Diskuze

Pohlreichovo znechucení Sametovou v centru Prahy přebilo i Brno

„Je to taková smutná zkušenost. Protože pořád existuje strašná spousta hospod, kde lidi pracují v nevyhovujících podmínkách, pod blbejma šéfama, za málo peněz. Mám chuť vzít toho majitele obuškem tak, že by měl pocit, že je o 25 let mladší,“ je z poměrů v restauraci Sametová na Národní v Praze znechucen Zdeněk Pohlreich.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Tak to asi byla síla, když se do toho Pohlreich takhle trefil. Musí si být hodně jistý v kramflecích, když do toho takhle jde.

0 0
možnosti

K86a65r66e70l 67D83r83d35a

5. 10. 2015 17:46

Tak jsem se na to konečně koukl. Zdeněk je pěkný podvodník... Není to s Ano, šéfe! ztráta času? Co je na tomto dílu tak zvláštního? Majitel lítá mezi dvěma podniky. Zdeňek tam radí jen okrajové hlouposti. Druhý podnik se v pořadu neobjeví a prý se tam také natáčelo. A Karlos je zmetek. (Takovéto taxikářské manýry a vydírání podsvětí vcelku znám. Už jsem takové podrazy v hospodách zažil. Fakt bylo potřeba dostat na TV, jak "vyhozený" zaměstnanec může svůj bývalý podnik ničit?) Takže co tady všem vadí, ty lidi bez výplat? Zdeňkem chválený kuchař, co dá hostům vědomě páchnoucí maso?

  Podle toho hotelu vedle, který dnes stojí, se to točilo opravdu v září 2014. Od té doby je to všechno jinak. Paní Tlustá podala na provozovatele insolvenční návrh koncem února 2015. Kolem února 2015 jsou negativní recenze. Nyní jsou na diskusích čerstvé výkřiky, že se podávají žaloby na majitele. To se všichni probudili, až když Prima vysílá nějaký nesmysl? 

  Nebylo by spíš fajn v říjnu 2015 na TV Prima zjistit aktuální stav věcí? Na Národce, přímo zde se staví, je tady lešení, hrubá stavba hotelu vedle stojí. Nějaký podnik tady v podloubí je. V pátek ve 22 bylo vše zavřeno. Takže podnik nejspíš nejede.

  Sametová restaurace byla koncem roku 2013 kulinářské centrum. TV Óčko zde točila pořad BIG SIZE. Majitel je tam za TV hvězdu. Měli tady slavné kuchaře. Takový "druhý pořad" Ano, šéfe! z Óčka.

  V jedné recenzi jsem zahlédl, že problém jsou ty vouchery. Češi chodí na slevenky s lístečkem jak do závodky. Chtějí solidní večeři, ale mimo slevenku platí tak dvě piva a už vidím to české dýško 5-10 Kč. Taktiku provozovatele nechápu, ale slevenkáře údajně kouká vyřídit raz dva. Pro podnik je to mor. Vychytralí Češi je jen okrádají. Aneb, "nechci tu slevu zadarmo". Host dostává na slevu horší kvalitu. Z toho jsou pak všechny ty stížnosti. Proč tedy ze slevových portálů podnik nezmizí? Jde o reklamu? Proč tohle Zdeněk neřešil?

https://youtu.be/OnpYx2c2YSc?list=PL7i8nES7Pf7c2fv6qiwctHGEyKOZkaYiq

0 5
možnosti

K54a29r19e47l 80D46r22d77a

6. 10. 2015 8:41

Včera kolem 20 opět vše na Národce zabedněno a zavřeno. Je to tady komplet zavřené včetně památníku 17. listopadu. 

  Koukám na reality. Smysl pořadu Ano, šéfe! ;-D

  Restaurace je k pronájmu. Vidím inzerát z 1.9.2015 a chtějí 60 tis. měsíčně a za vybavení 1 mil. Kč. Po vysílání Ano, šéfe! je nový inzerát, chtějí 120 tis. měsíčně a 1 mil. za vybavení. ;-D

0 0
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
0 1
možnosti

Ta restaurace, které dali majitelé jméno  zřejmě podle "Sametové revoluce" respektive podle oné známé srážky studentů s policií 17. listopadu, která proběhla před jejími dveřmi, je už hezkou chvíli zavřená. Jeden čas tam nevařili špatně, ale pak tam šla kvalita dolů a zaměstnanci se v ní střídali už po několika týdnech.

o----:-(----o

1 0
možnosti

Me bavil ten majitel jako clovek. Vzdycky prisel vysmatej, rekl jak toho ma moc a sel si zapalit a asi to nebylo jen strihama v televizi, kdyz i polreich tam rikal, ze tohle je poprve co ho za 4 dny vidi neco delat :)

A pak scena s platem te slecny servirky. Ve smlouve ma dostat plat 15. ale majitel se haji tim, ze on tu smlouvu nesestavoval :) To me vazne udivuje, jak tohle muze fungovat...

