Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Pohlreich se vrací na obrazovky jako šéf záchranář. Pořád je to síla

„Nic se za šest let, co Ano, šéfe! natáčíme, nezměnilo. Jen je více lidí, kteří mají touhu pořad využít jako reklamu,“ říká šéfkuchař Zdeněk Pohlreich k šesté premiérové řadě formátu vycházejícího z kultovního pořadu Gordona Ramseye. Sám se ale za těch pár let přece jen trochu vyklidnil.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

J13i90ř87í 77K75l24e16j94n97a 2657988326937

chladnokrevnej českej byznysR^ dodávám

0/0
4.9.2015 18:00
Foto

F93r15a74n35t10i93š15e69k 39H34r42a76b54a12l 3233189706838

Mne nejvíc zaujal Kuře :-)

+2/0
31.8.2015 16:10
Foto

J22i58ř63í 60J50o60s40e58f 61F10a25g96o24š 5551381552981

To není kuchař. Je to sprosťák a hulvát, který nepatří na obrazovku. Jestliže mu vadí například Kečup, tak ať ho nepoužívá a nevyhazuje ho z okna. Mohlo by se mu stát, že tamtudy někdo vyhodí jeho.

+5/−49
29.8.2015 7:44

K79a28r67e69l 48D17r27d73a 6663555117319

Při srovnání s pořady Gordona Ramseye, je to ještě hodně slaboučký čajíček. U Gordona tomu chybí už jen popravy v přímém přenosu. ;-)

  Chtěl bych vidět v Česku cokoliv fungovat s takovým výkonem. ;-D

  Proti tomu, my umíme fakt dobře provozovat českou zaprděnost a nepřínosné kibicování všeho, hlavně jakýchkoliv změn k civilizaci. ;-D

+13/−3
29.8.2015 14:14

L22u91k86á36š 81M86a73r40e43d64a 6241934507428

Nejste vy nahodou ten manza, co si cvachtal?

+4/0
30.8.2015 23:49

J15a53k41u20b 86R48ý98d13l 1425882135240

Hmmm..dal bych si kečupovou polívku, jako hlavní chod chlebový bramborák a jako zákusek třeba houskový knedlíček, co zbyl včera, pomazaný marmeládou za 9,90 z Penny :)

+2/0
2.9.2015 9:44

M73a50r46t86i82n 15S39p37r48o 1172386692419

Podle me 70% ze vsech hlasek je podle scenare :-P jako v kazde reality show jinak by se na to nikdo nedival - nehodnotil bych ho podle jakehokoliv poradu.

+1/0
2.9.2015 10:59

L64a25d14i72s29l16a12v 72S41o56k68o61l 1320182595962

Kečup? To je ta kapela?;-D

0/0
3.9.2015 8:03

J33a67r23o32s92l55a80v 18P64l22a92c96h25e70t77k27a 7826836476279

Ten porad samotny by me zajimal, ale nesnesu ty lidi typu Pohlreich, co porad melou pantem, polovina z toho co reknou je polopravda, dalsi cast lez a jeste to podavaji tak, ze kdo tomu neveri je blbec. Jasne, je to zabavny porad, ale z toho Pohlreicha je mi spatne.

+8/−28
28.8.2015 22:48
Foto

V84l39a93d66i48m73i55r 36V46o76j15a40c57e40k 5466724559412

Pane Plachetko mám pro Vás jedno doporučení a ten pořad nesledujte a melte si někde ty svoje žvásty u piva někde doma

0/0
6.9.2015 9:06

P31e19t44r 94H17o16r23á14k 1569703779504

Nemohu se na toho balíka dívat, takže to po krátké chvíli přepnu, ale asi nejsem cílový divák.

+3/−15
28.8.2015 21:46

V78í48ť70a 42N22o92v72á55k 1828293105531

Těším se :-) Po 14 dnech po Čechách, kdy jsem zažil,že 80's stále žijou. Že pod pojmem " královský řízek" se ukrývá sýr s šunka od snídaní :-) kdy mi v nějaké pohádkové restauraci řeknou,že na kase te pak okradou...a to do písmene za ty blafy (Fábula).

