- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
A Pohlreich je taky porno. My ostatní jsme letadla.
Jak to všechno podusíte, je to na nic. Ohřevem nad + 45 °C zniříte dost vitamínů a všechny enzymy.
Mohli jste mít několikánásobně výživnější potravinu.
Kdysi kolega propagoval českou kuchyni, ale teď už je někde jinde.Škoda, že se zapomíná na tradice, je spousta výborných méně známých krajových jídel,a téměř nikdo to nedělá!
Jen aby za 20-30 let mladý věděli jak má vypadat a chutnat například dobrá domácí svíčková!
V Praze je českých hospod jak maku. Ja tam nechodím, je to pro mě tezky jídlo a usínám po něm.
Rozhodně vyzkouším, to vypadá jako velká dobrota, mňam ...
To vadí, že to není žádná novinka? Dal bych na ty houby sice plátek masa, ale vypadá to skvěle.
Pan Pohlreich je staré prase. V Čechách se česnek loupe a kuchař je vždy čistě oblečen.
Z tebe bud mluvi velka nezkusenost, nebo nesmyslny odpor vuci nekomu, kdo je uznavany a touha ho za kazdou cenu shodit - i za cenu toho, ze ze sebe udelas dukata.
..."mladý česnek, který se ani nemusí loupat, jak je mladý a mléčný."...
I prumerny ctenar vi, ze na grilovacku venku nechodi ani sefkuchar v bilem.
Vedle toho kazdy, kdo kdy mel v ruce mlady cesnek z receptu vi, ze jeho slupka je tak tenka, ze je vlastne soucasti strouzku a loupat se skutecne nemusi.
Nic noveho pod sluncem, pane Pohlreich a porno uz vubec ne ,,,je to prachobycejny vegetariansky burger.
Tak porno, jo? Chudák...
Vadí vám víc porno nebo houby? Chudák, to on opravdu není, ale každý máme jiný vkus. :)