozváží až k nám do městečka přímo drůbežárna, takže si můžeme objednat přesně to, co chceme - za skvělý peníz. Určitě si to můžete najít na netu - rozvoz krůtího masa. Kdo chce, ten najde i cestu - naříkat, že maso v marketu je špatné, to může jenom lenoch. Já osobně dělám z krůty snad vše a kuře bych do úst nedal. Vepřové také nejím. Jen občas hovězí nebo rybu, králíka výjimečně a krůtu neustále. Do knedlíčků dávám hodně bylinek, pár lžic mléka a žádnou mouku!! Je to spíš taková játrová zavářka, ale je vynikající a dokonce mi máma - a to je Paní kuchařka - občas nadnese - "Kdy zase uděláš tu tvojí vynikající knedlíčkovou?". A to je to nejlepší uznání na světě.

+2/0
29.3.2015 11:07
Foto

I36v61o 87C85h32u73d31o58b88a 9130276591634

polívka ze sáčku je rychlá celkem levná tu a tam kousek zeleniny ,masa,i knedlíček se najde no nekupte to;-D

+3/−1
29.3.2015 9:15

P92a76v98e96l 47S40ý75k97o97r86a 7937162317281

není to hnusný. Bude z toho omáčka.

0/0
29.3.2015 0:38

P93a76v12e81l 35S92ý84k93o80r54a 7937692867831

Vařit z drahých surovin umí každý. [>-]Něco z tuřínu by nebylo ? Kilo za 2,90 Kč.

+4/−7
29.3.2015 0:37
Foto

J61a80n 86M41a65c60u27r29a 4436593432227

Kupte si Hrušku.

+6/0
29.3.2015 10:19

O81s29k58a59r 16K59o38v87a36ř76í43k 8187573716797

Zapomeňte na Hrušku... tohle je top level:

http://tn.nova.cz/clanek/levne-a-chutne-chude-rytire-uvarili-zaci-v-neratovicich.html       8-o8-o8-o

0/0
29.3.2015 17:22

P40a94v21l64a 80Č79i58h78á63k37o59v92á 1481985448275

ale ale i z toho turinu se da uvarit fajn jidlo, kdyz je cerstvy....vubec si nemyslim, ze kdyz ma clovek drahou surovinu umi z ni automaticky uvarit a je to chutne .... a samozrejme to neni styl Lada Hruska.....ono ve finale na samotnem vareni vubec nic neni...mnohem dulezitejsi je cerstvost a pouzivani opravdoveho jidla ....ne bujonu, vegety, susenych bylinek za 5Kc aj....chapu, ze je spousta lidi, kteri musi pocitat kazdou korunu, ale nemyslim, ze chutnost je dana tim, ze si clovek musi patlat zaludek eckama z tavenaku, bujonu a nebo kupovat skoro prosle blafy ... nehlede na to, ze spousta lidi utraci za kraviny a pak nadava na to, ze nema poradne jidlo

+3/0
29.3.2015 15:07

H94e32l96e15n57a 26V46e46v46e96r17k52o65v68a 3319607

Onehdá byl celý díl o vaření z brambor.Dobré,levné,rychlé.:-)

+1/0
29.3.2015 20:30

P84a11v48e64l 16S98o49b72o82t83k41a 5630834

Možná domácí krůtu (ale ani to není nic moc maso), ale kupovaná je snad ještě horší než mrazené kuře z hypermarketu.

+1/−10
29.3.2015 0:14







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.