- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Ta matka toho Honzy (vyhozeného kuchaře) byla ale osobnost :D
Hodne lidi tu mluvi o kucharich, ale to, ze nejakej jouda zalozi restauraci a vubec nevi, ktera bije, nezajima se ani o to co se tam deje, to je proste krasna ukazka toho jak to vypada, kdyz v necem zacne podnikat totalni ....(zadny slusny vyraz me nenapada) , kterej nema v nicem jasnou predstavu, system, proste o podnikani a vedeni jakehokoliv podniku nevi vubec nic. Je to proste k smichu, kdyz clovek, kterej umi pocitat sotva do deseti se snazi ,,podnikat,,. Pro me vic nez ten ,,jednoduchej,, kluk (kuchar) byly k smichu ty dve parodie na ,,podnikatele,,. Prisli mi jako 2 byvali vekslaci, kteri se rozhodli, ze si zalozi co nejvic firem, aniz by meli nejakou paru co pak s tim, proste neco splacame dohromady a ono to nejak samo pobezi bez jakehokoliv naseho usili. V jedne veci je to dobre, na tehle parodii snad, i ti nejvetsi naivkove pochopi, ze zalozit si nejakou firmu, obchod, cokoliv, nekonci tim, ze si pronajmete vhodne prostory a vybavite je vhodnym (ci mene vhodnym) nabytkem a podate inzerat, ze hledate cloveka, ktery to bude ,,ridit,, , takovou vec by zvladnul snad i clovek bez zakladniho vzdelani, o tom podnikani opravdu neni.
Ano, vlastně jste napsal to, co ZP včera v pořadu jasně řekl - a to sice, že svádět vše na kuchaře je velmi laciné a pravou příčinou té bídy jsou majitelé.
Jen by mne zajímalo, zda jste pořad viděl a jen opakujete tam řečené, nebo jste na to přišel sám.
Radomír Urbášek Hodně mě mrzí, jak televize a novináři vše překrucují.... My co jsme tam byli, tak víme jak to probíhalo. Neskutečné divadýlko. Ten chudák co vařil už byl pár dní vyhozen z práce a tým Ano šéf ho zavolal zpátky aby ho majitelé vyhodili v přímém přenosu. Dále, nepozval ho zmíněný kameník (ten o ničem nevěděl), ale Jirka Obr a není to nová restaurace k dalším 30, ale změněné staré Apolo kam už nikdo nechtěl chodit. Co jsem zažil jak to tam filmaři násilně překrucovali, tak jsem se tento pořad přestal dívat s nadšením jako doposud. Reálné svědectví o chodu restaurace to opravdu není....... Zítra komentované vysílání přímo v restauraci a Ti co mají rezervace a budou tam, tak se dozví jak to opravdu bylo. Už mě média se svým neustálým lhaním začínají pěkně štvát. Tím nechci říct, že tam bylo vše v pořádku, ale tak jak to tady líčí opravdu ne. Navíc mě naštvalo, že Zdenek ani jednou neuvařil pro hosty aby mohli ochutnat jeho umění.
Já tomu nevěřím.... To jako zmanipulovali i tu uječenou maminku??? A dáte sem odkaz na uzavřenou skupinu na FB..
Jak si idnes neodpusti rypnout do Moravy, ale ve vsech jinych clancich tlaci jejich Cechismus!
Nechápu co je na tom bolševická prasárna? Bohužel je praxe taková, že si každý jouda může založit živnost na cokoliv a stačí když se za něj na živnostenském úřadu zaručí osoba s příslušným vzděláním pro danou živnost, která následně s provozovanou živností nemá nic společného. Potom lidé dělají takové to zvěrstva a nikdo za to nenese zodpovědnost a vymahatelnost práva je minimální. Pán Polreich tím zřejmně myslel, aby úroveň profesního vzdalávání se dostala na požadovanou úroveň a negenerovala nevzdělané osoby. A aby státní orgány důsledně kontrolovaly zda živnost je provozována v souladu se zákony a pokud né aby dotyční nesli za to plnou zodpovědnost. Nic víc a nic míň. A pro rozšíření obzorů níže uvádím odkaz co to vlastě znamená bolševik ;-) https://cs.wikipedia.org/wiki/Bol%C5%A1evici
Možná by majitelé mohli provozovat skládku komunálního odpadu. Tam by nevadilo, co jsou zač a jak vše umí.
V dnešní době hromad zákonů o bezpečné a ekologické likvidaci odpadu si tím tak jistý nejsem.
A nakonec to nejlepší... prej " Zodpovědný orgány se měli postarat, aby jste v tomhle oboru nemohli podnikat" Ve vší úctě k páně Pohlreichovi, ale tohle je bolševická prasárna nejhrubšího zrna... Onehdá v jedné internetové televizi prohlásil, že by si zde přál skutečný kapitalismus a najednou chce po státu, aby těm či oněm nařizoval jestli můžou nebo nemůžou podnikat... Zřejmě má místo mozku bramboračku...
Souhlasím, že by se o to měla postarat hlavně klientela tím, že tam nepoleze. Nicméně určitá míra regulace je z hlediska bezpečnosti a ochrany zdraví prostě nezbytná.
Za celej den mě nepobavilo nic víc, jak Váš komentář.
Jedna taková(US) restaurace je mezi Vysokým Mýtem a Litomyšlí.Prostředí krásné ale to je všechno-hamburgery nepoživatelné...
Hm, taky jsem si jednou dal burger v jednom brněnským renomovaným podniku. Ne, že by to bylo nechutný, ale plátky rajčat pod masem udělaly z dolní půlky housky rozblemtaninu. Kampak se asi kuchařovi zatoulal mozek?