Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Pohlreichovy topinky pro návštěvy, s kuřecími jatýrky a želatinou

Návštěva by si měla nejen nacpat pupík, ale také si užít hostitele. Pohoštění by tedy mělo být jednoduché, aby vám hosté jen nekoukali v kuchyni na záda a vy se nepotili v zástěře u plotny. I jednoduché pokrmy mohou být dokonalé a není problém je připravit doma, v tom má šéfkuchař Zdeněk Pohlreich pravdu.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

M72i72c11h57a58l 62M22i52l66l98e40r 9676472909852

ve stredomorskych receptech je na smazeni nejlepsi standardni olivovy olej, ne extra panensky.

EP je nejlepsi na salatove zalivky a na zakapani uz hotovych pokrmu pred servirovanim.

+1/0
19.10.2015 10:15

S43t27a21n63i11s65l80a87v 13M49e58l26i40c30h94a47r 8985855726512

Když olej, tak jedině olivový - to už je úplná kuchařská mantra, to tam prostě musí plesknout při každý sebemenší příležitosti. Přitom, co já vím, tak topinky na sádle, nemají chybu, ale asi jsem za hloupýho Honzu, taková nevzdělanost!

+2/−1
18.10.2015 18:00

P93e14t55r 19T13l83o60u72k18a83l 7674875872595

Když jsou to topinky po italsku tak tam ten oliváč jistě sedne. Nikdo vám přece nebrání použít sádlo když ho máte rád. ;-)

+1/0
18.10.2015 21:06

M83i24c25h44a38l 33M91i84l96l17e98r 9456802329712

za pouzitim olivoveho oleje na kdeco, bez ohledu na puvod jidla, neni zadna kuchynska mantra ale nezkusenost domaciho kuchare/ kucharky. Nekdy dokonce snobsky pokus.

Standardni olivovy olej (natoz extra panensky!!!) se nehodi treba na pripravu svickove nebo teleciho na smetane, ale naopak pouzit ho pri opekani masa na bolonske spagety, aglio e olio nebo jina stredomorska jidla - tam je chutnejsi nez cokoliv jineho.

0/0
19.10.2015 10:22

A60l41e81s 73K48o91t39a71s12e59k 7272155176

...Z.... teleciho masa.

+1/0
18.10.2015 0:06

M78a28r81t69i38n 79V46o80j32á63č57e49k 9593187161486

taky jsem přemýšlel jestli z telecího nebo s telecím;-D

0/0
18.10.2015 9:08

H19a67n12a 37D10o56s52t84á24l48o66v54á 1519224830214

Drůbeží játra na topince - to byl v ´80 hit v kdejakém baru.

+7/0
17.10.2015 16:04

J27a83r15o78s35l39a17v 10D85r89o38b76n33ý 6346878827327

játra od jisté doby nemusím, Zdendo tím mě nepřesvědčíš

+2/0
17.10.2015 15:05

J33i91ř91í 24M77a16r32e74č95e55k 3899221902

Sakra já mám hlad !!!;-(

+1/0
17.10.2015 13:49

P38a19v78e46l 31J75e13ř37á23b79e60k 7111512194277

Návštěva - jatýrka, topinky.

A mě říkali: návštěva - hůl do ruky.

+4/0
17.10.2015 0:21

R75o61m88a59n 82Č32e28c30h91u95r49a 6762829137389

A neříkali to náhodou trošku jinak?

0/0
17.10.2015 0:48

L82u26k87a93s 61N29e96m86e12c 7229790932194

Tak tak. Nemám zvonek, nejsem doma.

+1/0
17.10.2015 12:21







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.