Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Na Expu v Miláně se bude podávat zvěřina, ale také smažák a utopencI

Restaurace na Expu vždycky nabízí kus naší domoviny. Zatímco v minulých letech se menu soustřeďovalo na obecně českou kuchyni, letos se ještě více specializuje. Bude vařit zvěřinu.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

M26a54r88e91k 32T14ů60m66a 4272198386862

Právě jsem dostal chuť na šípkovou!;-)

0/0
9.4.2015 11:35

M70a27r32t32i78n 29P89e52t65ř44í50k 4842469351121

Pusťte mě tam a do večera to všechno SEŽERU ;-D

+1/0
9.4.2015 11:02

M75i45c32h16a50l 46R89o14u44č18a 7696860790531

I takový smažák se dá zpackat :-) Snad si s tím borci v naškrobených čepicích poradí.. Na druhou stranu káča se zelím a třemi druhy knedla bodne vždycky ve spolupráci s orošeným kryglem z jihu, či západu Čech[>-]

+5/−1
9.4.2015 9:57

M27a32r50t35i55n 81P45e39t90ř32í72k 4672359671811

Zpackat smažák je vážně umění ;-D i když... u nás ve firemní jídelně začali dělat smažák z nějakého zupa (polského?) sýru, který mléko zjevně nikdy neviděl - obsluha v jídelně vytáhne smažák z fritézy, dá ho na talířek, já si ho vezmu ke stolu, rozkrojím a... ten sýr se ani nehne (nevyteče, drží pohromadě jak helvétská víra)!!! Škoda, že tu chybí blijící "smajlík" :-P

0/0
9.4.2015 11:05

T14o13m54a95s 12H83a30b94a13n 7860502809231

No ale hlavně, že tam nevaří Hruška. ;-)

+8/−1
9.4.2015 9:28

J87o24s19e42f 20S97k47a22l98k58a 1892529654464

Že tam neposlali sprostého Půlhracha...

+2/−8
9.4.2015 9:21

T53o98m42a82s 21H31a31b39a14n 7240892779681

Jen to ne. Pro mě je ten pán sprosté namyšlené hova_do. Ty jeho recepty...no.no nic.

+2/−10
9.4.2015 9:24

L95u37k46a48s 15C11o32d51r 6768232400571

Ja bych se nad tim smazakem, utopencema a zavinacema zas tak nepohorsoval. Do CR se podivam vetsinou jednou rocne na den, dva, a pokazdy si na ten smazak, pivo a utopence nekam do rozumny hospody zajdu, protoze to opravdu je ceska klasika, ktera se jinde na svete obtizne shani. Nemyslim si, ze je to neco, za co by se mela ceska kuchyne stydet a na akci typu Expo mi takova vec prijde vhodnejsi nez nejakej sterilni pokus o nobl vareni, kteryho je vsude kolem spousta.

+14/−1
9.4.2015 6:09

R36i30c68h14a54r64d 53K45á47b76a 8949698140390

Jo ...a v Milane :)))) Italska kuchyne je vyhlasena po celem svete a my tam posleme sasky ze Stare Myslivny ... to je opravdu spatne rozhodnuti :((((

0/−19
8.4.2015 22:37

R58i90c57h19a93r51d 42K38á50b84a 8629208830510

No tak to bude tezky pruser. Na Konopiste cas od casu zajdu a krome fotek na chodbe s pul metrovou cepici, odvadi chlapci pekne mrskou praci. :( Velmi prumerna kuchyne, ne zcela cerstve zverinove patlance :( sorry, ale pokud ze sebe nevydaji o 200% vic, nez na Konopisti, tak bude Expo pro CR gastronomicky pruser

+1/−3
8.4.2015 21:15

D93a76v85i11d 35J83e11r62a34b59e59k 3466410316297

Spíš by měli podávat třeba bramborové placky s domácími hruškovými povidly a omáčkou ze zakysané smetany.

+1/0
8.4.2015 20:43

M41a75r43t75i51n 40F92o67l29p87r24e97c78h83t 1513446790110

Smažák?? RvRvRv

+4/−10
8.4.2015 20:27







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.