- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
u masa teda vitamíny moc nehledám...
"I zarputilí odpůrci biopotravin dnes už přiznávají, že mohou obsahovat více antioxidantů a vitaminů."
To je zas logika. Tak jasně že mohou mít víc vitamínů, ale taky mohou mít míň vitamínů... To už vyplývá z logiky věci a nic to neznamená...
Objev roku: Prase z domácí zabíjačky je stokrát lepší než prase, co si koupíte zabalené v Bille.
Soudě podle některých komentářů tady, se vůbec nedivím, že jsme, jako Česká Republika, na čele žebříčku nejčastějšího výskytu rakoviny tlustého střeva a dalších "civilizačních" chorob.
Souhlas, to mnozstvi bile mouky, cukru a rostlinnych oleju se musi nejak projevit.
Hurá, máme vepřové s obsahem vitamínů.
Dříve bylo všechno bio a za normální cenu a teď je všechno drahé a stojí to za h.... A prase si nekupuju kvůli obsahu vitamínů. Ještě by EU, měla nařídit, aby na obalu s vepřovým byl povinný údaj - obsah vitamínů.
Mně ty vitamíny jsou někde, stejně to upeču a jsou fuč.
Ten pán to tam vystih stručně a jasně. Samozřejmě, že záleží čím to krmíš. O tom snad nikdo nepochybuje. Za druhé zmínil šlechtění a to je kapitola sama o sobě.
Přirozeně chované prase běhá po lese a polích, je lokálně přemnožené a dělá škody na hospodářských plodinách. Jsem nicméně rád, že konečně někdo napsal pravdu o šlechtění prasat. Jen je škoda, že to zapadne tady v té rubrice.
Osobně nečekám, že bio bude mít něčeho víc (vitamínů), spíš že tam btoho bude méně, potažmo že třeba v biopárku chybí "ty správné věci" jako je soja a separát.
ano, biopárek obsahuje biosoju a separát pouze z bio kuřat.