Zdenda nám celou dobu dodává inspiraci. Díky

+14/−3
28.8.2015 18:22
Foto

P84e34t14r 71D51o61k37t81o88r 8328870536441

mě příde, že hrozně sešel, je z něho dědula

+2/−17
28.8.2015 17:32

P84a58v95e97l 66Š68v25e27s52t10k98a 9588117196896

Každý stárne, a navíc pokud máš poměrně vážně nemocnou manželku, tak ti to taky na kráse nepřidá :(

+12/0
30.8.2015 19:09

J33i29ř98í 59K64l71e45j72n77a 2377858426597

jseš mimo

0/0
4.9.2015 18:03

M32o70n84i11k48a 12H25a94b75a88n50o92v33a 7668803147716

V tomto díle mne přišel Pohlreich špatný. Kuchaře sice vystihl dobře ve smyslu, že si o sobě myslí strašně moc a vaří průměr, ale ikdyž byl kuhař afektovaný a celkově takový divný, tak rozhodně rady ZP poslouchal a snažil se jimi řídit. Polreich se tady nedokázal přenést před jeho osobnost a místo, aby zůstal jako profesionál, jehož úkolem je přetvářet business, tak dělal nějaké scény na základě marginalit (kuchaři se bavili o osobních plánech na víkend před jeho příchodem), vnucoval majitelům, že hledají furt nějaké výmluvy (ačkoliv mu neřekli ani jedinou a slepě ho poslouchali až natolik, že měnili bilboard hned druhý den po jeho kritice, za což je také hned sprdl). Tady si ZP honil trochu ego na někom o kom věděl, že umí docela vařit, ale chtěl mu ukázat že rozhodně ne tak dobře jak on sám.

+10/−1
28.8.2015 15:54

K91a60r28e91l 65D12r87d92a 6793545487849

Až na to, že o tom to nebylo. Popisujete, co si měl "náhodný" divák myslet. Sledovanost zaručena... Ten konflikt se tam musel vytvořit pro diváky. 

  Pokud by tam tohle "honění ega" nebylo a byl to díl, kde si budou dva kuchaři klidně vysvětlovat jak se co vaří, budete první, kdo to vypne. ;-)

  Ostatně, tady šlo o změnu přístupu a myšlení. Pohodička a víkendové radovánky byly opravdu zcela mimo. Pěkně to Zdeněk rozsvítil a k věci. ;-)

+5/0
28.8.2015 17:35

L70u79d35ě65k 94N80o25v97ý 2201979933941

No, mně by tedy nevadilo, kdyby občas v nějakém díle nebyl konflikt. To mi opravdu víc vadí, když je tam pak takovýto umělý. Protože jsem měl přesně stejný pocit jako Monika Habanová. Přesně u té scény, kdy si vykládali kuchaři o plánech na víkend a on je seřval, že to asi znamená, že jim na té hospodě nezáleží, mě Polreich naštval. Tam byl úplně mimo. A bylo vidět, že naštval i toho majitele. A patrně i zklamal. Doufám, že to není nový trend, protože nejsem cílová skupina umělých nemístných konfliktů. Všeho jako šafránu. Konflikt může být kořením, nevadí mi to, ale jen pokud má logiku.

+3/0
1.9.2015 14:07

R57u40d58o66l40f 14K63l68u15s44a34l 8247664659681

No, konflikty mi tam vadí. Proto nekoukám na americkou verzi Ramseyho, tam je to celé "na efekt", ale právě na originální britskou, která je českému Ano Šéfe hodně podobná (či spíše naopak ;)). Prostě tenhle světovej "realityšou" trend v TV fakt nemusím.

+1/0
23.9.2015 19:55

K95a17r68e57l 75D19r57d27a 6693665677719

Díl o Bastile mi přišel fajn. Konečně žádní zoufalci, ale debata o solidní kuchyni. Mám pocit že dramaturgie přidává na obrátkách.

  Rozčísl to Zdeněk, když prohlašoval, že nejde o žádnou TV reklamu zdarma, ale smyslem je "vyvolat konflikt" pro diváky. Aneb, hned zde máme odkopaný smysl pořadu. ;-D To ale nic nemění na přínosu popularizace dobré kuchyně.

