Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Pohlreich se vrací na obrazovky jako šéf záchranář. Pořád je to síla

„Nic se za šest let, co Ano, šéfe! natáčíme, nezměnilo. Jen je více lidí, kteří mají touhu pořad využít jako reklamu,“ říká šéfkuchař Zdeněk Pohlreich k šesté premiérové řadě formátu vycházejícího z kultovního pořadu Gordona Ramseye. Sám se ale za těch pár let přece jen trochu vyklidnil.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

J44i21ř90í 18K74l41e67j28n14a 2687728276477

chladnokrevnej českej byznysR^ dodávám

0/0
4.9.2015 18:00
Foto

F14r82a85n87t47i35š71e76k 63H69r54a10b69a47l 3793289936648

Mne nejvíc zaujal Kuře :-)

+2/0
31.8.2015 16:10
Foto

J89i42ř51í 41J61o24s49e26f 25F31a49g18o97š 5271791612961

To není kuchař. Je to sprosťák a hulvát, který nepatří na obrazovku. Jestliže mu vadí například Kečup, tak ať ho nepoužívá a nevyhazuje ho z okna. Mohlo by se mu stát, že tamtudy někdo vyhodí jeho.

+5/−49
29.8.2015 7:44

K17a33r55e32l 26D14r31d80a 6513455187159

Při srovnání s pořady Gordona Ramseye, je to ještě hodně slaboučký čajíček. U Gordona tomu chybí už jen popravy v přímém přenosu. ;-)

  Chtěl bych vidět v Česku cokoliv fungovat s takovým výkonem. ;-D

  Proti tomu, my umíme fakt dobře provozovat českou zaprděnost a nepřínosné kibicování všeho, hlavně jakýchkoliv změn k civilizaci. ;-D

+13/−3
29.8.2015 14:14

L93u87k10á20š 13M82a83r95e71d31a 6711484307198

Nejste vy nahodou ten manza, co si cvachtal?

+4/0
30.8.2015 23:49

J49a36k55u70b 37R29ý17d49l 1715932485420

Hmmm..dal bych si kečupovou polívku, jako hlavní chod chlebový bramborák a jako zákusek třeba houskový knedlíček, co zbyl včera, pomazaný marmeládou za 9,90 z Penny :)

+2/0
2.9.2015 9:44

M72a37r29t60i20n 78S41p21r31o 1432496972949

Podle me 70% ze vsech hlasek je podle scenare :-P jako v kazde reality show jinak by se na to nikdo nedival - nehodnotil bych ho podle jakehokoliv poradu.

+1/0
2.9.2015 10:59

L44a94d64i35s85l61a16v 12S17o64k93o34l 1790182875962

Kečup? To je ta kapela?;-D

0/0
3.9.2015 8:03

J54a25r15o71s70l19a55v 75P20l21a91c17h18e87t16k85a 7566756926339

Ten porad samotny by me zajimal, ale nesnesu ty lidi typu Pohlreich, co porad melou pantem, polovina z toho co reknou je polopravda, dalsi cast lez a jeste to podavaji tak, ze kdo tomu neveri je blbec. Jasne, je to zabavny porad, ale z toho Pohlreicha je mi spatne.

+8/−28
28.8.2015 22:48
Foto

V51l23a85d41i41m40i65r 72V35o35j39a70c52e24k 5756274449362

Pane Plachetko mám pro Vás jedno doporučení a ten pořad nesledujte a melte si někde ty svoje žvásty u piva někde doma

0/0
6.9.2015 9:06

P33e34t49r 88H24o73r68á98k 1929283589174

Nemohu se na toho balíka dívat, takže to po krátké chvíli přepnu, ale asi nejsem cílový divák.

+3/−15
28.8.2015 21:46

V77í13ť24a 63N54o40v39á73k 1398403535821

Těším se :-) Po 14 dnech po Čechách, kdy jsem zažil,že 80's stále žijou. Že pod pojmem " královský řízek" se ukrývá sýr s šunka od snídaní :-) kdy mi v nějaké pohádkové restauraci řeknou,že na kase te pak okradou...a to do písmene za ty blafy (Fábula).

