Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Pohlreich se vrací na obrazovky jako šéf záchranář. Pořád je to síla

„Nic se za šest let, co Ano, šéfe! natáčíme, nezměnilo. Jen je více lidí, kteří mají touhu pořad využít jako reklamu,“ říká šéfkuchař Zdeněk Pohlreich k šesté premiérové řadě formátu vycházejícího z kultovního pořadu Gordona Ramseye. Sám se ale za těch pár let přece jen trochu vyklidnil.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

J74i33ř31í 62K14l18e89j87n72a 2717108496717

chladnokrevnej českej byznysR^ dodávám

0/0
4.9.2015 18:00
Foto

F98r55a33n65t37i81š30e98k 61H88r46a86b12a77l 3583249776728

Mne nejvíc zaujal Kuře :-)

+2/0
31.8.2015 16:10
Foto

J76i27ř16í 30J85o21s29e50f 66F91a15g12o87š 5821961482301

To není kuchař. Je to sprosťák a hulvát, který nepatří na obrazovku. Jestliže mu vadí například Kečup, tak ať ho nepoužívá a nevyhazuje ho z okna. Mohlo by se mu stát, že tamtudy někdo vyhodí jeho.

+5/−49
29.8.2015 7:44

K96a10r16e37l 80D42r57d23a 6433835757129

Při srovnání s pořady Gordona Ramseye, je to ještě hodně slaboučký čajíček. U Gordona tomu chybí už jen popravy v přímém přenosu. ;-)

  Chtěl bych vidět v Česku cokoliv fungovat s takovým výkonem. ;-D

  Proti tomu, my umíme fakt dobře provozovat českou zaprděnost a nepřínosné kibicování všeho, hlavně jakýchkoliv změn k civilizaci. ;-D

+13/−3
29.8.2015 14:14

L40u40k72á94š 98M32a31r65e78d68a 6221454867258

Nejste vy nahodou ten manza, co si cvachtal?

+4/0
30.8.2015 23:49

J38a92k58u11b 63R88ý63d56l 1605232705450

Hmmm..dal bych si kečupovou polívku, jako hlavní chod chlebový bramborák a jako zákusek třeba houskový knedlíček, co zbyl včera, pomazaný marmeládou za 9,90 z Penny :)

+2/0
2.9.2015 9:44

M95a84r57t17i52n 36S53p48r36o 1602416172889

Podle me 70% ze vsech hlasek je podle scenare :-P jako v kazde reality show jinak by se na to nikdo nedival - nehodnotil bych ho podle jakehokoliv poradu.

+1/0
2.9.2015 10:59

L59a74d81i51s38l87a70v 50S65o14k63o63l 1420292855472

Kečup? To je ta kapela?;-D

0/0
3.9.2015 8:03

J82a79r59o34s62l36a46v 17P70l25a84c91h47e87t77k60a 7516216146239

Ten porad samotny by me zajimal, ale nesnesu ty lidi typu Pohlreich, co porad melou pantem, polovina z toho co reknou je polopravda, dalsi cast lez a jeste to podavaji tak, ze kdo tomu neveri je blbec. Jasne, je to zabavny porad, ale z toho Pohlreicha je mi spatne.

+8/−28
28.8.2015 22:48
Foto

V80l14a32d35i98m93i39r 80V93o52j20a16c66e10k 5526794819812

Pane Plachetko mám pro Vás jedno doporučení a ten pořad nesledujte a melte si někde ty svoje žvásty u piva někde doma

0/0
6.9.2015 9:06

P35e32t38r 74H80o22r12á77k 1129763359134

Nemohu se na toho balíka dívat, takže to po krátké chvíli přepnu, ale asi nejsem cílový divák.

+3/−15
28.8.2015 21:46

V22í30ť25a 71N66o78v56á33k 1348683965641

Těším se :-) Po 14 dnech po Čechách, kdy jsem zažil,že 80's stále žijou. Že pod pojmem " královský řízek" se ukrývá sýr s šunka od snídaní :-) kdy mi v nějaké pohádkové restauraci řeknou,že na kase te pak okradou...a to do písmene za ty blafy (Fábula).