  A informace ze zdejší diskuse také sedí. Bastila právě zavřela a stěhuje se do Cerhovic. To zatím Zdeňkovi uteklo. Proč dělat slušný podnik v místě, kde lišky dávají dobrou noc? Podle mě jsou Cerhovice pro "motorest" na cestě do Plzně mnohem šikovnější. Beroun byl hned za Prahou. Tady je skutečně šance na odlákání hostů z dálnice větší.

  Tak příště by mohl Zdeněk hodnotit i volbu lokality. 

   A ještě mám jeden námět. Naše závodka najela na vaření bez soli. Neskutečné. Neosolené jídlo je hnusné a na talíři se s ním moc dělat nedá. Někdo jim to podle něčeho přikázal a oni se toho drží. Potkal jsem i restaurace, co dostaly stejný příkaz. To vůbec jde? Hroznými jídly odrazovat hosty a přežít? Nedalo by se to otevřít? Až na to, že jak čtu, díly už jsou natočené. Teď jdou pouze do vysílání. Na nápady je asi dost pozdě. ;-)

+1/0
28.8.2015 14:42

T10o88m73a81s 61H33a95t18l70e 4393361489503

..být kuchař a udělat mi nad jídlem ksichty, jako tenhle prsatý kuchař, dal bych mu na budku !! To by asi ksichty nedělal !!

0/−24
28.8.2015 14:09
Foto

M83a26r22t36i55n 21B97l38a22h28n89í50k 7505271855980

Proto jste primitiv a on kuchař :-P

+20/−1
28.8.2015 17:43

T22o88m98a71s 42H63a79t41l61e 4723891709573

i ty hrdino !! ;-D;-D;-D;-D;-D

0/−12
29.8.2015 7:23
Foto

V96l65a80d29i17m91i91r 45V90o24j55a69c42e87k 5696824409212

Ještě že nejste kuchař

0/0
6.9.2015 9:10

P16e20t18r 57P50o36l75e17s30n46ý 8801738810301

spíš byl namistrovanej ten kuchař. Kdyby to dělali dobře, tak maj plnej lokál. Místo toho vymejšlej billboardy ;-D ananas byl topR^

+4/0
28.8.2015 13:15

J37o79s24e62f 19U31l43m35a93n 8630310748535

Namistrovanej?

0/0
28.8.2015 14:24

Š12á10r75k19a 57K30o60l83á60č49k49o25v53á 8526983719

Souhlasim s tim, co jednou řekl, ze mu vadi a to je to, ze ty restaurace jsou u nas všechny takova klasicka smeska vseho mozneho v jidelnicku. Pokazde to stejne. Smazene syry, květáky, brokolice/ testoviny s masem a omáčkami/ steaky/ pizzy / jako sladke palačinky, strudl, tiramissu atd.....At jdu do jakekoli restaurace, furt stejny mix neceho takového. Restauracim chybi zamerenost. Chybi podavani klasických ceskych jidel a polevek - porad jen vyvar a cesnecka a zelnacka. Proc jsou v restauracích porad v nabídkách pizzy ackoli to není pizzerie třeba ? atd...

+2/−3
28.8.2015 11:42

A54l64e26n41a 35O42u61z73k16á 1733192771806

Ale když chodit a radit, tak proč takové prznění a rozčilování se? Kdyby ty hospody všechny byly dokonalé, co by pan Pollreich dělal? Věřím ,že je skvělý, jen mě mrzí ta zbytečná namachrovanost... :((

0/−7
28.8.2015 10:04
Foto

M26a53r36t75i82n 73B17l54a36h33n52í31k 7465761405730

No není to právě ta pointa? A očividně, když jim restaurace nefunguje a ještě mají spoustu keců, asi to budou spíš ti restauratéři ke kterým chodí, kdo je namachrovanej :-)

