Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Voňavý, lahodný, italský a jahodový. Recept na dort, kterému neodoláte

Voňavé české jahody nic nenahradí, tak si je musíme užít, když už konečně přišla jejich sezona. Připravit z nich můžete třeba dort od italských mistrů cukrářů. Recept je vyzkoušený a opravdu za to stojí.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

M16a33r96i76e 94B86u66r77i93a21n55o26v60á 5429467934195

ta fotka je poněkud zavádějící ne? takovýhle dort dělám už leta nic nového.

0/0
12.6.2015 14:06

T62e63r71e65z88a 40N77o19v47o18t25n37á 7219283347857

Já se těšila na ten dort, co je v ilustračním fotu. Chápu sice význam slova ilustrační, ale když to jde, měly by se tam dávat fotky konkrétní. Proč není tady v ilustračním fotu dort, na který je tu recept? A proč nebyla nad článkem o krajtě fotka té konkrétní krajty, ale hroznýše (nebo naopak)? :-/ atp.

+4/0
9.6.2015 15:19

J97i45ř94í 50S40t23e18j55s61k72a93l 8682889768443

Tak pomerančové Amaretto. Hm...

+4/0
9.6.2015 0:41

J66a66k33u71b 56F65e26i96f70a43r 7159389976369

a teď špekuluj, co tom správně patří, pomerančový likér anebo Amaretto;-D

0/0
9.6.2015 8:56

M10a83r73t46i10n32a 30Č28e69r32m63á27k75o25v57á27, 68i63D85N45E30S68.32c51z 3896294418221

Samozřejmě, že pomerančový likér NEBO Amaretto... Díky za doplnění :)

0/0
9.6.2015 11:06







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.