Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Burger se směsí hub a mladým česnekem. To je velké porno, září Pohlreich

Hamburger trochu jinak – s mladým jarním česnekem a houbami. To je jeden z receptů, se kterým přijde v neděli v podvečer Zdeněk Pohlreich do svého pořadu Rozpal to šéfe!

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

J63a21k45u46b 90Š68r67á22m62e28k 4858953482701

A Pohlreich je taky porno. My ostatní jsme letadla.

+1/0
15.6.2015 8:05

P29a63v34e74l 14S65ý28k26o48r43a 7427962187261

Jak to všechno podusíte, je to na nic. ;-)  Ohřevem nad + 45 °C   zniříte dost vitamínů a všechny enzymy. V

Mohli jste mít několikánásobně výživnější potravinu.

0/−2
14.6.2015 14:02

M44i72c19h49a76l 11M28i62l15l22e68r 9486562429112

ne kazdy rad ji syrove houby

+16/0
14.6.2015 14:57
Foto

J20a69r15o43s49l22a35v 90J43e39ř28á47b36e96k 1241669489588

Kdysi kolega propagoval českou kuchyni, ale teď už je někde jinde.Škoda, že se zapomíná na tradice, je spousta výborných méně známých krajových jídel,a téměř nikdo to nedělá!

Jen aby za 20-30 let mladý věděli jak má vypadat a chutnat například dobrá domácí svíčková!

+4/0
14.6.2015 10:05

J57i15r26k56a 90V37o28j52v24o63d44i59n 6831757357175

V Praze je českých hospod jak maku. Ja tam nechodím, je to pro mě tezky jídlo a usínám po něm.

+9/−2
14.6.2015 10:26
Foto

J51a63r78o96s96l46a21v 35J19e62ř68á15b98e94k 1211579299248

No a to je právě ten problém, že se v těch hospodách dělá ve většině stará, osvědčená jídelní klasika! (Těžká jídla)

Přitom je spousta českých krajových (lehkých a zdravých)jídel,ale opravdu málokde se to dělá!

+1/0
14.6.2015 21:10

M95a54t75e19j 31F66i24l15i83p 9362644416

Troufnu si rict , ze Pohlreicha sleduji od prvni serie Ano, sefe. A tedy nepamatuji si, ze by nekdy propagoval ceskou kuchyni. Ba naopak, to se mi na nem vzdy nelibilo, ze ceskou kuchyni silene pomlouval a odsuzoval. Zrovna vami jmenovanou svickovou silene odsoudil jako ceske tezke jidlo, ktere je uz davno prekonane.

+2/−2
14.6.2015 12:01

H31e11l24e70n14a 14V78e53v57e19r15k97o70v22a 3689567

Ale kdepak,on dělal z české kuchyně tu zdravější,bez mouky.A to se mi moc líbilo.Dokonce z českých surovin.R^

+4/0
14.6.2015 13:14

E69l87l35e38n 26F60r29o32d24l98o46v75á 5949316503315

Mýlíte se - Pohlreich nikdy neodsuzoval českou kuchyni, spíš české mutace kuchyně cizí (jako rizota, boloňské špagety, jakékoliv "italské" těstoviny, saláty cézar, česká Čína apod.). Navíc brojil proti tomu, aby se v české kuchyni, české hospodě, která se za ní vydává, podávaly právě podobné nesmysly ala Italia nebo Čína. Tyto kuchyně učil využívat lokálních dodavatelů, bylinek a sezónních potravin, prostě tak, jak by to mělo být :)

+5/−1
14.6.2015 19:14

O15l82d25ř56i88c89h 23H85o16r54á12k 2364659491795

Tak to máte opravdu hodně špatnou paměť.

Pohlreich: Svíčkovou bych nejraději zakázal, časem umře stejně sama

http://hobby.idnes.cz/pohlreich-pohrbiva-svickovou-dk0-/hobby-domov.aspx?c=A130205_144638_hobby-domov_bma

+1/0
15.6.2015 22:06

E14v15a 93D81r69o37z27d65o35v78á 7739497975305

Česká kuchyně založená na omáčkách a knedlíkách se na grilu dělá dost blbě.

+2/0
14.6.2015 20:43

T63o96m68a28s 90T21r64n67k66a 5294138473549

souhlasím, není nad svíčkovou a pořádné české jídla, bořád ty burgery.. ale ten čerstvý česnek je zajímavý nápad, ted bývá hodně vidět

0/−1
15.6.2015 8:39

M33i20r66o47s62l86a80v 80K49r26a57t10o32c83h28v28í87l 4693986114315

Rozhodně vyzkouším, to vypadá jako velká dobrota, mňam ...

+3/0
14.6.2015 9:04

M48i86c81h32a28l 94B56a93ž48a56n29t 3826552463256

To vadí, že to není žádná novinka? Dal bych na ty houby sice plátek masa, ale vypadá to skvěle.

+4/0
14.6.2015 9:02

J18i30ř72í 26H23o12r45á18k 8974296893890

Pan Pohlreich je staré prase. V Čechách se česnek loupe a kuchař je vždy čistě oblečen.

+3/−39
14.6.2015 6:02

M26i79c84h95a84l 51M97i39l70l19e28r 9796402449642

Z tebe bud mluvi velka nezkusenost, nebo nesmyslny odpor vuci nekomu, kdo je uznavany a touha ho za kazdou cenu shodit - i za cenu toho, ze ze sebe udelas dukata.;-D

..."mladý česnek, který se ani nemusí loupat, jak je mladý a mléčný."...

I prumerny ctenar vi, ze na grilovacku venku nechodi ani sefkuchar v bilem.

Vedle toho kazdy, kdo kdy mel v ruce mlady cesnek z receptu vi, ze jeho slupka je tak tenka, ze je vlastne soucasti strouzku a loupat se skutecne nemusi.;-)

+16/0
14.6.2015 9:18

J40a95k84u83b 19F81e82i19f88a49r 7189219146689

Chtěl bych ochutnat nějaky váš kuchařský výtvor. Jen se bojím abych neskončil na JIPce :-/

+1/0
14.6.2015 17:44

T12o84m47á75š 96V26e32r39n38e48r 1515214807835

Nebo rovnou na hřbitově...

0/0
15.6.2015 15:10

M22i45r88a 17L40o28v35e 3294570208784

Nic noveho pod sluncem, pane Pohlreich a porno uz vubec ne ,,,je to prachobycejny vegetariansky burger.:-)

+9/0
14.6.2015 0:55

J57o76s10e57f 18K54l80o17b41o79u78č37n28í62k 9795280598

Tak porno, jo? Chudák...8-o

+4/−25
14.6.2015 0:44

A94l75e77š 63N56o89v41o39t39n35ý 9566906116369

Vadí vám víc porno nebo houby? Chudák, to on opravdu není, ale každý máme jiný vkus. :)

+26/0
14.6.2015 4:09

J39i30r25k18a 89V58o59j20v32o58d11i65n 6621497227395

Vy ste ňákej cíťa :D, to je jen přirovnání.

+4/0
14.6.2015 9:22







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.