Zdenda nám celou dobu dodává inspiraci. Díky

+14/−3
28.8.2015 18:22
Foto

P23e28t15r 77D34o47k45t96o77r 8698840806831

mě příde, že hrozně sešel, je z něho dědula

+2/−17
28.8.2015 17:32

P16a33v20e32l 30Š91v61e54s89t40k88a 3898935439

Každý stárne, a navíc pokud máš poměrně vážně nemocnou manželku, tak ti to taky na kráse nepřidá :(

+12/0
30.8.2015 19:09

J73i33ř58í 56K66l35e72j60n61a 2167338536647

jseš mimo

0/0
4.9.2015 18:03

M41o38n35i52k45a 44H86a59b55a46n10o13v75a 7448203327876

V tomto díle mne přišel Pohlreich špatný. Kuchaře sice vystihl dobře ve smyslu, že si o sobě myslí strašně moc a vaří průměr, ale ikdyž byl kuhař afektovaný a celkově takový divný, tak rozhodně rady ZP poslouchal a snažil se jimi řídit. Polreich se tady nedokázal přenést před jeho osobnost a místo, aby zůstal jako profesionál, jehož úkolem je přetvářet business, tak dělal nějaké scény na základě marginalit (kuchaři se bavili o osobních plánech na víkend před jeho příchodem), vnucoval majitelům, že hledají furt nějaké výmluvy (ačkoliv mu neřekli ani jedinou a slepě ho poslouchali až natolik, že měnili bilboard hned druhý den po jeho kritice, za což je také hned sprdl). Tady si ZP honil trochu ego na někom o kom věděl, že umí docela vařit, ale chtěl mu ukázat že rozhodně ne tak dobře jak on sám.

+10/−1
28.8.2015 15:54

K26a86r39e13l 71D72r29d22a 6283555217549

Až na to, že o tom to nebylo. Popisujete, co si měl "náhodný" divák myslet. Sledovanost zaručena... Ten konflikt se tam musel vytvořit pro diváky. 

  Pokud by tam tohle "honění ega" nebylo a byl to díl, kde si budou dva kuchaři klidně vysvětlovat jak se co vaří, budete první, kdo to vypne. ;-)

  Ostatně, tady šlo o změnu přístupu a myšlení. Pohodička a víkendové radovánky byly opravdu zcela mimo. Pěkně to Zdeněk rozsvítil a k věci. ;-)

+5/0
28.8.2015 17:35

L70u13d98ě76k 36N30o26v64ý 2861539553161

No, mně by tedy nevadilo, kdyby občas v nějakém díle nebyl konflikt. To mi opravdu víc vadí, když je tam pak takovýto umělý. Protože jsem měl přesně stejný pocit jako Monika Habanová. Přesně u té scény, kdy si vykládali kuchaři o plánech na víkend a on je seřval, že to asi znamená, že jim na té hospodě nezáleží, mě Polreich naštval. Tam byl úplně mimo. A bylo vidět, že naštval i toho majitele. A patrně i zklamal. Doufám, že to není nový trend, protože nejsem cílová skupina umělých nemístných konfliktů. Všeho jako šafránu. Konflikt může být kořením, nevadí mi to, ale jen pokud má logiku.

+3/0
1.9.2015 14:07

R82u27d86o57l52f 89K89l62u38s73a88l 8467234609691

No, konflikty mi tam vadí. Proto nekoukám na americkou verzi Ramseyho, tam je to celé "na efekt", ale právě na originální britskou, která je českému Ano Šéfe hodně podobná (či spíše naopak ;)). Prostě tenhle světovej "realityšou" trend v TV fakt nemusím.

+1/0
23.9.2015 19:55

K64a16r39e27l 88D75r15d84a 6423115367489

Díl o Bastile mi přišel fajn. Konečně žádní zoufalci, ale debata o solidní kuchyni. Mám pocit že dramaturgie přidává na obrátkách.

  Rozčísl to Zdeněk, když prohlašoval, že nejde o žádnou TV reklamu zdarma, ale smyslem je "vyvolat konflikt" pro diváky. Aneb, hned zde máme odkopaný smysl pořadu. ;-D To ale nic nemění na přínosu popularizace dobré kuchyně.