Zdenda nám celou dobu dodává inspiraci. Díky

+14/−3
28.8.2015 18:22

P49e83t80r 31D63o93k21t87o51r 8308510676831

mě příde, že hrozně sešel, je z něho dědula

+2/−17
28.8.2015 17:32

P62a98v22e71l 41Š46v47e23s28t57k35a 3558875689

Každý stárne, a navíc pokud máš poměrně vážně nemocnou manželku, tak ti to taky na kráse nepřidá :(

+12/0
30.8.2015 19:09

J45i87ř70í 95K92l80e65j48n39a 2917478446977

jseš mimo

0/0
4.9.2015 18:03

M16o69n64i56k60a 55H79a91b41a27n11o97v92a 7168683317366

V tomto díle mne přišel Pohlreich špatný. Kuchaře sice vystihl dobře ve smyslu, že si o sobě myslí strašně moc a vaří průměr, ale ikdyž byl kuhař afektovaný a celkově takový divný, tak rozhodně rady ZP poslouchal a snažil se jimi řídit. Polreich se tady nedokázal přenést před jeho osobnost a místo, aby zůstal jako profesionál, jehož úkolem je přetvářet business, tak dělal nějaké scény na základě marginalit (kuchaři se bavili o osobních plánech na víkend před jeho příchodem), vnucoval majitelům, že hledají furt nějaké výmluvy (ačkoliv mu neřekli ani jedinou a slepě ho poslouchali až natolik, že měnili bilboard hned druhý den po jeho kritice, za což je také hned sprdl). Tady si ZP honil trochu ego na někom o kom věděl, že umí docela vařit, ale chtěl mu ukázat že rozhodně ne tak dobře jak on sám.

+10/−1
28.8.2015 15:54

K55a75r75e34l 75D10r80d34a 6583865287239

Až na to, že o tom to nebylo. Popisujete, co si měl "náhodný" divák myslet. Sledovanost zaručena... Ten konflikt se tam musel vytvořit pro diváky. 

  Pokud by tam tohle "honění ega" nebylo a byl to díl, kde si budou dva kuchaři klidně vysvětlovat jak se co vaří, budete první, kdo to vypne. ;-)

  Ostatně, tady šlo o změnu přístupu a myšlení. Pohodička a víkendové radovánky byly opravdu zcela mimo. Pěkně to Zdeněk rozsvítil a k věci. ;-)

+5/0
28.8.2015 17:35

L68u29d34ě95k 48N40o53v62ý 2111739983181

No, mně by tedy nevadilo, kdyby občas v nějakém díle nebyl konflikt. To mi opravdu víc vadí, když je tam pak takovýto umělý. Protože jsem měl přesně stejný pocit jako Monika Habanová. Přesně u té scény, kdy si vykládali kuchaři o plánech na víkend a on je seřval, že to asi znamená, že jim na té hospodě nezáleží, mě Polreich naštval. Tam byl úplně mimo. A bylo vidět, že naštval i toho majitele. A patrně i zklamal. Doufám, že to není nový trend, protože nejsem cílová skupina umělých nemístných konfliktů. Všeho jako šafránu. Konflikt může být kořením, nevadí mi to, ale jen pokud má logiku.

+3/0
1.9.2015 14:07

R76u13d69o68l96f 98K73l95u26s13a46l 8707684729391

No, konflikty mi tam vadí. Proto nekoukám na americkou verzi Ramseyho, tam je to celé "na efekt", ale právě na originální britskou, která je českému Ano Šéfe hodně podobná (či spíše naopak ;)). Prostě tenhle světovej "realityšou" trend v TV fakt nemusím.

+1/0
23.9.2015 19:55

K69a83r32e12l 67D60r77d72a 6963755117549

Díl o Bastile mi přišel fajn. Konečně žádní zoufalci, ale debata o solidní kuchyni. Mám pocit že dramaturgie přidává na obrátkách.

  Rozčísl to Zdeněk, když prohlašoval, že nejde o žádnou TV reklamu zdarma, ale smyslem je "vyvolat konflikt" pro diváky. Aneb, hned zde máme odkopaný smysl pořadu. ;-D To ale nic nemění na přínosu popularizace dobré kuchyně.

