Diskuze

Na Expu v Miláně se bude podávat zvěřina, ale také smažák a utopencI

Restaurace na Expu vždycky nabízí kus naší domoviny. Zatímco v minulých letech se menu soustřeďovalo na obecně českou kuchyni, letos se ještě více specializuje. Bude vařit zvěřinu.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

M73a69r14e74k 11T78ů28m24a

9. 4. 2015 11:35

Právě jsem dostal chuť na šípkovou!;-)

0 0
možnosti

Pusťte mě tam a do večera to všechno SEŽERU ;-D

1 0
možnosti
Foto

I takový smažák se dá zpackat :-) Snad si s tím borci v naškrobených čepicích poradí.. Na druhou stranu káča se zelím a třemi druhy knedla bodne vždycky ve spolupráci s orošeným kryglem z jihu, či západu Čech[>-]

5 1
možnosti

Zpackat smažák je vážně umění ;-D i když... u nás ve firemní jídelně začali dělat smažák z nějakého zupa (polského?) sýru, který mléko zjevně nikdy neviděl - obsluha v jídelně vytáhne smažák z fritézy, dá ho na talířek, já si ho vezmu ke stolu, rozkrojím a... ten sýr se ani nehne (nevyteče, drží pohromadě jak helvétská víra)!!! Škoda, že tu chybí blijící "smajlík" :-P

0 0
možnosti

No ale hlavně, že tam nevaří Hruška. ;-)

8 1
možnosti

Že tam neposlali sprostého Půlhracha...

2 8
možnosti

Jen to ne. Pro mě je ten pán sprosté namyšlené hova_do. Ty jeho recepty...no.no nic.

2 10
možnosti

L25u76k27a24s 91C40o94d28r

9. 4. 2015 6:09

Ja bych se nad tim smazakem, utopencema a zavinacema zas tak nepohorsoval. Do CR se podivam vetsinou jednou rocne na den, dva, a pokazdy si na ten smazak, pivo a utopence nekam do rozumny hospody zajdu, protoze to opravdu je ceska klasika, ktera se jinde na svete obtizne shani. Nemyslim si, ze je to neco, za co by se mela ceska kuchyne stydet a na akci typu Expo mi takova vec prijde vhodnejsi nez nejakej sterilni pokus o nobl vareni, kteryho je vsude kolem spousta.

14 1
možnosti

Jo ...a v Milane :)))) Italska kuchyne je vyhlasena po celem svete a my tam posleme sasky ze Stare Myslivny ... to je opravdu spatne rozhodnuti :((((

0 19
možnosti

No tak to bude tezky pruser. Na Konopiste cas od casu zajdu a krome fotek na chodbe s pul metrovou cepici, odvadi chlapci pekne mrskou praci. :( Velmi prumerna kuchyne, ne zcela cerstve zverinove patlance :( sorry, ale pokud ze sebe nevydaji o 200% vic, nez na Konopisti, tak bude Expo pro CR gastronomicky pruser

1 3
možnosti

Spíš by měli podávat třeba bramborové placky s domácími hruškovými povidly a omáčkou ze zakysané smetany.

1 0
možnosti