Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Ke grilované krkovičce radí Pohlreich restovanou cibuli s bylinkami

Vepřová krkovička, královna grilovacích párty. Variant, v čem ji před grilováním namarinovat, najdete nepočítaně. Nicméně Zdeněk Pohlreich se s ní tentokrát nijak zvlášť nemazlí a věnuje snad větší péči její příloze z obyčejné cibule. Právě ta ale ogrilovaný kus čuníka svou nasládlou chutí skvěle doplní.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

K65a39r50e46l 47N88o96v85o72t47n85y 6169281609785

Ke grilovane krkovicce se da poradit jen jedno: vyhodit, dat psovi proste cokoliv, jen nejist.

+1/−7
9.6.2015 15:49

J52o94s72e91f 52Š97e27m88e67l51í22k 7539801210407

Znám spoustu chlapů, co si tenhle recept dávají bez krkovice a cibule a jak jim šmakuje!

+4/0
8.6.2015 15:57

J46o45s13e86f 31Š34e13m63e45l12í48k 7379251370667

Samozřejmě i bez chleba.

0/0
8.6.2015 15:58

L11u13k58á63š 47N90o75v84o62t24n47ý 4498813945345

Babica?

+1/0
8.6.2015 17:10

I44v26a 73V41a11l49č13í40k39o53v49á 1419368881131

Pivní lavory? ;-)

0/0
8.6.2015 23:45

H69y12n61e10k 49T18r94o27j73a48n 1691591493729

bez masa a bez cibule, jen tak s chlebem ;-D

0/0
11.6.2015 17:06

J82a84n 30F67i21a66l32a 8624824365

O víkendu jsem chutnal, aniž bych věděl, že jde o Pohlreichův recept a nemohl jsem si vynachválit!

0/0
8.6.2015 14:32

L97u72k29á19š 96S59k49o95p59a53l 9456878805541

Kdyby nic, tak tenhle člověk to alespoň umí prodat :) Hned jsem dostal chuť na restovanou cibuli :D

+5/0
8.6.2015 14:01

D25a49v97i10d 92D41o88b62e66š 3555682287

Cibulka na grilovačce jasně, ale tenhle způsob určitě vyzkouším. Leccos může nebo nemusí být, ale nápad s tím nakyslým tónem se mi moc líbí - pěkně to osvěží chuť.

0/0
8.6.2015 13:12

Z72d24e31n80ě17k 28J34o82n50á45š 9741179756880

Horší titulek nemáte? Takže s cibule udělá žrádlo pro prasata nebo ?

0/0
8.6.2015 12:50
Foto

K47a96r48e22l 94S27u33c62k 9897949371452

Hmm základ na Kaťák ;-D

+2/0
8.6.2015 11:40

J15a72n 49P78r85i34b73y78l 5460265627977

Nějak jsem nepochopil, proč jsou tam ty nastrojený benga. Ta Prima to už s tím svým glorifikováním represivních složek dost přehání.

+3/−6
8.6.2015 10:36

M14o78n73i89k34a 13R20o35l72l47o18v70á 5793592286145

Tak restovana,nebo dusena cibule?:-)

0/0
7.6.2015 17:33

M56a54r38c39e55l15a 40K11o66u95ř12i94l88o21v82á 3301441503185

vyzkouseli jsme spoustu receptu nakonec jsme dospeli k zaveru, ze nejlepsi je jen sul a  na hrubo namlety pepr. nikomu nazor nevnucuji, ale nam tak chutna nejvic

+21/0
7.6.2015 7:11

P25e52t42r 37T85l83o11u71k66a64l 7784985352155

To je i můj oblíbený recept. ;-)

+1/0
7.6.2015 14:35

L69u31k90a86s 32N51e98m48e72c 7339380112254

No jo, ale my treba radi chute obmenujeme. Jist porad to nejlepsi?

+1/0
8.6.2015 9:17

K46a61r64e86l 36N38a51s12t60o23u26p52i55l 3540421720461

Taky tak, mám sice oblíbená jídla a způsoby úpravy, ale kdybych je jedl pořád, tak za chvíli už oblíbená nebudou...

0/0
8.6.2015 10:29

P87e96t76r 88T28l88o90u42k21a98l 7184765792195

To záleží jak se na to podíváte, pokud má paní ráda grilované maso a bere to jako specifické jídlo, které si dá 4 krát za sezonu tak proč ne? To je jako byste, obměňoval pokaždé svíčkovou když ji děláte. Samozřejmě, že u těch co grilují i několikrát do týdne to nějakou obměnu asi chtít bude. :-)

+1/0
8.6.2015 12:28

J98a84r68o64m20i12r 76C51h69a83l13o19u18p73k44a 4769967655747

Vyzkoušeli jsme spoustu receptů a nejlepší je nechat krkovičku přes noc před grilováním v ledničce proloženou plátky citronu zakápnutou olivovým olejem.

0/0
10.6.2015 8:07







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.