Diskuze

Pohlreich vaří krůtu a ukazuje, jak snadné je udělat játrové knedlíčky

Krůtí maso je zdravé, obsahuje málo tuku a pro generaci krmenou kuřaty je vítanou změnou, která nejde ani tak do peněženky a přináší jiné chutě i strukturu masa. V pořadu Teď vaří šéf! Zdeněk Pohlreich ukáže, jak krůtu vykostit a celou ji využít.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pohlreich je profík, jen je škoda, že má pořad potřebu pasovat národ do role lenochů a neználků. Polévkami se už nezabýváme? 8-o To vzal kde? Má nějaký vlastní průzkum?

1 0
možnosti

no p.Kovariku musim rict, ze takovy pocit mam taky, ne ze by vetsina Cechu nevarila, ale kdyz vezmu treba kucharky od Vanka nebo skoleni v PRAKULu, tak my to mame tak nejak laicky a opravdu se lidi tolik o jidlo a jeho puvod nezajimaji ..proto je fajn kouknout na to, jak se to dela treba i na videa od Romana Vanka 

  a taky myslim, ze spousta Cechu to opravdu zacina flakat, deti ve skole polevky kolikrat ani neji, protoze ji proste z domu neznaji

3 0
možnosti

J47a92n 71M94a69c46u67r36a

29. 3. 2015 11:07

Krůtí maso díkybohu rozváží až k nám do městečka přímo drůbežárna, takže si můžeme objednat přesně to, co chceme - za skvělý peníz. Určitě si to můžete najít na netu - rozvoz krůtího masa. Kdo chce, ten najde i cestu - naříkat, že maso v marketu je špatné, to může jenom lenoch. Já osobně dělám z krůty snad vše a kuře bych do úst nedal. Vepřové také nejím. Jen občas hovězí nebo rybu, králíka výjimečně a krůtu neustále. Do knedlíčků dávám hodně bylinek, pár lžic mléka a žádnou mouku!! Je to spíš taková játrová zavářka, ale je vynikající a dokonce mi máma - a to je Paní kuchařka - občas nadnese - "Kdy zase uděláš tu tvojí vynikající knedlíčkovou?". A to je to nejlepší uznání na světě.

2 0
možnosti
Foto

polívka ze sáčku je rychlá celkem levná tu a tam kousek zeleniny ,masa,i knedlíček se najde no nekupte to;-D

3 1
možnosti

není to hnusný. Bude z toho omáčka.

0 0
možnosti

Vařit z drahých surovin umí každý. [>-]Něco z tuřínu by nebylo ? Kilo za 2,90 Kč.

4 7
možnosti

J79a45n 87M56a63c29u78r25a

29. 3. 2015 10:19

Kupte si Hrušku.

6 0
možnosti

Možná domácí krůtu (ale ani to není nic moc maso), ale kupovaná je snad ještě horší než mrazené kuře z hypermarketu.

1 10
možnosti