Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Na Expu v Miláně se bude podávat zvěřina, ale také smažák a utopencI

Restaurace na Expu vždycky nabízí kus naší domoviny. Zatímco v minulých letech se menu soustřeďovalo na obecně českou kuchyni, letos se ještě více specializuje. Bude vařit zvěřinu.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

M21a28r16e10k 47T97ů81m46a 4422738616452

Právě jsem dostal chuť na šípkovou!;-)

0/0
9.4.2015 11:35

M98a66r30t97i58n 68P63e66t45ř82í40k 4292819281521

Pusťte mě tam a do večera to všechno SEŽERU ;-D

+1/0
9.4.2015 11:02

M37i47c68h73a51l 29R33o31u69č48a 7506460770741

I takový smažák se dá zpackat :-) Snad si s tím borci v naškrobených čepicích poradí.. Na druhou stranu káča se zelím a třemi druhy knedla bodne vždycky ve spolupráci s orošeným kryglem z jihu, či západu Čech[>-]

+5/−1
9.4.2015 9:57

M78a80r69t68i79n 94P55e73t59ř58í75k 4772709551861

Zpackat smažák je vážně umění ;-D i když... u nás ve firemní jídelně začali dělat smažák z nějakého zupa (polského?) sýru, který mléko zjevně nikdy neviděl - obsluha v jídelně vytáhne smažák z fritézy, dá ho na talířek, já si ho vezmu ke stolu, rozkrojím a... ten sýr se ani nehne (nevyteče, drží pohromadě jak helvétská víra)!!! Škoda, že tu chybí blijící "smajlík" :-P

0/0
9.4.2015 11:05

T96o45m60a96s 61H14a70b63a91n 7910752289701

No ale hlavně, že tam nevaří Hruška. ;-)

+8/−1
9.4.2015 9:28

J74o34s97e19f 87S88k74a36l52k32a 1462669544754

Že tam neposlali sprostého Půlhracha...

+2/−8
9.4.2015 9:21

T43o97m20a58s 37H56a12b98a73n 7250472679861

Jen to ne. Pro mě je ten pán sprosté namyšlené hova_do. Ty jeho recepty...no.no nic.

+2/−10
9.4.2015 9:24

L89u16k42a26s 57C57o87d28r 6838242760671

Ja bych se nad tim smazakem, utopencema a zavinacema zas tak nepohorsoval. Do CR se podivam vetsinou jednou rocne na den, dva, a pokazdy si na ten smazak, pivo a utopence nekam do rozumny hospody zajdu, protoze to opravdu je ceska klasika, ktera se jinde na svete obtizne shani. Nemyslim si, ze je to neco, za co by se mela ceska kuchyne stydet a na akci typu Expo mi takova vec prijde vhodnejsi nez nejakej sterilni pokus o nobl vareni, kteryho je vsude kolem spousta.

+14/−1
9.4.2015 6:09

R21i28c40h93a45r86d 80K23á45b83a 8729858590590

Jo ...a v Milane :)))) Italska kuchyne je vyhlasena po celem svete a my tam posleme sasky ze Stare Myslivny ... to je opravdu spatne rozhodnuti :((((

0/−19
8.4.2015 22:37

R70i23c85h16a24r93d 20K30á62b18a 8229388100780

No tak to bude tezky pruser. Na Konopiste cas od casu zajdu a krome fotek na chodbe s pul metrovou cepici, odvadi chlapci pekne mrskou praci. :( Velmi prumerna kuchyne, ne zcela cerstve zverinove patlance :( sorry, ale pokud ze sebe nevydaji o 200% vic, nez na Konopisti, tak bude Expo pro CR gastronomicky pruser

+1/−3
8.4.2015 21:15

D72a61v97i24d 46J72e77r96a41b84e86k 3196320736757

Spíš by měli podávat třeba bramborové placky s domácími hruškovými povidly a omáčkou ze zakysané smetany.

+1/0
8.4.2015 20:43

M68a53r33t14i29n 56F18o54l31p26r62e30c48h49t 1423616590980

Smažák?? RvRvRv

+4/−10
8.4.2015 20:27





Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2016 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je součástí koncernu AGROFERT ovládaného Ing. Andrejem Babišem.