Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Na Expu v Miláně se bude podávat zvěřina, ale také smažák a utopencI

Restaurace na Expu vždycky nabízí kus naší domoviny. Zatímco v minulých letech se menu soustřeďovalo na obecně českou kuchyni, letos se ještě více specializuje. Bude vařit zvěřinu.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

M43a86r90e98k 34T25ů90m34a 4872508866422

Právě jsem dostal chuť na šípkovou!;-)

0/0
9.4.2015 11:35

M89a19r64t72i19n 28P28e86t25ř89í36k 4632949231671

Pusťte mě tam a do večera to všechno SEŽERU ;-D

+1/0
9.4.2015 11:02

M23i30c41h71a37l 76R84o35u93č20a 7536630780981

I takový smažák se dá zpackat :-) Snad si s tím borci v naškrobených čepicích poradí.. Na druhou stranu káča se zelím a třemi druhy knedla bodne vždycky ve spolupráci s orošeným kryglem z jihu, či západu Čech[>-]

+5/−1
9.4.2015 9:57

M60a57r12t87i69n 83P23e53t95ř15í18k 4302709401551

Zpackat smažák je vážně umění ;-D i když... u nás ve firemní jídelně začali dělat smažák z nějakého zupa (polského?) sýru, který mléko zjevně nikdy neviděl - obsluha v jídelně vytáhne smažák z fritézy, dá ho na talířek, já si ho vezmu ke stolu, rozkrojím a... ten sýr se ani nehne (nevyteče, drží pohromadě jak helvétská víra)!!! Škoda, že tu chybí blijící "smajlík" :-P

0/0
9.4.2015 11:05

T46o13m66a44s 16H36a60b77a32n 7670542749291

No ale hlavně, že tam nevaří Hruška. ;-)

+8/−1
9.4.2015 9:28

J38o18s24e14f 60S73k93a57l63k36a 1272389414294

Že tam neposlali sprostého Půlhracha...

+2/−8
9.4.2015 9:21

T20o87m18a58s 77H33a77b91a32n 7820782649541

Jen to ne. Pro mě je ten pán sprosté namyšlené hova_do. Ty jeho recepty...no.no nic.

+2/−10
9.4.2015 9:24

L70u74k80a74s 54C54o92d33r 6678352970641

Ja bych se nad tim smazakem, utopencema a zavinacema zas tak nepohorsoval. Do CR se podivam vetsinou jednou rocne na den, dva, a pokazdy si na ten smazak, pivo a utopence nekam do rozumny hospody zajdu, protoze to opravdu je ceska klasika, ktera se jinde na svete obtizne shani. Nemyslim si, ze je to neco, za co by se mela ceska kuchyne stydet a na akci typu Expo mi takova vec prijde vhodnejsi nez nejakej sterilni pokus o nobl vareni, kteryho je vsude kolem spousta.

+14/−1
9.4.2015 6:09

R71i14c29h52a63r72d 89K92á56b36a 8149378460360

Jo ...a v Milane :)))) Italska kuchyne je vyhlasena po celem svete a my tam posleme sasky ze Stare Myslivny ... to je opravdu spatne rozhodnuti :((((

0/−19
8.4.2015 22:37

R23i95c37h40a87r72d 85K96á66b52a 8889368960530

No tak to bude tezky pruser. Na Konopiste cas od casu zajdu a krome fotek na chodbe s pul metrovou cepici, odvadi chlapci pekne mrskou praci. :( Velmi prumerna kuchyne, ne zcela cerstve zverinove patlance :( sorry, ale pokud ze sebe nevydaji o 200% vic, nez na Konopisti, tak bude Expo pro CR gastronomicky pruser

+1/−3
8.4.2015 21:15

D37a32v31i12d 94J85e94r31a78b21e29k 3636170536257

Spíš by měli podávat třeba bramborové placky s domácími hruškovými povidly a omáčkou ze zakysané smetany.

+1/0
8.4.2015 20:43

M18a11r89t49i90n 42F31o36l88p72r42e24c88h38t 1513166570210

Smažák?? RvRvRv

+4/−10
8.4.2015 20:27







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.