  A informace ze zdejší diskuse také sedí. Bastila právě zavřela a stěhuje se do Cerhovic. To zatím Zdeňkovi uteklo. Proč dělat slušný podnik v místě, kde lišky dávají dobrou noc? Podle mě jsou Cerhovice pro "motorest" na cestě do Plzně mnohem šikovnější. Beroun byl hned za Prahou. Tady je skutečně šance na odlákání hostů z dálnice větší.

  Tak příště by mohl Zdeněk hodnotit i volbu lokality. 

   A ještě mám jeden námět. Naše závodka najela na vaření bez soli. Neskutečné. Neosolené jídlo je hnusné a na talíři se s ním moc dělat nedá. Někdo jim to podle něčeho přikázal a oni se toho drží. Potkal jsem i restaurace, co dostaly stejný příkaz. To vůbec jde? Hroznými jídly odrazovat hosty a přežít? Nedalo by se to otevřít? Až na to, že jak čtu, díly už jsou natočené. Teď jdou pouze do vysílání. Na nápady je asi dost pozdě. ;-)

+1/0
28.8.2015 14:42

T74o25m67a35s 80H75a66t57l71e 4403211369583

..být kuchař a udělat mi nad jídlem ksichty, jako tenhle prsatý kuchař, dal bych mu na budku !! To by asi ksichty nedělal !!

0/−24
28.8.2015 14:09
Foto

M23a31r95t64i81n 62B37l75a10h82n78í78k 7715411565980

Proto jste primitiv a on kuchař :-P

+20/−1
28.8.2015 17:43

T40o71m92a95s 54H98a80t57l77e 4653941119253

i ty hrdino !! ;-D;-D;-D;-D;-D

0/−12
29.8.2015 7:23
Foto

V67l39a71d94i52m54i39r 80V17o24j22a72c78e73k 5416884569182

Ještě že nejste kuchař

0/0
6.9.2015 9:10

P44e20t57r 40P67o28l39e13s24n50ý 8481868260661

spíš byl namistrovanej ten kuchař. Kdyby to dělali dobře, tak maj plnej lokál. Místo toho vymejšlej billboardy ;-D ananas byl topR^

+4/0
28.8.2015 13:15

J36o59s42e53f 17U82l29m85a27n 8280330568795

Namistrovanej?

0/0
28.8.2015 14:24

Š32á75r34k48a 68K31o57l60á90č66k36o70v52á 8646483409

Souhlasim s tim, co jednou řekl, ze mu vadi a to je to, ze ty restaurace jsou u nas všechny takova klasicka smeska vseho mozneho v jidelnicku. Pokazde to stejne. Smazene syry, květáky, brokolice/ testoviny s masem a omáčkami/ steaky/ pizzy / jako sladke palačinky, strudl, tiramissu atd.....At jdu do jakekoli restaurace, furt stejny mix neceho takového. Restauracim chybi zamerenost. Chybi podavani klasických ceskych jidel a polevek - porad jen vyvar a cesnecka a zelnacka. Proc jsou v restauracích porad v nabídkách pizzy ackoli to není pizzerie třeba ? atd...

+2/−3
28.8.2015 11:42

A88l42e29n97a 54O46u28z41k86á 1813722881576

Ale když chodit a radit, tak proč takové prznění a rozčilování se? Kdyby ty hospody všechny byly dokonalé, co by pan Pollreich dělal? Věřím ,že je skvělý, jen mě mrzí ta zbytečná namachrovanost... :((

0/−7
28.8.2015 10:04
Foto

M91a39r17t20i48n 17B37l88a11h78n65í68k 7165441925160

No není to právě ta pointa? A očividně, když jim restaurace nefunguje a ještě mají spoustu keců, asi to budou spíš ti restauratéři ke kterým chodí, kdo je namachrovanej :-)

