Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Pohlreichovy topinky pro návštěvy, s kuřecími jatýrky a želatinou

Návštěva by si měla nejen nacpat pupík, ale také si užít hostitele. Pohoštění by tedy mělo být jednoduché, aby vám hosté jen nekoukali v kuchyni na záda a vy se nepotili v zástěře u plotny. I jednoduché pokrmy mohou být dokonalé a není problém je připravit doma, v tom má šéfkuchař Zdeněk Pohlreich pravdu.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

M32i51c53h30a97l 92M31i17l24l10e35r 9936562269252

ve stredomorskych receptech je na smazeni nejlepsi standardni olivovy olej, ne extra panensky.

EP je nejlepsi na salatove zalivky a na zakapani uz hotovych pokrmu pred servirovanim.

+1/0
19.10.2015 10:15

S43t67a25n50i76s57l39a84v 93M17e56l54i56c91h35a98r 8855185836982

Když olej, tak jedině olivový - to už je úplná kuchařská mantra, to tam prostě musí plesknout při každý sebemenší příležitosti. Přitom, co já vím, tak topinky na sádle, nemají chybu, ale asi jsem za hloupýho Honzu, taková nevzdělanost!

+2/−1
18.10.2015 18:00

P90e46t76r 59T31l74o35u17k71a25l 7124815582405

Když jsou to topinky po italsku tak tam ten oliváč jistě sedne. Nikdo vám přece nebrání použít sádlo když ho máte rád. ;-)

+1/0
18.10.2015 21:06

M51i84c45h37a70l 28M21i39l73l52e39r 9986412599342

za pouzitim olivoveho oleje na kdeco, bez ohledu na puvod jidla, neni zadna kuchynska mantra ale nezkusenost domaciho kuchare/ kucharky. Nekdy dokonce snobsky pokus.

Standardni olivovy olej (natoz extra panensky!!!) se nehodi treba na pripravu svickove nebo teleciho na smetane, ale naopak pouzit ho pri opekani masa na bolonske spagety, aglio e olio nebo jina stredomorska jidla - tam je chutnejsi nez cokoliv jineho.

0/0
19.10.2015 10:22

A56l86e95s 25K72o44t36a26s96e12k 7242195176

...Z.... teleciho masa.

+1/0
18.10.2015 0:06

M21a33r92t28i94n 93V33o24j88á75č41e64k 9713347461856

taky jsem přemýšlel jestli z telecího nebo s telecím;-D

0/0
18.10.2015 9:08

H77a44n36a 75D22o90s54t93á61l24o77v16á 1589284400684

Drůbeží játra na topince - to byl v ´80 hit v kdejakém baru.

+7/0
17.10.2015 16:04

J14a12r32o62s28l45a80v 46D64r11o42b97n29ý 6836188717117

játra od jisté doby nemusím, Zdendo tím mě nepřesvědčíš

+2/0
17.10.2015 15:05

J79i20ř33í 78M82a40r98e42č48e33k 3429781552

Sakra já mám hlad !!!;-(

+1/0
17.10.2015 13:49

P17a39v57e10l 94J67e31ř23á33b59e98k 7541392564897

Návštěva - jatýrka, topinky.

A mě říkali: návštěva - hůl do ruky.

+4/0
17.10.2015 0:21

R22o95m41a40n 68Č44e56c48h29u44r34a 6292909627859

A neříkali to náhodou trošku jinak?

0/0
17.10.2015 0:48

L96u56k13a85s 55N34e67m71e82c 7229140792654

Tak tak. Nemám zvonek, nejsem doma.

+1/0
17.10.2015 12:21







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.