Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Ke grilované krkovičce radí Pohlreich restovanou cibuli s bylinkami

Vepřová krkovička, královna grilovacích párty. Variant, v čem ji před grilováním namarinovat, najdete nepočítaně. Nicméně Zdeněk Pohlreich se s ní tentokrát nijak zvlášť nemazlí a věnuje snad větší péči její příloze z obyčejné cibule. Právě ta ale ogrilovaný kus čuníka svou nasládlou chutí skvěle doplní.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

K93a47r34e87l 31N36o17v24o62t25n47y 6949661109245

Ke grilovane krkovicce se da poradit jen jedno: vyhodit, dat psovi proste cokoliv, jen nejist.

+1/−7
9.6.2015 15:49

J41o12s96e70f 88Š76e35m17e42l18í75k 7919301660357

Znám spoustu chlapů, co si tenhle recept dávají bez krkovice a cibule a jak jim šmakuje!

+4/0
8.6.2015 15:57

J26o13s27e29f 83Š20e73m49e37l67í88k 7909281610697

Samozřejmě i bez chleba.

0/0
8.6.2015 15:58

L57u42k24á42š 67N59o24v45o21t67n73ý 4398463745715

Babica?

+1/0
8.6.2015 17:10

I62v49a 21V79a33l56č79í66k50o80v81á 1979108301301

Pivní lavory? ;-)

0/0
8.6.2015 23:45

H80y84n86e35k 29T31r43o90j98a29n 1931131853399

bez masa a bez cibule, jen tak s chlebem ;-D

0/0
11.6.2015 17:06

J27a88n 71F23i70a83l94a 8494454305

O víkendu jsem chutnal, aniž bych věděl, že jde o Pohlreichův recept a nemohl jsem si vynachválit!

0/0
8.6.2015 14:32

L86u30k78á85š 62S76k40o26p32a82l 9806238345861

Kdyby nic, tak tenhle člověk to alespoň umí prodat :) Hned jsem dostal chuť na restovanou cibuli :D

+5/0
8.6.2015 14:01

D84a47v37i83d 81D85o29b14e51š 3945172257

Cibulka na grilovačce jasně, ale tenhle způsob určitě vyzkouším. Leccos může nebo nemusí být, ale nápad s tím nakyslým tónem se mi moc líbí - pěkně to osvěží chuť.

0/0
8.6.2015 13:12

Z48d68e65n90ě69k 91J34o11n79á89š 9211969936490

Horší titulek nemáte? Takže s cibule udělá žrádlo pro prasata nebo ?

0/0
8.6.2015 12:50
Foto

K26a46r32e64l 95S75u93c81k 9397149471322

Hmm základ na Kaťák ;-D

+2/0
8.6.2015 11:40

J83a51n 58P83r21i35b14y54l 5120505167827

Nějak jsem nepochopil, proč jsou tam ty nastrojený benga. Ta Prima to už s tím svým glorifikováním represivních složek dost přehání.

+3/−6
8.6.2015 10:36

M19o74n40i48k50a 17R26o46l33l87o36v95á 5713712666255

Tak restovana,nebo dusena cibule?:-)

0/0
7.6.2015 17:33

M37a73r12c19e12l28a 15K92o12u18ř32i97l96o44v53á 3881931283195

vyzkouseli jsme spoustu receptu nakonec jsme dospeli k zaveru, ze nejlepsi je jen sul a  na hrubo namlety pepr. nikomu nazor nevnucuji, ale nam tak chutna nejvic

+21/0
7.6.2015 7:11

P64e83t16r 54T46l14o93u22k11a34l 7984855482975

To je i můj oblíbený recept. ;-)

+1/0
7.6.2015 14:35

L15u22k86a32s 54N97e39m55e74c 7889950432224

No jo, ale my treba radi chute obmenujeme. Jist porad to nejlepsi?

+1/0
8.6.2015 9:17

K14a13r15e34l 40N98a26s67t87o10u23p11i54l 3870191510771

Taky tak, mám sice oblíbená jídla a způsoby úpravy, ale kdybych je jedl pořád, tak za chvíli už oblíbená nebudou...

0/0
8.6.2015 10:29

P69e61t26r 13T51l88o33u90k19a88l 7794545152635

To záleží jak se na to podíváte, pokud má paní ráda grilované maso a bere to jako specifické jídlo, které si dá 4 krát za sezonu tak proč ne? To je jako byste, obměňoval pokaždé svíčkovou když ji děláte. Samozřejmě, že u těch co grilují i několikrát do týdne to nějakou obměnu asi chtít bude. :-)

+1/0
8.6.2015 12:28

J64a29r42o63m58i59r 34C40h10a74l97o36u11p23k26a 4389377165627

Vyzkoušeli jsme spoustu receptů a nejlepší je nechat krkovičku přes noc před grilováním v ledničce proloženou plátky citronu zakápnutou olivovým olejem.

0/0
10.6.2015 8:07





Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2016 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je součástí koncernu AGROFERT ovládaného Ing. Andrejem Babišem.