- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
ve stredomorskych receptech je na smazeni nejlepsi standardni olivovy olej, ne extra panensky.
EP je nejlepsi na salatove zalivky a na zakapani uz hotovych pokrmu pred servirovanim.
Když olej, tak jedině olivový - to už je úplná kuchařská mantra, to tam prostě musí plesknout při každý sebemenší příležitosti. Přitom, co já vím, tak topinky na sádle, nemají chybu, ale asi jsem za hloupýho Honzu, taková nevzdělanost!
Když jsou to topinky po italsku tak tam ten oliváč jistě sedne. Nikdo vám přece nebrání použít sádlo když ho máte rád.
taky jsem přemýšlel jestli z telecího nebo s telecím
Drůbeží játra na topince - to byl v ´80 hit v kdejakém baru.
játra od jisté doby nemusím, Zdendo tím mě nepřesvědčíš
Návštěva - jatýrka, topinky.
A mě říkali: návštěva - hůl do ruky.
A neříkali to náhodou trošku jinak?