Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Takto pracuje kuchař, který vařil pro Clintona, Federera i dubajského šejka

Šéfkuchař Hervé Courtot se zastavil v Praze, aby v restauraci Grand Cru společně s Janem Punčochářem uvařili osmichodové menu v japonském stylu. Zatímco si hosté dráždili chuťové buňky, kuchař se spokojil se svíčkovou pro personál restaurace. „Ale nejradši mám u vás kachnu,“ přiznal se v rozhovoru pro iDNES.cz.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

P96e34t74r 26V60a47n58ě38k 3847678403956

Možná by vám na to stačil jeden průměrný plat V!! A určitě,kromě snobů,by jste si na tom pochutnali!

+1/−2
2.10.2015 17:55

P15ř73e79m26y94s91l 58H10o42u44ž56v90i25č65k38a 9114554549518

Nezáviď a dej si bůček s chlebem.

+1/−1
2.10.2015 19:49







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.