Diskuze

Pohlreichovy topinky pro návštěvy, s kuřecími jatýrky a želatinou

Návštěva by si měla nejen nacpat pupík, ale také si užít hostitele. Pohoštění by tedy mělo být jednoduché, aby vám hosté jen nekoukali v kuchyni na záda a vy se nepotili v zástěře u plotny. I jednoduché pokrmy mohou být dokonalé a není problém je připravit doma, v tom má šéfkuchař Zdeněk Pohlreich pravdu.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

ve stredomorskych receptech je na smazeni nejlepsi standardni olivovy olej, ne extra panensky.

EP je nejlepsi na salatove zalivky a na zakapani uz hotovych pokrmu pred servirovanim.

1 0
možnosti

Když olej, tak jedině olivový - to už je úplná kuchařská mantra, to tam prostě musí plesknout při každý sebemenší příležitosti. Přitom, co já vím, tak topinky na sádle, nemají chybu, ale asi jsem za hloupýho Honzu, taková nevzdělanost!

2 1
možnosti

Když jsou to topinky po italsku tak tam ten oliváč jistě sedne. Nikdo vám přece nebrání použít sádlo když ho máte rád. ;-)

1 0
možnosti

...Z.... teleciho masa.

1 0
možnosti

taky jsem přemýšlel jestli z telecího nebo s telecím;-D

0 0
možnosti

Drůbeží játra na topince - to byl v ´80 hit v kdejakém baru.

7 0
možnosti

játra od jisté doby nemusím, Zdendo tím mě nepřesvědčíš

2 0
možnosti

Sakra já mám hlad !!!;-(

1 0
možnosti

Návštěva - jatýrka, topinky.

A mě říkali: návštěva - hůl do ruky.

4 0
možnosti

A neříkali to náhodou trošku jinak?

0 0
možnosti