Diskuze

VIDEO: Americký sen v moravském převleku a Pohlreichova léčba šokem

„Extra to je v každém případě, ale bohužel extra hnusný,“ konstatuje Zdeněk Pohlreich poté, co mu v mohelnické restauraci naservírují polosyrový burger z masa, co se půl dne povalovalo v kuchyni. Na vině není ani tak nešťastný kluk bez praxe, ale majitelé a provozní „American Grill Bar Restaurantu“.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ta matka toho Honzy (vyhozeného kuchaře) byla ale osobnost :D

0 0
možnosti

Hodne lidi tu mluvi o kucharich, ale to, ze nejakej jouda zalozi restauraci a vubec nevi, ktera bije, nezajima se ani o to co se tam deje, to je proste krasna ukazka toho jak to vypada, kdyz v necem zacne podnikat totalni ....(zadny slusny vyraz me nenapada) , kterej nema v nicem jasnou predstavu, system, proste o podnikani a vedeni jakehokoliv podniku nevi vubec nic. Je to proste k smichu, kdyz clovek, kterej umi pocitat sotva do deseti se snazi ,,podnikat,,. Pro me vic nez ten ,,jednoduchej,, kluk (kuchar) byly k smichu ty dve parodie na ,,podnikatele,,. Prisli mi jako 2 byvali vekslaci, kteri se rozhodli, ze si zalozi co nejvic firem, aniz by meli nejakou paru co pak s tim, proste neco splacame dohromady a ono to nejak samo pobezi bez jakehokoliv naseho usili. ;-D V jedne veci je to dobre, na tehle parodii snad, i ti nejvetsi naivkove pochopi, ze zalozit si nejakou firmu, obchod, cokoliv, nekonci tim, ze si pronajmete vhodne prostory a vybavite je vhodnym (ci mene vhodnym) nabytkem a podate inzerat, ze hledate cloveka, ktery to bude ,,ridit,, , takovou vec by zvladnul snad i clovek bez zakladniho vzdelani, o tom podnikani opravdu neni.

6 0
možnosti

Ano, vlastně jste napsal to, co ZP včera v pořadu jasně řekl - a to sice, že svádět vše na kuchaře je velmi laciné a pravou příčinou té bídy jsou majitelé.

Jen by mne zajímalo, zda jste pořad viděl a jen opakujete tam řečené, nebo jste na to přišel sám.

2 0
možnosti
Foto

Radomír Urbášek Hodně mě mrzí, jak televize a novináři vše překrucují.... My co jsme tam byli, tak víme jak to probíhalo. Neskutečné divadýlko. Ten chudák co vařil už byl pár dní vyhozen z práce a tým Ano šéf ho zavolal zpátky aby ho majitelé vyhodili v přímém přenosu. Dále, nepozval ho zmíněný kameník (ten o ničem nevěděl), ale Jirka Obr a není to nová restaurace k dalším 30, ale změněné staré Apolo kam už nikdo nechtěl chodit. Co jsem zažil jak to tam filmaři násilně překrucovali, tak jsem se tento pořad přestal dívat s nadšením jako doposud. Reálné svědectví o chodu restaurace to opravdu není....... Zítra komentované vysílání přímo v restauraci a Ti co mají rezervace a budou tam, tak se dozví jak to opravdu bylo. Už mě média se svým neustálým lhaním začínají pěkně štvát. Tím nechci říct, že tam bylo vše v pořádku, ale tak jak to tady líčí opravdu ne. Navíc mě naštvalo, že Zdenek ani jednou neuvařil pro hosty aby mohli ochutnat jeho umění.

Zdroj: https://www.facebook.com/groups/281332915270773/

5 8
možnosti

Já tomu  nevěřím.... To jako zmanipulovali i tu uječenou maminku??? A dáte sem odkaz na uzavřenou skupinu na FB..

7 0
možnosti

Jak si idnes neodpusti rypnout do Moravy, ale ve vsech jinych clancich tlaci jejich Cechismus!

1 33
možnosti

Nechápu co je na tom bolševická prasárna? Bohužel je praxe taková, že si každý jouda může založit živnost na cokoliv a stačí když se za něj na živnostenském úřadu zaručí osoba s příslušným vzděláním pro danou živnost, která následně s provozovanou živností nemá nic společného. Potom lidé dělají takové to zvěrstva a nikdo za to nenese zodpovědnost a vymahatelnost práva je minimální. Pán Polreich tím zřejmně myslel, aby úroveň profesního vzdalávání se dostala na požadovanou úroveň a negenerovala nevzdělané osoby. A aby státní orgány důsledně kontrolovaly zda živnost je provozována v souladu se zákony a pokud né aby dotyční nesli za to plnou zodpovědnost. Nic víc a nic míň. A pro rozšíření obzorů níže uvádím odkaz co to vlastě znamená bolševik ;-) https://cs.wikipedia.org/wiki/Bol%C5%A1evici

9 0
možnosti

Možná by majitelé mohli provozovat skládku komunálního odpadu. Tam by nevadilo, co jsou zač a jak vše umí.

6 0
možnosti

V dnešní době hromad zákonů o bezpečné a ekologické likvidaci odpadu si tím tak jistý nejsem.

2 0
možnosti

A nakonec to nejlepší... prej " Zodpovědný orgány se měli postarat, aby jste v tomhle oboru nemohli podnikat" Ve vší úctě k páně Pohlreichovi, ale tohle je bolševická prasárna nejhrubšího zrna... Onehdá v jedné internetové televizi prohlásil, že by si zde přál skutečný kapitalismus a najednou chce po státu, aby těm či oněm nařizoval jestli můžou nebo nemůžou podnikat... Zřejmě má místo mozku bramboračku...

2 41
možnosti

Souhlasím, že by se o to měla postarat hlavně klientela tím, že tam nepoleze. Nicméně určitá míra regulace je z hlediska bezpečnosti a ochrany zdraví prostě nezbytná.

22 0
možnosti

Tatarák v housce, proč ne? :-P

30 0
možnosti

Za celej den mě nepobavilo nic víc, jak Váš komentář.

2 0
možnosti

Jedna taková(US) restaurace  je mezi Vysokým Mýtem a Litomyšlí.Prostředí krásné ale to je všechno-hamburgery nepoživatelné...

0 0
možnosti

Hm, taky jsem si jednou dal burger v jednom brněnským renomovaným podniku. Ne, že by to bylo nechutný, ale plátky rajčat pod masem udělaly z dolní půlky housky rozblemtaninu. Kampak se asi kuchařovi zatoulal mozek? :-/

0 0
možnosti