- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Pohlreich je profík, jen je škoda, že má pořad potřebu pasovat národ do role lenochů a neználků. Polévkami se už nezabýváme? To vzal kde? Má nějaký vlastní průzkum?
no p.Kovariku musim rict, ze takovy pocit mam taky, ne ze by vetsina Cechu nevarila, ale kdyz vezmu treba kucharky od Vanka nebo skoleni v PRAKULu, tak my to mame tak nejak laicky a opravdu se lidi tolik o jidlo a jeho puvod nezajimaji ..proto je fajn kouknout na to, jak se to dela treba i na videa od Romana Vanka
a taky myslim, ze spousta Cechu to opravdu zacina flakat, deti ve skole polevky kolikrat ani neji, protoze ji proste z domu neznaji
Krůtí maso díkybohu rozváží až k nám do městečka přímo drůbežárna, takže si můžeme objednat přesně to, co chceme - za skvělý peníz. Určitě si to můžete najít na netu - rozvoz krůtího masa. Kdo chce, ten najde i cestu - naříkat, že maso v marketu je špatné, to může jenom lenoch. Já osobně dělám z krůty snad vše a kuře bych do úst nedal. Vepřové také nejím. Jen občas hovězí nebo rybu, králíka výjimečně a krůtu neustále. Do knedlíčků dávám hodně bylinek, pár lžic mléka a žádnou mouku!! Je to spíš taková játrová zavářka, ale je vynikající a dokonce mi máma - a to je Paní kuchařka - občas nadnese - "Kdy zase uděláš tu tvojí vynikající knedlíčkovou?". A to je to nejlepší uznání na světě.
polívka ze sáčku je rychlá celkem levná tu a tam kousek zeleniny ,masa,i knedlíček se najde no nekupte to
Vařit z drahých surovin umí každý. Něco z tuřínu by nebylo ? Kilo za 2,90 Kč.
Možná domácí krůtu (ale ani to není nic moc maso), ale kupovaná je snad ještě horší než mrazené kuře z hypermarketu.