  A informace ze zdejší diskuse také sedí. Bastila právě zavřela a stěhuje se do Cerhovic. To zatím Zdeňkovi uteklo. Proč dělat slušný podnik v místě, kde lišky dávají dobrou noc? Podle mě jsou Cerhovice pro "motorest" na cestě do Plzně mnohem šikovnější. Beroun byl hned za Prahou. Tady je skutečně šance na odlákání hostů z dálnice větší.

  Tak příště by mohl Zdeněk hodnotit i volbu lokality. 

   A ještě mám jeden námět. Naše závodka najela na vaření bez soli. Neskutečné. Neosolené jídlo je hnusné a na talíři se s ním moc dělat nedá. Někdo jim to podle něčeho přikázal a oni se toho drží. Potkal jsem i restaurace, co dostaly stejný příkaz. To vůbec jde? Hroznými jídly odrazovat hosty a přežít? Nedalo by se to otevřít? Až na to, že jak čtu, díly už jsou natočené. Teď jdou pouze do vysílání. Na nápady je asi dost pozdě. ;-)

+1/0
28.8.2015 14:42

T24o93m67a10s 72H41a33t30l53e 4853701689373

..být kuchař a udělat mi nad jídlem ksichty, jako tenhle prsatý kuchař, dal bych mu na budku !! To by asi ksichty nedělal !!

0/−24
28.8.2015 14:09
Foto

M64a57r26t95i23n 61B63l75a59h60n58í57k 7355661395770

Proto jste primitiv a on kuchař :-P

+20/−1
28.8.2015 17:43

T42o54m56a26s 50H74a68t69l73e 4263141899403

i ty hrdino !! ;-D;-D;-D;-D;-D

0/−12
29.8.2015 7:23
Foto

V26l78a44d69i88m33i28r 87V87o28j48a71c72e64k 5426184519462

Ještě že nejste kuchař

0/0
6.9.2015 9:10

P74e92t51r 20P40o23l52e85s89n87ý 8551318960571

spíš byl namistrovanej ten kuchař. Kdyby to dělali dobře, tak maj plnej lokál. Místo toho vymejšlej billboardy ;-D ananas byl topR^

+4/0
28.8.2015 13:15

J73o45s43e81f 23U86l46m42a21n 8890540358185

Namistrovanej?

0/0
28.8.2015 14:24

Š53á77r20k36a 60K32o78l39á96č88k15o47v31á 8266133439

Souhlasim s tim, co jednou řekl, ze mu vadi a to je to, ze ty restaurace jsou u nas všechny takova klasicka smeska vseho mozneho v jidelnicku. Pokazde to stejne. Smazene syry, květáky, brokolice/ testoviny s masem a omáčkami/ steaky/ pizzy / jako sladke palačinky, strudl, tiramissu atd.....At jdu do jakekoli restaurace, furt stejny mix neceho takového. Restauracim chybi zamerenost. Chybi podavani klasických ceskych jidel a polevek - porad jen vyvar a cesnecka a zelnacka. Proc jsou v restauracích porad v nabídkách pizzy ackoli to není pizzerie třeba ? atd...

+2/−3
28.8.2015 11:42

A39l42e66n31a 90O97u37z30k60á 1943632101416

Ale když chodit a radit, tak proč takové prznění a rozčilování se? Kdyby ty hospody všechny byly dokonalé, co by pan Pollreich dělal? Věřím ,že je skvělý, jen mě mrzí ta zbytečná namachrovanost... :((

0/−7
28.8.2015 10:04
Foto

M80a61r65t14i15n 97B17l78a61h93n98í27k 7275761565370

No není to právě ta pointa? A očividně, když jim restaurace nefunguje a ještě mají spoustu keců, asi to budou spíš ti restauratéři ke kterým chodí, kdo je namachrovanej :-)

