Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Ke grilované krkovičce radí Pohlreich restovanou cibuli s bylinkami

Vepřová krkovička, královna grilovacích párty. Variant, v čem ji před grilováním namarinovat, najdete nepočítaně. Nicméně Zdeněk Pohlreich se s ní tentokrát nijak zvlášť nemazlí a věnuje snad větší péči její příloze z obyčejné cibule. Právě ta ale ogrilovaný kus čuníka svou nasládlou chutí skvěle doplní.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

K26a31r20e11l 40N25o68v89o57t14n83y 6639261709835

Ke grilovane krkovicce se da poradit jen jedno: vyhodit, dat psovi proste cokoliv, jen nejist.

+1/−7
9.6.2015 15:49

J44o93s30e47f 90Š48e93m24e15l48í55k 7609771220307

Znám spoustu chlapů, co si tenhle recept dávají bez krkovice a cibule a jak jim šmakuje!

+4/0
8.6.2015 15:57

J16o87s90e61f 15Š95e76m97e66l79í58k 7539921330207

Samozřejmě i bez chleba.

0/0
8.6.2015 15:58

L81u88k57á55š 51N21o83v19o32t97n77ý 4408713175255

Babica?

+1/0
8.6.2015 17:10

I19v30a 43V95a35l71č42í20k81o92v81á 1879348701921

Pivní lavory? ;-)

0/0
8.6.2015 23:45

H80y23n65e61k 54T32r50o94j32a72n 1591451783769

bez masa a bez cibule, jen tak s chlebem ;-D

0/0
11.6.2015 17:06

J94a73n 78F29i36a18l51a 8374824135

O víkendu jsem chutnal, aniž bych věděl, že jde o Pohlreichův recept a nemohl jsem si vynachválit!

0/0
8.6.2015 14:32

L75u85k63á85š 22S41k39o90p37a43l 9726178475891

Kdyby nic, tak tenhle člověk to alespoň umí prodat :) Hned jsem dostal chuť na restovanou cibuli :D

+5/0
8.6.2015 14:01

D92a58v57i74d 21D55o39b48e69š 3595452247

Cibulka na grilovačce jasně, ale tenhle způsob určitě vyzkouším. Leccos může nebo nemusí být, ale nápad s tím nakyslým tónem se mi moc líbí - pěkně to osvěží chuť.

0/0
8.6.2015 13:12

Z15d91e59n91ě72k 53J14o24n33á71š 9291739196670

Horší titulek nemáte? Takže s cibule udělá žrádlo pro prasata nebo ?

0/0
8.6.2015 12:50
Foto

K86a47r14e49l 85S67u40c15k 9217889281572

Hmm základ na Kaťák ;-D

+2/0
8.6.2015 11:40

J77a34n 38P64r39i34b46y52l 5810925757317

Nějak jsem nepochopil, proč jsou tam ty nastrojený benga. Ta Prima to už s tím svým glorifikováním represivních složek dost přehání.

+3/−6
8.6.2015 10:36

M50o23n25i73k45a 88R44o33l12l91o81v29á 5803812226415

Tak restovana,nebo dusena cibule?:-)

0/0
7.6.2015 17:33

M74a29r33c29e85l61a 64K85o66u54ř47i89l18o79v43á 3501931313555

vyzkouseli jsme spoustu receptu nakonec jsme dospeli k zaveru, ze nejlepsi je jen sul a  na hrubo namlety pepr. nikomu nazor nevnucuji, ale nam tak chutna nejvic

+21/0
7.6.2015 7:11

P19e46t88r 91T95l25o81u68k43a10l 7354725572145

To je i můj oblíbený recept. ;-)

+1/0
7.6.2015 14:35

L65u69k69a61s 11N12e26m92e38c 7229800132764

No jo, ale my treba radi chute obmenujeme. Jist porad to nejlepsi?

+1/0
8.6.2015 9:17

K78a64r11e73l 49N46a41s27t19o29u19p86i39l 3930641480131

Taky tak, mám sice oblíbená jídla a způsoby úpravy, ale kdybych je jedl pořád, tak za chvíli už oblíbená nebudou...

0/0
8.6.2015 10:29

P97e21t46r 64T44l31o38u84k33a61l 7924185432725

To záleží jak se na to podíváte, pokud má paní ráda grilované maso a bere to jako specifické jídlo, které si dá 4 krát za sezonu tak proč ne? To je jako byste, obměňoval pokaždé svíčkovou když ji děláte. Samozřejmě, že u těch co grilují i několikrát do týdne to nějakou obměnu asi chtít bude. :-)

+1/0
8.6.2015 12:28

J97a66r13o10m64i65r 31C70h71a83l64o28u38p51k52a 4819927385637

Vyzkoušeli jsme spoustu receptů a nejlepší je nechat krkovičku přes noc před grilováním v ledničce proloženou plátky citronu zakápnutou olivovým olejem.

0/0
10.6.2015 8:07







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.