Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Burger se směsí hub a mladým česnekem. To je velké porno, září Pohlreich

Hamburger trochu jinak – s mladým jarním česnekem a houbami. To je jeden z receptů, se kterým přijde v neděli v podvečer Zdeněk Pohlreich do svého pořadu Rozpal to šéfe!

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

J62a73k76u18b 41Š59r48á64m81e63k 4788783162861

A Pohlreich je taky porno. My ostatní jsme letadla.

+1/0
15.6.2015 8:05

P94a15v61e81l 36S56ý81k96o40r90a 7327412417271

Jak to všechno podusíte, je to na nic. ;-)  Ohřevem nad + 45 °C   zniříte dost vitamínů a všechny enzymy. V

Mohli jste mít několikánásobně výživnější potravinu.

0/−2
14.6.2015 14:02

M87i33c40h37a49l 40M58i40l52l22e24r 9746372109322

ne kazdy rad ji syrove houby

+16/0
14.6.2015 14:57
Foto

J68a81r92o13s41l83a54v 98J23e93ř84á68b16e91k 1791779509368

Kdysi kolega propagoval českou kuchyni, ale teď už je někde jinde.Škoda, že se zapomíná na tradice, je spousta výborných méně známých krajových jídel,a téměř nikdo to nedělá!

Jen aby za 20-30 let mladý věděli jak má vypadat a chutnat například dobrá domácí svíčková!

+4/0
14.6.2015 10:05

J17i32r63k75a 54V47o77j46v63o55d31i38n 6241417177685

V Praze je českých hospod jak maku. Ja tam nechodím, je to pro mě tezky jídlo a usínám po něm.

+9/−2
14.6.2015 10:26
Foto

J40a67r63o58s48l24a55v 49J85e38ř35á45b72e71k 1461299449958

No a to je právě ten problém, že se v těch hospodách dělá ve většině stará, osvědčená jídelní klasika! (Těžká jídla)

Přitom je spousta českých krajových (lehkých a zdravých)jídel,ale opravdu málokde se to dělá!

+1/0
14.6.2015 21:10

M86a72t25e46j 28F27i57l93i15p 9172444666

Troufnu si rict , ze Pohlreicha sleduji od prvni serie Ano, sefe. A tedy nepamatuji si, ze by nekdy propagoval ceskou kuchyni. Ba naopak, to se mi na nem vzdy nelibilo, ze ceskou kuchyni silene pomlouval a odsuzoval. Zrovna vami jmenovanou svickovou silene odsoudil jako ceske tezke jidlo, ktere je uz davno prekonane.

+2/−2
14.6.2015 12:01

H72e56l53e73n83a 20V47e81v72e57r83k48o29v15a 3609497

Ale kdepak,on dělal z české kuchyně tu zdravější,bez mouky.A to se mi moc líbilo.Dokonce z českých surovin.R^

+4/0
14.6.2015 13:14

E20l28l81e58n 90F93r96o20d81l66o52v26á 5409306663605

Mýlíte se - Pohlreich nikdy neodsuzoval českou kuchyni, spíš české mutace kuchyně cizí (jako rizota, boloňské špagety, jakékoliv "italské" těstoviny, saláty cézar, česká Čína apod.). Navíc brojil proti tomu, aby se v české kuchyni, české hospodě, která se za ní vydává, podávaly právě podobné nesmysly ala Italia nebo Čína. Tyto kuchyně učil využívat lokálních dodavatelů, bylinek a sezónních potravin, prostě tak, jak by to mělo být :)

+5/−1
14.6.2015 19:14

O43l77d92ř68i72c26h 27H72o44r34á58k 2144109661625

Tak to máte opravdu hodně špatnou paměť.

Pohlreich: Svíčkovou bych nejraději zakázal, časem umře stejně sama

http://hobby.idnes.cz/pohlreich-pohrbiva-svickovou-dk0-/hobby-domov.aspx?c=A130205_144638_hobby-domov_bma

+1/0
15.6.2015 22:06

E78v97a 51D42r65o95z26d84o23v64á 7599767735385

Česká kuchyně založená na omáčkách a knedlíkách se na grilu dělá dost blbě.

+2/0
14.6.2015 20:43

T79o38m55a26s 62T81r67n71k81a 5564518543659

souhlasím, není nad svíčkovou a pořádné české jídla, bořád ty burgery.. ale ten čerstvý česnek je zajímavý nápad, ted bývá hodně vidět

0/−1
15.6.2015 8:39

M40i28r58o72s61l76a66v 84K63r61a32t24o28c77h81v76í82l 4583606674955

Rozhodně vyzkouším, to vypadá jako velká dobrota, mňam ...

+3/0
14.6.2015 9:04

M70i94c77h74a53l 50B10a96ž39a79n59t 3196532703286

To vadí, že to není žádná novinka? Dal bych na ty houby sice plátek masa, ale vypadá to skvěle.

+4/0
14.6.2015 9:02

J81i45ř11í 13H22o61r23á53k 8914646403660

Pan Pohlreich je staré prase. V Čechách se česnek loupe a kuchař je vždy čistě oblečen.

+3/−39
14.6.2015 6:02

M49i93c10h78a67l 94M14i72l32l86e76r 9826112229442

Z tebe bud mluvi velka nezkusenost, nebo nesmyslny odpor vuci nekomu, kdo je uznavany a touha ho za kazdou cenu shodit - i za cenu toho, ze ze sebe udelas dukata.;-D

..."mladý česnek, který se ani nemusí loupat, jak je mladý a mléčný."...

I prumerny ctenar vi, ze na grilovacku venku nechodi ani sefkuchar v bilem.

Vedle toho kazdy, kdo kdy mel v ruce mlady cesnek z receptu vi, ze jeho slupka je tak tenka, ze je vlastne soucasti strouzku a loupat se skutecne nemusi.;-)

+16/0
14.6.2015 9:18

J63a63k91u44b 67F67e37i16f64a76r 7249659916589

Chtěl bych ochutnat nějaky váš kuchařský výtvor. Jen se bojím abych neskončil na JIPce :-/

+1/0
14.6.2015 17:44

T43o63m31á61š 84V68e39r89n84e59r 1395844747245

Nebo rovnou na hřbitově...

0/0
15.6.2015 15:10

M18i23r23a 36L38o59v11e 3184370108474

Nic noveho pod sluncem, pane Pohlreich a porno uz vubec ne ,,,je to prachobycejny vegetariansky burger.:-)

+9/0
14.6.2015 0:55

J32o81s35e72f 72K13l28o88b16o40u38č42n28í78k 9595590938

Tak porno, jo? Chudák...8-o

+4/−25
14.6.2015 0:44

A34l12e58š 17N38o51v40o50t67n11ý 9526646296839

Vadí vám víc porno nebo houby? Chudák, to on opravdu není, ale každý máme jiný vkus. :)

+26/0
14.6.2015 4:09

J61i23r33k84a 31V17o18j59v86o66d81i56n 6341117827835

Vy ste ňákej cíťa :D, to je jen přirovnání.

+4/0
14.6.2015 9:22







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.