0/0
28.8.2015 17:45

A43l91e69x42a98n80d57r 87C14h26y55t50i89l 2744652675781

Ja byl v Bastile zrovna pred tydnem. Kachna vynikajici. Dva tydny predtim zebra vynikajici. Dva tydny predtim steak...no radsi bych pravou svickovou a mensi porci nez 400g, ale bylo to rekneme dobre, omacka vynikajici. Kdyz tam byla jeste Madla, bylo to o neco lepsi, kazdopadne je tady v okoli jen opravdu malo restauraci, kam bych jel tak rad, jako jezdim sem. Opticky jidla vypadaji take solidne. Pani, zrovna ta co je v tehle ukazce, je usmevava a prijemna. Pro nasi malou tam maji LEGO k dispozici, takze se aspon v klidu najime. Takze ted po vsech tech dilech konecne kdyz mam konecne vlastni zkusenost a vim, ze se tam ten porad natacel pomerne nedavno, cca tri mesice zpatky, to Pohlreichovi  moc nezeru. Docela prehrava. Samozrejme se jeste podivam na cely dil, at to vidim komplexne, jak to funguje v kuchyni, jak maji pripravena jidla a tak :-)

+1/0
28.8.2015 9:45

J97o25s36e49f 42U25l28m94a63n 8770470668135

jo, zebra je fajn...chutná skoro jako kamzík, viďte ;-)

+9/0
28.8.2015 10:26

K72a31r80e91l 26N13a92s66t41o98u14p77i10l 3870521660881

Na stránkách mají, že Bastila v Berouně končí a že od 1.9. rozjíždí podnik v Cerhovicích...

0/0
28.8.2015 10:28

A85l38e40x47a29n60d29r 87C10h75y51t47i45l 2134192305111

Vyborne, tak to budu mit aspon o dost blize:)

Puvodne jsem slysel, ze to bude pobocka. Asi jen drb.

0/0
28.8.2015 11:23

J53o34s69e96f 57U62l73m22a65n 8250320718425

Ale on se za ty roky taky nezměnil.

0/0
28.8.2015 9:06

L36e74o37š 74K90r18á35l 4647521691

Dost už bylo tohoto vidláka, který se sám delegoval na jakéhosi guru přes vaření. Jeho "umění" je jen mediálně nadhodnocováno. Rv

+5/−26
28.8.2015 8:39

M60a14r25t36i50n 29K95r95á93t56k97ý 3446284965914

Vaše urážení Váš příspěvek sráží do žumpy, ať už je pravdivý, nebo ne.

+11/−1
28.8.2015 10:53
Foto

M37a75r66t35i63n 45B95l25a67h48n76í19k 7705221105930

Vox populi - já ho alespoň respektuju jako podnikatele a kuchaře. Nicméně hádám, že určitě vy jste ta správná autorita hodnotit jeho "umění" pro všechny ;-D:-P

+8/0
28.8.2015 17:47

R45o10m64a18n 91Š42v35a32c92h 8689283389242

Ono to není tak o vaření jako o podnikání celkově.

Je jedno jestli jde o hospodu, truhlářskou dílnu nebo nebo fabriku o 1000 zaměstnancích-základ je stejný, selský rozum, snaha, sebekritika a  stát nohama na zemi...

+6/0
30.8.2015 4:22

J43o91s56e39f 81N62o42v68á39k 6883330642889

"Sám seale za těch pár let přece jen trochu vyklidnil.". cože prosím?

0/0
28.8.2015 6:45

M57i87l73a19n 35V83o92t61a62v43a 5634886101942

zrovna zmíněný Tlustý není žádná hitparáda. Klobásy v obchodě ještě OK, ale restaurace? Velké zklamání. O naplnění očekávání se vůbec nedá mluvit. Většina místních hospůdek vaří lépe než u Tlustých a to nemluvím o cenách, které už vůbec neodpovídají výsledku.

+2/−1
28.8.2015 2:20
Foto

P50a43v42e93l 26Č67e10r33n56í29k 1798875580670

Ja tam teda nebyl ale z toho poradu, kdyz se vratili po delsim case vypadalo, ze je to velmi oblibena restaurace - ty pocty jidel byly velmi solidni. Zmenilo se to? Nebo to hodnotite proto ze vam osobne to nesedlo?

