Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Burger se směsí hub a mladým česnekem. To je velké porno, září Pohlreich

Hamburger trochu jinak – s mladým jarním česnekem a houbami. To je jeden z receptů, se kterým přijde v neděli v podvečer Zdeněk Pohlreich do svého pořadu Rozpal to šéfe!

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

J86a35k84u72b 79Š55r84á43m50e22k 4228343982941

A Pohlreich je taky porno. My ostatní jsme letadla.

+1/0
15.6.2015 8:05

P75a59v89e38l 66S34ý64k37o20r15a 7847152737461

Jak to všechno podusíte, je to na nic. ;-)  Ohřevem nad + 45 °C   zniříte dost vitamínů a všechny enzymy. V

Mohli jste mít několikánásobně výživnější potravinu.

0/−2
14.6.2015 14:02

M42i11c33h23a40l 91M43i98l46l66e13r 9146892469312

ne kazdy rad ji syrove houby

+16/0
14.6.2015 14:57
Foto

J77a20r73o75s11l14a48v 80J22e44ř72á52b31e97k 1731669939498

Kdysi kolega propagoval českou kuchyni, ale teď už je někde jinde.Škoda, že se zapomíná na tradice, je spousta výborných méně známých krajových jídel,a téměř nikdo to nedělá!

Jen aby za 20-30 let mladý věděli jak má vypadat a chutnat například dobrá domácí svíčková!

+4/0
14.6.2015 10:05

J21i96r18k20a 87V21o68j13v41o59d53i70n 6631307747905

V Praze je českých hospod jak maku. Ja tam nechodím, je to pro mě tezky jídlo a usínám po něm.

+9/−2
14.6.2015 10:26
Foto

J87a37r73o40s96l44a38v 61J51e10ř94á28b90e76k 1481929459198

No a to je právě ten problém, že se v těch hospodách dělá ve většině stará, osvědčená jídelní klasika! (Těžká jídla)

Přitom je spousta českých krajových (lehkých a zdravých)jídel,ale opravdu málokde se to dělá!

+1/0
14.6.2015 21:10

M49a34t34e69j 98F84i64l41i10p 9172314686

Troufnu si rict , ze Pohlreicha sleduji od prvni serie Ano, sefe. A tedy nepamatuji si, ze by nekdy propagoval ceskou kuchyni. Ba naopak, to se mi na nem vzdy nelibilo, ze ceskou kuchyni silene pomlouval a odsuzoval. Zrovna vami jmenovanou svickovou silene odsoudil jako ceske tezke jidlo, ktere je uz davno prekonane.

+2/−2
14.6.2015 12:01

H72e19l32e55n17a 85V39e30v19e23r61k79o58v46a 3209737

Ale kdepak,on dělal z české kuchyně tu zdravější,bez mouky.A to se mi moc líbilo.Dokonce z českých surovin.R^

+4/0
14.6.2015 13:14

E84l50l81e15n 77F28r20o35d65l63o66v73á 5559426123375

Mýlíte se - Pohlreich nikdy neodsuzoval českou kuchyni, spíš české mutace kuchyně cizí (jako rizota, boloňské špagety, jakékoliv "italské" těstoviny, saláty cézar, česká Čína apod.). Navíc brojil proti tomu, aby se v české kuchyni, české hospodě, která se za ní vydává, podávaly právě podobné nesmysly ala Italia nebo Čína. Tyto kuchyně učil využívat lokálních dodavatelů, bylinek a sezónních potravin, prostě tak, jak by to mělo být :)

+5/−1
14.6.2015 19:14

O54l30d41ř31i18c67h 30H40o16r15á88k 2404209711895

Tak to máte opravdu hodně špatnou paměť.

Pohlreich: Svíčkovou bych nejraději zakázal, časem umře stejně sama

http://hobby.idnes.cz/pohlreich-pohrbiva-svickovou-dk0-/hobby-domov.aspx?c=A130205_144638_hobby-domov_bma

+1/0
15.6.2015 22:06

E50v48a 53D67r25o65z48d63o94v90á 7219307505315

Česká kuchyně založená na omáčkách a knedlíkách se na grilu dělá dost blbě.

+2/0
14.6.2015 20:43

T71o55m62a79s 59T51r13n25k78a 5514758813619

souhlasím, není nad svíčkovou a pořádné české jídla, bořád ty burgery.. ale ten čerstvý česnek je zajímavý nápad, ted bývá hodně vidět

0/−1
15.6.2015 8:39

M73i70r22o31s93l54a91v 76K32r16a87t43o21c88h81v77í36l 4263566104895

Rozhodně vyzkouším, to vypadá jako velká dobrota, mňam ...

+3/0
14.6.2015 9:04

M84i42c42h76a39l 21B47a47ž32a74n26t 3496822863886

To vadí, že to není žádná novinka? Dal bych na ty houby sice plátek masa, ale vypadá to skvěle.

+4/0
14.6.2015 9:02

J33i77ř89í 35H94o39r94á32k 8564916253400

Pan Pohlreich je staré prase. V Čechách se česnek loupe a kuchař je vždy čistě oblečen.

+3/−39
14.6.2015 6:02

M23i43c11h25a58l 35M60i83l85l79e88r 9276242799392

Z tebe bud mluvi velka nezkusenost, nebo nesmyslny odpor vuci nekomu, kdo je uznavany a touha ho za kazdou cenu shodit - i za cenu toho, ze ze sebe udelas dukata.;-D

..."mladý česnek, který se ani nemusí loupat, jak je mladý a mléčný."...

I prumerny ctenar vi, ze na grilovacku venku nechodi ani sefkuchar v bilem.

Vedle toho kazdy, kdo kdy mel v ruce mlady cesnek z receptu vi, ze jeho slupka je tak tenka, ze je vlastne soucasti strouzku a loupat se skutecne nemusi.;-)

+16/0
14.6.2015 9:18

J84a83k23u27b 71F15e94i87f12a48r 7659739936549

Chtěl bych ochutnat nějaky váš kuchařský výtvor. Jen se bojím abych neskončil na JIPce :-/

+1/0
14.6.2015 17:44

T47o19m30á47š 95V16e33r87n73e10r 1895574357155

Nebo rovnou na hřbitově...

0/0
15.6.2015 15:10

M47i97r11a 18L79o58v64e 3474710778964

Nic noveho pod sluncem, pane Pohlreich a porno uz vubec ne ,,,je to prachobycejny vegetariansky burger.:-)

+9/0
14.6.2015 0:55

J68o18s48e22f 22K20l68o86b88o40u42č78n96í75k 9825330608

Tak porno, jo? Chudák...8-o

+4/−25
14.6.2015 0:44

A94l48e26š 80N57o69v81o64t49n64ý 9656236946819

Vadí vám víc porno nebo houby? Chudák, to on opravdu není, ale každý máme jiný vkus. :)

+26/0
14.6.2015 4:09

J71i57r69k97a 47V25o49j60v86o78d87i47n 6261167647315

Vy ste ňákej cíťa :D, to je jen přirovnání.

+4/0
14.6.2015 9:22





Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2016 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je součástí koncernu AGROFERT ovládaného Ing. Andrejem Babišem.