Diskuze

Roztomilé kachně vykrmíte na pekáč za pár měsíců. Když nebude ochočené

Vidina pečínky v nejlepší kvalitě bývá nejčastějším důvodem, proč si lidé pořizují několikadenní kachničky. „Nejsou tak náročné na přísun bílkovin jako kuřata a jakmile trochu odrostou, dobře se pasou. Zužitkování zelené hmoty je tedy bonus navíc,“ konstatuje Lenka Skoupá z Toulcova dvora.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Opět jen zvířata, žrádlo, zvířata, žrádlo, zvířata, žrádlo...

Tak to Hobby.cz aspoň přejmenujte, ať to odpovídá obsahu. :-/

Kdyby tohle byl tištěný časopis o hobby, tak s tímhle obsahem vyjdou dvě čísla a končíte.

0 3
možnosti

chudák kachna, chudák člověk :  [>-]

Složení krmné směsi pro kachny a husy:

Pšenice, sojový extrahovaný šrot toustovaný, kukuřice, pšeničné otruby, dyhydrogenfosforečnan vápenatý,uhličitan vápenatý, rostlinný olej, chlorid sodný, DL methionin , L-lysin, cholinchlorid, betain, niacinamind síran měďnatý pentahydrát-CuSO4.5H2O, pantotenan vápenatý, vitamin A, D3, E, biotin, směs kyselin.

2 0
možnosti

Toulcův dvůr je biofarma ?

0 0
možnosti

Ryby dokáží perfektně měnit přijaté potraviny ve svalovinu. 1 : 2. Z každého kilogramu potraviny vyrobí 500 g svaloviny. Což je bezkonkurenční s jinými hospodářskými zvířaty. 

Profesionální systémy recirkulace, při chovu pstruha duhového, dosahují poměru téměř 1 : 1.

2 0
možnosti

A nešly by v tom případě některé ryby geneticky upravit tak, aby jim narostly vepřové kýty?  :-)

10 0
možnosti

Jo, měli jsme doma 125 káčat, na pozemku 2200 m2. Čínské kačeny. Směskou jsme ale nekrmili nikdy. Kopřivy, štrbák, šrot, brambory, řepa,....pasou se samy.

Co stojí kilo směsky ? Kolik kilo směsky potřebujete na kilo masa ?

5 0
možnosti

ochočená byly všechny. Zvláště Kačer Donald.

Tím se chuť nekazí.

1 0
možnosti