0/0
28.8.2015 17:45

A81l63e28x79a55n37d85r 13C58h34y85t57i91l 2604862575671

Ja byl v Bastile zrovna pred tydnem. Kachna vynikajici. Dva tydny predtim zebra vynikajici. Dva tydny predtim steak...no radsi bych pravou svickovou a mensi porci nez 400g, ale bylo to rekneme dobre, omacka vynikajici. Kdyz tam byla jeste Madla, bylo to o neco lepsi, kazdopadne je tady v okoli jen opravdu malo restauraci, kam bych jel tak rad, jako jezdim sem. Opticky jidla vypadaji take solidne. Pani, zrovna ta co je v tehle ukazce, je usmevava a prijemna. Pro nasi malou tam maji LEGO k dispozici, takze se aspon v klidu najime. Takze ted po vsech tech dilech konecne kdyz mam konecne vlastni zkusenost a vim, ze se tam ten porad natacel pomerne nedavno, cca tri mesice zpatky, to Pohlreichovi  moc nezeru. Docela prehrava. Samozrejme se jeste podivam na cely dil, at to vidim komplexne, jak to funguje v kuchyni, jak maji pripravena jidla a tak :-)

+1/0
28.8.2015 9:45

J13o97s36e28f 60U14l57m21a50n 8870620638385

jo, zebra je fajn...chutná skoro jako kamzík, viďte ;-)

+9/0
28.8.2015 10:26

K48a12r34e34l 14N27a54s18t12o64u53p13i60l 3230301780961

Na stránkách mají, že Bastila v Berouně končí a že od 1.9. rozjíždí podnik v Cerhovicích...

0/0
28.8.2015 10:28

A49l90e17x10a13n46d66r 86C31h58y69t67i14l 2494322495291

Vyborne, tak to budu mit aspon o dost blize:)

Puvodne jsem slysel, ze to bude pobocka. Asi jen drb.

0/0
28.8.2015 11:23

J84o83s33e66f 56U68l13m58a10n 8430810258985

Ale on se za ty roky taky nezměnil.

0/0
28.8.2015 9:06

L90e36o42š 53K47r70á55l 4387451651

Dost už bylo tohoto vidláka, který se sám delegoval na jakéhosi guru přes vaření. Jeho "umění" je jen mediálně nadhodnocováno. Rv

+5/−26
28.8.2015 8:39

M66a47r82t68i83n 49K96r24á31t63k41ý 3376464545394

Vaše urážení Váš příspěvek sráží do žumpy, ať už je pravdivý, nebo ne.

+11/−1
28.8.2015 10:53
Foto

M92a31r14t50i12n 12B84l71a31h66n43í35k 7605111605930

Vox populi - já ho alespoň respektuju jako podnikatele a kuchaře. Nicméně hádám, že určitě vy jste ta správná autorita hodnotit jeho "umění" pro všechny ;-D:-P

+8/0
28.8.2015 17:47

R90o49m28a66n 29Š72v10a28c19h 8129283609602

Ono to není tak o vaření jako o podnikání celkově.

Je jedno jestli jde o hospodu, truhlářskou dílnu nebo nebo fabriku o 1000 zaměstnancích-základ je stejný, selský rozum, snaha, sebekritika a  stát nohama na zemi...

+6/0
30.8.2015 4:22

J67o62s88e86f 24N54o48v50á86k 6433620812759

"Sám seale za těch pár let přece jen trochu vyklidnil.". cože prosím?

0/0
28.8.2015 6:45

M60i11l50a24n 46V23o69t69a50v87a 5284876191292

zrovna zmíněný Tlustý není žádná hitparáda. Klobásy v obchodě ještě OK, ale restaurace? Velké zklamání. O naplnění očekávání se vůbec nedá mluvit. Většina místních hospůdek vaří lépe než u Tlustých a to nemluvím o cenách, které už vůbec neodpovídají výsledku.

+2/−1
28.8.2015 2:20
Foto

P31a85v41e98l 83Č34e20r63n14í53k 1488455550210

Ja tam teda nebyl ale z toho poradu, kdyz se vratili po delsim case vypadalo, ze je to velmi oblibena restaurace - ty pocty jidel byly velmi solidni. Zmenilo se to? Nebo to hodnotite proto ze vam osobne to nesedlo?