0/0
28.8.2015 17:45

A46l64e77x43a62n48d98r 14C43h28y69t47i11l 2124822215821

Ja byl v Bastile zrovna pred tydnem. Kachna vynikajici. Dva tydny predtim zebra vynikajici. Dva tydny predtim steak...no radsi bych pravou svickovou a mensi porci nez 400g, ale bylo to rekneme dobre, omacka vynikajici. Kdyz tam byla jeste Madla, bylo to o neco lepsi, kazdopadne je tady v okoli jen opravdu malo restauraci, kam bych jel tak rad, jako jezdim sem. Opticky jidla vypadaji take solidne. Pani, zrovna ta co je v tehle ukazce, je usmevava a prijemna. Pro nasi malou tam maji LEGO k dispozici, takze se aspon v klidu najime. Takze ted po vsech tech dilech konecne kdyz mam konecne vlastni zkusenost a vim, ze se tam ten porad natacel pomerne nedavno, cca tri mesice zpatky, to Pohlreichovi  moc nezeru. Docela prehrava. Samozrejme se jeste podivam na cely dil, at to vidim komplexne, jak to funguje v kuchyni, jak maji pripravena jidla a tak :-)

+1/0
28.8.2015 9:45

J13o43s94e22f 49U69l78m91a27n 8280410728195

jo, zebra je fajn...chutná skoro jako kamzík, viďte ;-)

+9/0
28.8.2015 10:26

K87a65r31e98l 69N18a40s44t27o77u53p31i42l 3640131690521

Na stránkách mají, že Bastila v Berouně končí a že od 1.9. rozjíždí podnik v Cerhovicích...

0/0
28.8.2015 10:28

A33l49e41x48a42n42d44r 60C96h94y98t51i45l 2294672405331

Vyborne, tak to budu mit aspon o dost blize:)

Puvodne jsem slysel, ze to bude pobocka. Asi jen drb.

0/0
28.8.2015 11:23

J39o14s26e12f 42U74l80m47a84n 8650500908175

Ale on se za ty roky taky nezměnil.

0/0
28.8.2015 9:06

L74e93o90š 41K70r55á32l 4857471711

Dost už bylo tohoto vidláka, který se sám delegoval na jakéhosi guru přes vaření. Jeho "umění" je jen mediálně nadhodnocováno. Rv

+5/−26
28.8.2015 8:39

M23a41r91t80i57n 85K90r18á35t98k52ý 3496894745604

Vaše urážení Váš příspěvek sráží do žumpy, ať už je pravdivý, nebo ne.

+11/−1
28.8.2015 10:53
Foto

M10a57r75t92i69n 89B89l33a29h70n35í75k 7985621835800

Vox populi - já ho alespoň respektuju jako podnikatele a kuchaře. Nicméně hádám, že určitě vy jste ta správná autorita hodnotit jeho "umění" pro všechny ;-D:-P

+8/0
28.8.2015 17:47

R40o63m70a61n 49Š55v13a18c64h 8109973789752

Ono to není tak o vaření jako o podnikání celkově.

Je jedno jestli jde o hospodu, truhlářskou dílnu nebo nebo fabriku o 1000 zaměstnancích-základ je stejný, selský rozum, snaha, sebekritika a  stát nohama na zemi...

+6/0
30.8.2015 4:22

J80o69s96e56f 91N76o81v32á17k 6723200322199

"Sám seale za těch pár let přece jen trochu vyklidnil.". cože prosím?

0/0
28.8.2015 6:45

M90i55l51a28n 22V84o29t22a21v54a 5534666371692

zrovna zmíněný Tlustý není žádná hitparáda. Klobásy v obchodě ještě OK, ale restaurace? Velké zklamání. O naplnění očekávání se vůbec nedá mluvit. Většina místních hospůdek vaří lépe než u Tlustých a to nemluvím o cenách, které už vůbec neodpovídají výsledku.

+2/−1
28.8.2015 2:20
Foto

P90a21v57e49l 46Č31e59r28n91í85k 1338475850870

Ja tam teda nebyl ale z toho poradu, kdyz se vratili po delsim case vypadalo, ze je to velmi oblibena restaurace - ty pocty jidel byly velmi solidni. Zmenilo se to? Nebo to hodnotite proto ze vam osobne to nesedlo?

