Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Na fetě a chlebu v marinádě z pesta s rajčaty si mlaskal i Pohlreich

Vezměte to nejlepší, co dala příroda. Udělejte z toho špíz a nemůžete se splést. Vaši hosté se jen oblíznou. Zdeněk Pohlreich v dalším díle své show Rozpal to, šéfe! dokazuje, že grilování není jen cpaní se masem, protože daleko cennější jsou chutě.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

J19a58n97a 51R86o72z73í75k12o47v72á 7697319460205

Mnaaaaam

0/0
20.6.2015 19:34

J36i63ř24í 18M88a36j23e17r 6240514535931

Určitě to je dobré, ale proč tomu říká zeleninový špíz, když jsou tam pouze dvě cherry rajčata to nevím... ;-D

+2/0
20.6.2015 11:56

M53i49c77h87a69e14l65a 56R36a39š57k35o46v45á 6118543623401

Supr, nejím maso takže tohle určo vyzkouším R^

+3/0
20.6.2015 9:04

F29i45l25i43p 95V74r53a59c77o94v64s63k54ý 8110187841140

je to výborný i pro mě, masojeda :-)

+2/0
20.6.2015 11:03

P70a45v90e45l 40S73ý21k73o90r61a 7687552587171

ále, víteco...

0/0
20.6.2015 0:23







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.