Diskuze

Stačí pórek, máslo, cibule, ementál. Pohlreichova sýrová polévka bez cucků

„Když se rozhodnete vařit cokoliv se sýrem, kupte si ten nejlepší, co si můžete dovolit. Zatraceně se to vyplatí,“ radí Zdeněk Pohlreich v pořadu Vařte jako šéf v neděli na Primě.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PA

Každý má právo na svůj názor a pokud možno bez osobních invektiv. Já ZP uznávám. Teď jsem se trápil v restauraci kuchyně jugoslávských národů. Pomocná síla,Ukrajinka,bývalá učitelka,generální ředitelka kuchyně v jednom,majitelka si splnila svůj sen,obsluhující z Ukrajiny. Nikdo z nich nebyl ve středomoří. Vyhněte se "restaurantu" BOKA v Nuslích ! Tam není pomoci.

0 0
možnosti

Mě stačí ten kuřecí vývar, zbytek je už jen pro zmlsaný;-D

1 0
možnosti
JK

J35a49n 35K59a92č58e57r

19. 4. 2015 23:04

Jo, o jídle nám bude kázat obézní kardiak Pohlreich. ;-D To je jako, kdyby prostitutka propagovala sex až po svatbě. ;-D

1 14
možnosti
AB

Proboha hlavně ne Pohlreichovo stravování!

1 15
možnosti
TS
SP
EP

E67m30i85l 69P70r37c65h57a80l

19. 4. 2015 22:28

Nejak nechapu, rozpustit maslo na to cibuli a porek a 15 minut, dyk to bude prepaleny a cibule cerna. Nebo je v tom jinej figl ?

0 0
možnosti
MS

"osolte"... pustí to vodu a bude se to dusit;-)

0 0
možnosti
JK

J48a13n 80K87a90č46e12r

19. 4. 2015 22:23

Babička dlabala Eidam, maminka dlabala Eidam, tak nevím co je na něm špatnýho. Najednou přijde emigrant Pohlreich a bude tady hlásat svoje milionářský manýry. Nejsem na něj vůbec zvědavej. Rv

0 15
možnosti
EP

E65m29i27l 49P57r95c46h36a47l

19. 4. 2015 22:29

Eidam je hnusne kyselej, emental je sladkej

0 0
možnosti
MJ

V tom talíři je porce pro pět či pro tři osoby? Stojí za to takovou porcí špinit talíř?

0 4
možnosti
DB

Já bych po polévce očekával další chody, ale vám samozřejmě nikdo nebrání, si to nabrat po okraj. Nebo ano?

5 0
možnosti
OH

Ten člověk vařit umí, ale jediný není, mnoho báječných kuchařů vaří a nemedializují se. Problém pana Pohlreicha je ten jeho patent na rozum a jediná možná pravda.

Co má třeba proti Eidamu 30% tuku v sušině (viz jeho nekonečné přednášky a hlášky v nedávné minulosti)? Proboha, to není žádné šetření od nakupujících, vždyť většinou stojí stejně jak 45%. Prostě někdo chce snížit příjem tuku a zrovna u sýru to není nahrazeno (jak v light jogurtech) nahrazeno ztužovadly a cukry.

Nebo co jeho hlášky jak by zakázal svíčkovou a jak brzy zahyne?

Prostě umí, ale místo aby předváděl co umí, tak má stále nutkání kázat jak hlas z hůry a prorok jediné správné kuchyně.

1 5
možnosti
PS

"Kupte si co nejlepší si můžete dovolit"  tímto heslem, u mne jinak oblíbený Pohlreich upadl.

Pamatuji, jak v Zetoru nakradli lidé olej Castrol, nalili to do Škodovek a náramně se divili. Zadřeli motory. Každý olej je na něco, sýr taky.

Rozhodovat se podle ceny, nikoliv podle parametrů, je hloupost konzumentů. V

0 6
možnosti
PS

možná to ale jen vytrhli novináři z kontextu, kdo ví, ? dobrou noc.

0 0
možnosti