- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
konečně uvařil i něco sladkého
Normální je rozpouštět čokoládu na vodní lázni. Autorka ji rozpouští ve vodní lázni, tj. ve vodě.
Nechapu co je to za modu servirovat dezerty a predkrmy na taliry na ktery by se vesel flak masa s hromadou hranolku. Navic to pak jeste nesmyslne pokapou nejakou polevou krizem krazem. Vzdy kdyz dostanu neco takoveho na stul, tak si pripadam osizeny. Kdyz vidim ten prazdny talir, tak mam pocit ze na mne setrili nebo mne to uz nekdo ujedl
Pohlreich je extratřída, o tom žádná. Ale tyhle obdivné články působí trošku směšně, protože spousta věcí, které Z.Pohlreich sdělí, je všeobecně známá.
Ovšem tohle mě dostalo:" Už jen vidět drsného šéfa jako cukráře rozplývajícího se nad kvalitní čokoládou je zážitek".
Běžte už s tím P. vemínkem někam. Jeho není vůbec nic.To co ukazuje, je opajcované od jiných.
proč Pohlreichův koláčběžně se dělá v nejedné domácnosti i podle Ládi Hrušky
proč Pohlreichův koláčběžně se dělá v nejedné domácnosti i podle Ládi Hrušky
Dík, jdu rozbalit čokoládu, v půl devátý ráno, bez snídaně...
Hm, tohle delavam, jen misto cukru stevii a vajicka zaslehavam postupne. Deti ho miluji...tedy az na to, ze takhle krasne nandany talir teda nezvladam
prosim, muzu dotaz? Co je to 'stevie'? Pac me se ten recept dost libi ale kdyby to slo bez cuktu, tak by me bavil jeste vic...a myslite, ze byl sel bily cukt nahradit hnedym, nebo aspon 'zltatym'? Dik, vk.