- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Stačí tu mřížku po grilování dát do trávy a na druhý den to jde dolů velmi ochotně.
protože to přez noc olížou kočky, kuny.., myši a jiní drobní hlodavci.., kočky si to navíc důkladně označkují, aby to měli zabukovaný po dalším grilování...
Zasvinenou mrizku rozpalit nad grilem a pak ocistit ocelovym kartacem. Nic vic neni potreba.
já gril čistim tak, že vždy vezmu mřížku a dam jí někomu aby to očistil...
Bože to jsou rady - když jě něco zaprasený, tak to odrápejte...
Nepoužívejte citrónové přípravky - citrónové aroma všechno naleptává. Louh je ale OK.
Trocha hydroxidu sodného a vlažné vody udělá takový krásně fialový roztok?
Jinak super vyčištěný gril, ale ten stůl na kterém to dělal je na vyhození...
A teď by nám to mohl předvést, jak to udělat v bytě a ne na zahradě.
A proč by to, proboha, někdo dělal v bytě?
Drátěný kartáč upnutý do vrtačky a objedu mřížku.
Pak obyčejný kartáč s nějakými mydlinkami a hotovo. Jako nový.
Já gril nečistím vůbec. Je chutné jak se všechny ty chutě pak mísí a výsledný produkt je mnohem chutnější než na čistém grilu.
Ja grilovaci mrizky vzdycky po grilovani ostrikam wapkou a je to. Nemusim je potom olejovat aby nerezly, ocisti to pripaleniny ale film tuky zustane.
V deset večer, po žrádle a pivu vrčet na zahradě s wapkou?
Hloupá propagace nového videoportálu. Stejně jako u služeb, a PR článků, které jsou zamíchané mezi normálním čtením ...
Jmenuje se Jirka Houf ty Holube......