4 0
možnosti

Slevomaty jsou velkej mor.

5 3
možnosti

Naštěstí už si to celkem sedlo oproti době, kdy podobné portály začínaly. 

Je skupina lidí, kteří "jdou" po slevách a skupina lidí, kteří jdou po kvalitě. Samozřejmě, je i pak část lidí, kteří slevový portál využijí občas, když nabízí něco, co by si nemohli normálně dovolit, nebo se jim běžná cena zdá předražená.

No a firmy buď jedou na kvantitu, nebo nastřelí původní ceny, aby byly i po slevě na svém, nebo klientelu ze slevových portálů oželí a dělají svou práci dál tak, jak věří že je to nejlepší.

Každopádně, myšlenka, že inzercí na slevovém portálu získají firmy zákazníky, kteří se budou vracet i po ukončení slev, se až navýjimky s realitou nepotkává.

1 0
možnosti

M50a15r50e77k 55T70ů39m69a

2. 10. 2015 22:37

Díkybohu, že trh s takovými jako byl majitel tohoto paskvilu vždycky poradí!

8 0
možnosti

...majitel a Anicka...strasni dementi...kazdopadne ten konec byl nejlepsi a Karlos pobavil...

2 0
možnosti

Pobavil ale i tak to je smutné. On tam měsíc a půl makal zadarmo. Se divím že majitele někde ve vedlejší uličce ještě nenapadl neznámý útočník, protože ty prachy co dluží lidem bych řekl nikdo neuvidí.;-(

1 0
možnosti

Koukám, že ani trolové by neměli podceňovat veřejné mínění :D Fandím Šéfovi. A protože neumím uvařit ani čaj...všechno co řekne, je pro mne svaté.R^ ;-D

0 0
možnosti

Poslední Pohlreichova slova TESAT DO KAMENE!!

Stává se dnes hodně často, že přenášejí majitelé firem svou frustraci za svou neschopnost na zaměstnance, když se jim nedaří apod. Vůbec to ničemu nepomůže, situaci to akorát zhorší.

Vůbec si myslím, že dnes podniká řada lidí, která podnikat vůbec nemá a naopak ti, co by podnikat měli, nepodnikají. Je to hodně o charakteru člověka a prostě dnes hodně podnikají lidé, kteří na to nemají charakter.

14 0
možnosti

Tem se rika podnikavci, podnikatele v tomto a nejen v tomto oboru spis hledas jako jehlu v kupce sena.

2 0
možnosti
  • Nejčtenější

Seznamte se s Ninou, francouzským buldočkem budoucnosti

26. března 2024

Chovatelé se snaží zachránit francouzského buldočka tím, že odstraňují jeho hlavní zdravotní...

Ve spáleném Českém Švýcarsku už vyrostly břízky ze semínek do výšky metru

22. března 2024

Vědci Botanického ústavu Akademie věd se nestačí divit, s jakou rychlostí se obnovuje vegetace na...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

Pohlreichův cukrář prozradil náročný recept na italské velikonoční holubice

25. března 2024

Co je pro nás velikonoční beránek, to je pro Italy velikonoční holubice. Colomba. Symbol Ducha...

Pohlreich se vrátil do rodné stáje. V Česku na grilu je mírný jako beránek

24. března 2024

Kdo má rád gastronomické soutěže, v tomto pořadu si možná přijde na své. Po krátkém „odskoku“ na...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

KVÍZ: Jak se vyznáte v pivu a jeho čepování?

28. března 2024

Pivo je českým národním nápojem a v jeho konzumaci se pravidelně držíme na horních příčkách...

Ve skleníku topí koňským hnojem, prodlouží si tak sezonu o týdny

28. března 2024

Novou pěstební sezonu zahajují Lucie a Brett Gallagherovi už na konci února. Přestože pozemek v...

KVÍZ: Jak se vyznáte v pivu a jeho čepování?

28. března 2024

Pivo je českým národním nápojem a v jeho konzumaci se pravidelně držíme na horních příčkách...

Semínka rajčat koupejte v heřmánku, radí zkušený zahradník, jak na výsev

27. března 2024

Semena rajčat se tradičně vysévají na Josefa, nicméně do Velikonoc to pořád stihnete tak, abyste po...

Jak máte zorganizovanou knihovnu? Nejlepší vychytávky pro knihomoly

27. března 2024

Každý vášnivý čtenář ví, že čím víc knih doma má, tím náročnější je všechny ty skvosty nějak...