- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Každý má právo na svůj názor a pokud možno bez osobních invektiv. Já ZP uznávám. Teď jsem se trápil v restauraci kuchyně jugoslávských národů. Pomocná síla,Ukrajinka,bývalá učitelka,generální ředitelka kuchyně v jednom,majitelka si splnila svůj sen,obsluhující z Ukrajiny. Nikdo z nich nebyl ve středomoří. Vyhněte se "restaurantu" BOKA v Nuslích ! Tam není pomoci.
Mě stačí ten kuřecí vývar, zbytek je už jen pro zmlsaný
Jo, o jídle nám bude kázat obézní kardiak Pohlreich. To je jako, kdyby prostitutka propagovala sex až po svatbě.
Proboha hlavně ne Pohlreichovo stravování!
Taky hodně záleží, jaký sýr vůbec seženete
Nejak nechapu, rozpustit maslo na to cibuli a porek a 15 minut, dyk to bude prepaleny a cibule cerna. Nebo je v tom jinej figl ?
"osolte"... pustí to vodu a bude se to dusit
Babička dlabala Eidam, maminka dlabala Eidam, tak nevím co je na něm špatnýho. Najednou přijde emigrant Pohlreich a bude tady hlásat svoje milionářský manýry. Nejsem na něj vůbec zvědavej.
Eidam je hnusne kyselej, emental je sladkej
V tom talíři je porce pro pět či pro tři osoby? Stojí za to takovou porcí špinit talíř?
Já bych po polévce očekával další chody, ale vám samozřejmě nikdo nebrání, si to nabrat po okraj. Nebo ano?
Ten člověk vařit umí, ale jediný není, mnoho báječných kuchařů vaří a nemedializují se. Problém pana Pohlreicha je ten jeho patent na rozum a jediná možná pravda.
Co má třeba proti Eidamu 30% tuku v sušině (viz jeho nekonečné přednášky a hlášky v nedávné minulosti)? Proboha, to není žádné šetření od nakupujících, vždyť většinou stojí stejně jak 45%. Prostě někdo chce snížit příjem tuku a zrovna u sýru to není nahrazeno (jak v light jogurtech) nahrazeno ztužovadly a cukry.
Nebo co jeho hlášky jak by zakázal svíčkovou a jak brzy zahyne?
Prostě umí, ale místo aby předváděl co umí, tak má stále nutkání kázat jak hlas z hůry a prorok jediné správné kuchyně.
"Kupte si co nejlepší si můžete dovolit" tímto heslem, u mne jinak oblíbený Pohlreich upadl.
Pamatuji, jak v Zetoru nakradli lidé olej Castrol, nalili to do Škodovek a náramně se divili. Zadřeli motory. Každý olej je na něco, sýr taky.
Rozhodovat se podle ceny, nikoliv podle parametrů, je hloupost konzumentů.
možná to ale jen vytrhli novináři z kontextu, kdo ví, ? dobrou noc.