0/0
28.8.2015 2:46

M92i85l55a18n 52V36o57t65a48v82a 5134686251532

oblíbená je jako turistická atrakce. To tu hospodu zcela bez problémů naplní. Ano je totiž víc náročné vařit pro štamgasty než pro turisty, protože turista se již většinou nevrací. To složení i vidíte při návštěvě. Počty jídel solidní, personál... no...ok. Nemohu říci, že nějaké jídlo by bylo doslova špatné, ale rozhodně neodpovídalo ceně, někde nevhodně zvolené maso. Omáčka byla podprůměrná.

+1/0
28.8.2015 9:45

T88o63m17á89š 21S59e32r73b10u58s 2721631653934

8-o8-o8-o;-D;-D;-D

0/0
31.8.2015 2:59

A73l97e41x83a78n72d59r 80C81h61y48t83i98l 2824962475551

Ono to obecne dlouho trva, nez tu restauraci znovu najdou pravidelni navstevnici. Drive tam byla restaurace U Madly a ta byla opravdu vyhlasena. Clovek si tam musel rezervovat stul, aby si tam vecer mohl dat neco k jidlu. Pak jsem cetl, ze na najemce(lidi, kteri Madlu vedli) udelala pani pronajimatelka pekny podraz. Po zaplavach to na vlastni naklady cele zrekonstruovali a ona jim vypovedela smlouvu a pronajala to nekomu jinemu. Pak se to jmenovalo U mlynare Zajicka, ja tam nebyl, ale kamaradi spokojeni nebyli. Tak jsme tam prestali jezdit. To jim pak moc dlouho nevydrzelo a ted to ma asi jineho majitele a musim rict, ze ac to zatim nedosahuje kvalit puvodni Madly, ma to slusne nakroceno.

0/0
28.8.2015 9:53

M76a41r44k83é78t96a 26Ž81e58m28l84i95č44k87o70v62á 1914490513293

Dovolím si nesouhlasit. To, co nabízí lednické hospody, je klasická šeď a podprůměr, typická pro většinu hospod v ČR. U Tlustých panuje výborná kuchyně, servis na velmi dobré úrovni, skvělá čistota všech prostor a tomu i odpovídající ceny. Ale chápu, že někomu stačí smradlavá hospoda se smažákem za pár šupů.

+7/−1
28.8.2015 8:19

M89i52l92a18n 81V54o51t37a59v49a 5754626131242

no pokud by mi stačila, tak bych asi nebyl tak kritický. čistota? souhlas. Servis? no jedničku bych mi nedal. Ale netvrdím, že zásadně špatný. Kuchyně? nic kvůli čemu bych musel prohlásit, že se tam znovu vrátím. Ceny? Ty jsou na nabízený výsledek neodpovídající. Kuchař by se například měl naučit vybrat vhodný typ masa, aby alespoň odpovídal jídelnímu lístku.

0/0
28.8.2015 9:42

D86a34l59i89b29o43r 66P96r23o40c94h84á26z59k23a 5461908566942

Přidávám se ke kladnému hodnocení. Husokachna s červeným zelím vynikající, panenka s hráškovým pyré taky, jenom mi žena půlku té kachny ujedla :-) Ale neprojel jsem celý jídelníček, takže mé hodnocení vyplývá z dílčí zkušenosti..

+1/0
28.8.2015 11:16

P36e68t33r 47S35c11u34k55a 5887315194527

Prosim muzete jmenovat aspon jednu lednickou hospudku, kde vari lepe?

0/0
28.8.2015 8:29

P32a92t30r11i46k 13S11v30o18b61o91d38a 3629221966375

budiž, ale uzeniny vozili i do Brna, dost předražené a žádná gurmánská řacha to teda nebyla....

0/0
28.8.2015 22:24

O90s23k23a57r 29K66o76v54a62ř85í33k 8887933866777

Tahle série se zřejmě natáčela v době, kdy manželka ZP bojovala s nemocí. Zdenda totiž evidentně není ve své kůži. Přijde mi myšlenkami úplně jinde, není uvolněný.

0/0
28.8.2015 0:03





Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2016 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je součástí koncernu AGROFERT ovládaného Ing. Andrejem Babišem.