Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Pohlreichovy topinky pro návštěvy, s kuřecími jatýrky a želatinou

Návštěva by si měla nejen nacpat pupík, ale také si užít hostitele. Pohoštění by tedy mělo být jednoduché, aby vám hosté jen nekoukali v kuchyni na záda a vy se nepotili v zástěře u plotny. I jednoduché pokrmy mohou být dokonalé a není problém je připravit doma, v tom má šéfkuchař Zdeněk Pohlreich pravdu.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

M95i72c84h15a46l 24M28i98l91l10e17r 9686442839442

ve stredomorskych receptech je na smazeni nejlepsi standardni olivovy olej, ne extra panensky.

EP je nejlepsi na salatove zalivky a na zakapani uz hotovych pokrmu pred servirovanim.

+1/0
19.10.2015 10:15

S68t12a18n79i75s18l70a67v 21M86e93l44i26c94h71a31r 8185235966302

Když olej, tak jedině olivový - to už je úplná kuchařská mantra, to tam prostě musí plesknout při každý sebemenší příležitosti. Přitom, co já vím, tak topinky na sádle, nemají chybu, ale asi jsem za hloupýho Honzu, taková nevzdělanost!

+2/−1
18.10.2015 18:00

P93e63t79r 69T65l12o93u27k20a77l 7834945902905

Když jsou to topinky po italsku tak tam ten oliváč jistě sedne. Nikdo vám přece nebrání použít sádlo když ho máte rád. ;-)

+1/0
18.10.2015 21:06

M49i32c98h14a25l 96M76i43l78l13e40r 9156572829222

za pouzitim olivoveho oleje na kdeco, bez ohledu na puvod jidla, neni zadna kuchynska mantra ale nezkusenost domaciho kuchare/ kucharky. Nekdy dokonce snobsky pokus.

Standardni olivovy olej (natoz extra panensky!!!) se nehodi treba na pripravu svickove nebo teleciho na smetane, ale naopak pouzit ho pri opekani masa na bolonske spagety, aglio e olio nebo jina stredomorska jidla - tam je chutnejsi nez cokoliv jineho.

0/0
19.10.2015 10:22

A96l23e75s 30K88o17t73a47s38e20k 7192155756

...Z.... teleciho masa.

+1/0
18.10.2015 0:06

M50a10r18t19i49n 35V14o32j98á18č18e81k 9323277301116

taky jsem přemýšlel jestli z telecího nebo s telecím;-D

0/0
18.10.2015 9:08

H65a34n95a 46D43o97s80t70á29l69o11v41á 1579614750154

Drůbeží játra na topince - to byl v ´80 hit v kdejakém baru.

+7/0
17.10.2015 16:04

J86a70r66o38s12l31a94v 18D57r17o74b23n66ý 6226178847567

játra od jisté doby nemusím, Zdendo tím mě nepřesvědčíš

+2/0
17.10.2015 15:05

J27i37ř54í 84M19a39r16e12č37e47k 3299651122

Sakra já mám hlad !!!;-(

+1/0
17.10.2015 13:49

P90a51v56e42l 76J44e55ř63á72b62e12k 7111382854897

Návštěva - jatýrka, topinky.

A mě říkali: návštěva - hůl do ruky.

+4/0
17.10.2015 0:21

R16o57m61a57n 93Č55e10c44h48u59r12a 6612369317989

A neříkali to náhodou trošku jinak?

0/0
17.10.2015 0:48

L93u56k87a91s 15N82e71m20e78c 7409500102624

Tak tak. Nemám zvonek, nejsem doma.

+1/0
17.10.2015 12:21





Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2016 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je součástí koncernu AGROFERT ovládaného Ing. Andrejem Babišem.