0/0
28.8.2015 2:46

M35i15l21a40n 52V12o83t46a58v83a 5434446441622

oblíbená je jako turistická atrakce. To tu hospodu zcela bez problémů naplní. Ano je totiž víc náročné vařit pro štamgasty než pro turisty, protože turista se již většinou nevrací. To složení i vidíte při návštěvě. Počty jídel solidní, personál... no...ok. Nemohu říci, že nějaké jídlo by bylo doslova špatné, ale rozhodně neodpovídalo ceně, někde nevhodně zvolené maso. Omáčka byla podprůměrná.

+1/0
28.8.2015 9:45

T80o57m92á50š 81S66e91r34b95u93s 2171951883334

8-o8-o8-o;-D;-D;-D

0/0
31.8.2015 2:59

A41l53e38x47a34n35d36r 56C31h32y45t96i21l 2134842585601

Ono to obecne dlouho trva, nez tu restauraci znovu najdou pravidelni navstevnici. Drive tam byla restaurace U Madly a ta byla opravdu vyhlasena. Clovek si tam musel rezervovat stul, aby si tam vecer mohl dat neco k jidlu. Pak jsem cetl, ze na najemce(lidi, kteri Madlu vedli) udelala pani pronajimatelka pekny podraz. Po zaplavach to na vlastni naklady cele zrekonstruovali a ona jim vypovedela smlouvu a pronajala to nekomu jinemu. Pak se to jmenovalo U mlynare Zajicka, ja tam nebyl, ale kamaradi spokojeni nebyli. Tak jsme tam prestali jezdit. To jim pak moc dlouho nevydrzelo a ted to ma asi jineho majitele a musim rict, ze ac to zatim nedosahuje kvalit puvodni Madly, ma to slusne nakroceno.

0/0
28.8.2015 9:53

M80a33r47k52é97t36a 39Ž16e91m75l10i19č27k32o56v23á 1604150143543

Dovolím si nesouhlasit. To, co nabízí lednické hospody, je klasická šeď a podprůměr, typická pro většinu hospod v ČR. U Tlustých panuje výborná kuchyně, servis na velmi dobré úrovni, skvělá čistota všech prostor a tomu i odpovídající ceny. Ale chápu, že někomu stačí smradlavá hospoda se smažákem za pár šupů.

+7/−1
28.8.2015 8:19

M94i19l19a35n 33V36o69t14a83v55a 5884496471422

no pokud by mi stačila, tak bych asi nebyl tak kritický. čistota? souhlas. Servis? no jedničku bych mi nedal. Ale netvrdím, že zásadně špatný. Kuchyně? nic kvůli čemu bych musel prohlásit, že se tam znovu vrátím. Ceny? Ty jsou na nabízený výsledek neodpovídající. Kuchař by se například měl naučit vybrat vhodný typ masa, aby alespoň odpovídal jídelnímu lístku.

0/0
28.8.2015 9:42

D35a72l50i79b42o27r 98P41r42o59c36h47á14z10k88a 5821598966802

Přidávám se ke kladnému hodnocení. Husokachna s červeným zelím vynikající, panenka s hráškovým pyré taky, jenom mi žena půlku té kachny ujedla :-) Ale neprojel jsem celý jídelníček, takže mé hodnocení vyplývá z dílčí zkušenosti..

+1/0
28.8.2015 11:16

P14e65t71r 24S22c29u71k66a 5347315454867

Prosim muzete jmenovat aspon jednu lednickou hospudku, kde vari lepe?

0/0
28.8.2015 8:29

P59a70t83r96i83k 72S79v71o86b54o63d76a 3589981846315

budiž, ale uzeniny vozili i do Brna, dost předražené a žádná gurmánská řacha to teda nebyla....

0/0
28.8.2015 22:24

O69s24k10a94r 90K68o42v76a63ř58í38k 8607703596747

Tahle série se zřejmě natáčela v době, kdy manželka ZP bojovala s nemocí. Zdenda totiž evidentně není ve své kůži. Přijde mi myšlenkami úplně jinde, není uvolněný.

0/0
28.8.2015 0:03







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.