- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Že zrovna ZP bude dělat reklamu Albertu....
taky si vždycky říkám, že to ty lidi mají zapotřebí... kolik peněz vlastně potřebuje?
A pokud nemate doma cedrove prkenko, lze pouzit prkenko plastove...
jen ho musíte o hodinu déle namáčet aby patřičně nasáklo :-)
Pánové :
Pokud chceme jasný důkaz, podívejme se na Eskymáky. Jejich strava se skládá především z tučných ryb, které jim dodávají cenné látky. Neznají tak cévní ani srdeční choroby a jejich tělo je odolné proti infekcím.
Příprava ryb je rychlá a ve většině úprav i snadná. Měli bychom se ovšem vyvarovat smažení na oleji a spíše se zaměřit na přírodní úpravu. Rybí maso je navíc lehce stravitelné.
Co je tilápie
Ptáte se, co je tilápie? V České republice patří zatím mezi méně známé sladkovodní ryby, ovšem svým masem zaujme mnoho labužníků. Pro představu se tilápie blíží nejvíce známému pangasiusu. Tilápie má tučnější a hutnější maso bez kostí, má chutnější maso a při přípravě dobře váže koření. Tato ryba je také ceněna pro svoji výživovou hodnotu, kdy obsahuje zmíněné množství tuku a především bílkovin.
http://www.diana-fish.com/clanek/zdrave-ryby-pro-zdrave-telo-ii-tilapie_19
Ideální, pro chov na zahradě ve skleníku. Za půl roku udělá i půl metru. Bašta.
titulek na hlavní straně:
"Posolit a do břicha bylinky. Pohlreich griluje rybu"
Pane Pohlreichu, chtělo by to trošku citu.
Představte si, kdyby tohle někdo udělal vám a ještě o tom natočil video!!!
Hřbetní kost? Snad hřbetní ploutev, Být to ocasní ploutev, tak asi řekně zatahejte rybu za pr*el .
Z anatomickeho hlediska jsou tvrde paprsky ve hrbetni ploutvi soucasti kostry ryby, tedy kosti.
Zatahejte ji za kost. Když se ryba pohne, ještě není upečená.
Není nad to, jet "Na lov pstruhů do Krkonoš", paní kuchařka Vítková učí grilovat ryby i bez prkénka.
Ale prkénko mne zaujalo.
Jestli někdo neumí usmažit, ugrilovat , kapra, pstruha, ideálně pstruh na másle, upéct rybu,
néní Čech.
Pangasius, úhoř, ani Tilápie, často chovaná ryba doma v kurníku, nemá kosti. Za co tahat ?
Nemají kosti? Hmm, v tom případě nepůjde o rybu, ale o nějakého bezobratlého živočicha. Možná máte na mysli filety, ty opravdu kosti mít nemusí.