Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Na fetě a chlebu v marinádě z pesta s rajčaty si mlaskal i Pohlreich

Vezměte to nejlepší, co dala příroda. Udělejte z toho špíz a nemůžete se splést. Vaši hosté se jen oblíznou. Zdeněk Pohlreich v dalším díle své show Rozpal to, šéfe! dokazuje, že grilování není jen cpaní se masem, protože daleko cennější jsou chutě.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Foto

J91a71n13a 65R98o15z36í78k20o62v55á 7587669440715

Mnaaaaam

0/0
20.6.2015 19:34

J92i53ř17í 45M56a40j57e98r 6370754875341

Určitě to je dobré, ale proč tomu říká zeleninový špíz, když jsou tam pouze dvě cherry rajčata to nevím... ;-D

+2/0
20.6.2015 11:56

M77i90c84h37a16e79l32a 98R30a49š88k65o82v88á 6358183433771

Supr, nejím maso takže tohle určo vyzkouším R^

+3/0
20.6.2015 9:04

F68i84l15i39p 82V46r55a38c96o57v43s71k74ý 8890207791580

je to výborný i pro mě, masojeda :-)

+2/0
20.6.2015 11:03

P87a35v35e49l 78S44ý44k51o52r64a 7507622667151

ále, víteco...

0/0
20.6.2015 0:23







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.