- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Aby jste se z toho Pohlreicha všichni už neposrali
No jasně, šípkový džem. To není schopen to udělat ze šípků? Tady je vidět ja jeho "profesionalita" . Já když dělám králíka na šípkách, tak používám šípky, ikdyž je to pracnější a časově náročnější, ale pokud se tento človíček považuje za profesionála, když to všude roztrubuje, tak s džemem ze šípků teda u mně neuspěje.
Nedovedu si představit, kolik šípků bych musela někde poshánět a kolik času by mě stála marmeláda z nich,když tuto omáčku dělávám pro 12 lidí. To fakt raději zajdu do zdravé výživy a koupím si hotový šípkový protlak.
Potíž je dostupnost a cena. na jedné straně kriticky přemnožení divočáci, kteří páchají škody v řádu minimálně stovky milionů a líní myslivci, na straně druhé řezník co sní o milionech.
Vám přijde, že téměř 300.000 oficiálně ulovených prasat je málo a myslivci jsou líní? Docela by mě zajímalo, kolik byste jich ulovil vy...
Autor článku by si mohl odpustit květnatý výraz vepři. Jak ví, že na pultu v krámu neleží sviňka?
Když si dám kachnu tak taky nerozlišujíi jestli je to kačena nebo kacer