Diskuze

Takto pracuje kuchař, který vařil pro Clintona, Federera i dubajského šejka

Šéfkuchař Hervé Courtot se zastavil v Praze, aby v restauraci Grand Cru společně s Janem Punčochářem uvařili osmichodové menu v japonském stylu. Zatímco si hosté dráždili chuťové buňky, kuchař se spokojil se svíčkovou pro personál restaurace. „Ale nejradši mám u vás kachnu,“ přiznal se v rozhovoru pro iDNES.cz.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

P39e61t57r 98V62a18n72ě91k

2. 10. 2015 17:55

Možná by vám na to stačil jeden průměrný plat V!! A určitě,kromě snobů,by jste si na tom pochutnali!

1 2
možnosti

Nezáviď a dej si bůček s chlebem.

1 1
možnosti