Diskuze

VIDEO: Jedině se šípkovou. Takhle ji připravuje Zdeněk Pohlreich

Když kanec, tak se šípkovou omáčkou. To je klasika všech zvěřinových hodů. Je však pravda, že co hospoda nebo domácnost, to mírně odlišná varianta. Pojďme se podívat, jak si s perlou české kuchyně poradí Zdeněk Pohlreich v aktuálním dílu one man show Teď vaří šéf!
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Aby jste se z toho Pohlreicha všichni už neposrali ;-D

0 0
možnosti

L11i80b26o57r 15T55y12m87e57š

26. 4. 2015 21:55

RvNo jasně, šípkový džem.:-);-D;-D To není schopen to udělat ze šípků? Tady je vidět ja jeho "profesionalita" . Já když dělám králíka na šípkách, tak používám šípky, ikdyž je to pracnější a časově náročnější, ale pokud se tento človíček považuje za profesionála, když to všude roztrubuje, tak s džemem ze šípků teda u mně neuspěje.Rv

2 3
možnosti

Nedovedu si představit, kolik šípků bych musela někde poshánět a kolik času by mě stála marmeláda z nich,když tuto omáčku dělávám pro 12 lidí. To fakt raději zajdu do zdravé výživy a koupím si hotový šípkový protlak.

0 0
možnosti

Potíž je dostupnost a cena. na jedné straně kriticky přemnožení divočáci, kteří páchají škody v řádu minimálně stovky milionů a líní myslivci, na straně druhé řezník co sní o milionech.

0 5
možnosti

Vám přijde, že téměř 300.000 oficiálně ulovených prasat je málo a myslivci jsou líní? Docela by mě zajímalo, kolik byste jich ulovil vy...

0 0
možnosti

Autor článku by si mohl odpustit květnatý výraz vepři. Jak ví, že na pultu v krámu neleží sviňka?

1 4
možnosti

Když si dám kachnu tak taky nerozlišujíi jestli je to kačena nebo kacer

3 0
možnosti

:-)Dobrá práce. Dal bych si

3 1
možnosti

K22a21r68e85l 84K43u71n45a

26. 4. 2015 6:59

Jděte s ním už do hajz.u

3 19
možnosti

Dobré ráno pane Babica :-)

16 0
možnosti
  • Nejčtenější

Půlhodinová pauza na oběd? To mi přijde perverzní, říká Zdeněk Pohlreich

20. března 2024

Premium Zdeněk Pohlreich se vrací na televizní obrazovky s novou reality show Česko na grilu. „Hraje se o...

Seznamte se s Ninou, francouzským buldočkem budoucnosti

26. března 2024

Chovatelé se snaží zachránit francouzského buldočka tím, že odstraňují jeho hlavní zdravotní...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

Ve spáleném Českém Švýcarsku už vyrostly břízky ze semínek do výšky metru

22. března 2024

Vědci Botanického ústavu Akademie věd se nestačí divit, s jakou rychlostí se obnovuje vegetace na...

Pohlreichův cukrář prozradil náročný recept na italské velikonoční holubice

25. března 2024

Co je pro nás velikonoční beránek, to je pro Italy velikonoční holubice. Colomba. Symbol Ducha...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

Pohlreich se vrátil do rodné stáje. V Česku na grilu je mírný jako beránek

24. března 2024

Kdo má rád gastronomické soutěže, v tomto pořadu si možná přijde na své. Po krátkém „odskoku“ na...

Ve skleníku topí koňským hnojem, prodlouží si tak sezonu o týdny

28. března 2024

Novou pěstební sezonu zahajují Lucie a Brett Gallagherovi už na konci února. Přestože pozemek v...

KVÍZ: Jak se vyznáte v pivu a jeho čepování?

28. března 2024

Pivo je českým národním nápojem a v jeho konzumaci se pravidelně držíme na horních příčkách...

Semínka rajčat koupejte v heřmánku, radí zkušený zahradník, jak na výsev

27. března 2024

Semena rajčat se tradičně vysévají na Josefa, nicméně do Velikonoc to pořád stihnete tak, abyste po...

Jak máte zorganizovanou knihovnu? Nejlepší vychytávky pro knihomoly

27. března 2024

Každý vášnivý čtenář ví, že čím víc knih doma má, tím náročnější je všechny ty skvosty nějak...