0/0
28.8.2015 2:46

M52i13l16a64n 83V52o21t98a76v93a 5644156891902

oblíbená je jako turistická atrakce. To tu hospodu zcela bez problémů naplní. Ano je totiž víc náročné vařit pro štamgasty než pro turisty, protože turista se již většinou nevrací. To složení i vidíte při návštěvě. Počty jídel solidní, personál... no...ok. Nemohu říci, že nějaké jídlo by bylo doslova špatné, ale rozhodně neodpovídalo ceně, někde nevhodně zvolené maso. Omáčka byla podprůměrná.

+1/0
28.8.2015 9:45

T27o74m70á97š 14S35e27r63b55u43s 2781571653964

8-o8-o8-o;-D;-D;-D

0/0
31.8.2015 2:59

A96l96e74x11a66n58d26r 46C81h62y14t65i17l 2314192465431

Ono to obecne dlouho trva, nez tu restauraci znovu najdou pravidelni navstevnici. Drive tam byla restaurace U Madly a ta byla opravdu vyhlasena. Clovek si tam musel rezervovat stul, aby si tam vecer mohl dat neco k jidlu. Pak jsem cetl, ze na najemce(lidi, kteri Madlu vedli) udelala pani pronajimatelka pekny podraz. Po zaplavach to na vlastni naklady cele zrekonstruovali a ona jim vypovedela smlouvu a pronajala to nekomu jinemu. Pak se to jmenovalo U mlynare Zajicka, ja tam nebyl, ale kamaradi spokojeni nebyli. Tak jsme tam prestali jezdit. To jim pak moc dlouho nevydrzelo a ted to ma asi jineho majitele a musim rict, ze ac to zatim nedosahuje kvalit puvodni Madly, ma to slusne nakroceno.

0/0
28.8.2015 9:53

M77a43r28k45é38t82a 49Ž41e30m93l88i57č71k85o36v86á 1244120783293

Dovolím si nesouhlasit. To, co nabízí lednické hospody, je klasická šeď a podprůměr, typická pro většinu hospod v ČR. U Tlustých panuje výborná kuchyně, servis na velmi dobré úrovni, skvělá čistota všech prostor a tomu i odpovídající ceny. Ale chápu, že někomu stačí smradlavá hospoda se smažákem za pár šupů.

+7/−1
28.8.2015 8:19

M63i48l40a74n 79V92o17t93a47v27a 5944536181102

no pokud by mi stačila, tak bych asi nebyl tak kritický. čistota? souhlas. Servis? no jedničku bych mi nedal. Ale netvrdím, že zásadně špatný. Kuchyně? nic kvůli čemu bych musel prohlásit, že se tam znovu vrátím. Ceny? Ty jsou na nabízený výsledek neodpovídající. Kuchař by se například měl naučit vybrat vhodný typ masa, aby alespoň odpovídal jídelnímu lístku.

0/0
28.8.2015 9:42

D10a23l46i60b67o24r 35P68r45o64c36h88á20z76k76a 5781928296392

Přidávám se ke kladnému hodnocení. Husokachna s červeným zelím vynikající, panenka s hráškovým pyré taky, jenom mi žena půlku té kachny ujedla :-) Ale neprojel jsem celý jídelníček, takže mé hodnocení vyplývá z dílčí zkušenosti..

+1/0
28.8.2015 11:16

P27e78t39r 13S53c65u45k75a 5547925134977

Prosim muzete jmenovat aspon jednu lednickou hospudku, kde vari lepe?

0/0
28.8.2015 8:29

P44a48t70r85i22k 50S62v43o64b93o93d13a 3759471906825

budiž, ale uzeniny vozili i do Brna, dost předražené a žádná gurmánská řacha to teda nebyla....

0/0
28.8.2015 22:24

O40s26k68a34r 75K23o90v30a70ř20í92k 8947323486797

Tahle série se zřejmě natáčela v době, kdy manželka ZP bojovala s nemocí. Zdenda totiž evidentně není ve své kůži. Přijde mi myšlenkami úplně jinde, není uvolněný.

0/0
28.8.2015 0:03







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.