Diskuze

Na fetě a chlebu v marinádě z pesta s rajčaty si mlaskal i Pohlreich

Vezměte to nejlepší, co dala příroda. Udělejte z toho špíz a nemůžete se splést. Vaši hosté se jen oblíznou. Zdeněk Pohlreich v dalším díle své show Rozpal to, šéfe! dokazuje, že grilování není jen cpaní se masem, protože daleko cennější jsou chutě.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JM

J91i58ř23í 38M23a61j17e72r

20. 6. 2015 11:56

Určitě to je dobré, ale proč tomu říká zeleninový špíz, když jsou tam pouze dvě cherry rajčata to nevím... ;-D

2 0
možnosti
MR

Supr, nejím maso takže tohle určo vyzkouším R^

3 0
možnosti
Foto

je to výborný i pro mě, masojeda :-)

2 0
možnosti
PS