Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Co v kuchyni s bezlepkovou pohankou, která zahřeje tělo a ozdraví žíly

Pro celiaky, zimní období a těžce pracující je pohanka v kuchyni požehnáním. Nasytí, zahřeje, pochutnáte si. Přitom stačí jednoduchá úprava, třeba se zeleninou a sýrem podle receptu v našem videu.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

K11a40t14e30ř11i11n28a 63V80a53š77á30k14o36v66á 5151932509775

Pohanka je super i do "bramboracky", delame ji taky jako prilohu napul s ryzi.

Jinak jsem si ji oblibila i uplne nasyrovo, namocit pres noc a udelat z ni kasi :) U varene ci tepelne upravene (treba i loupani) nemam moc rada tu pachut, ktera tim vznika. :-)

+1/0
24.10.2015 11:35

P30e66t72r 47K42l60e66i41n 4130570758325

Tyjo, fotečky jídel z pohanky pěkný. Hned bych si dal. Až se mi zbíhaj sliny.

0/0
23.10.2015 8:04

S67a29m98u70e84l 65R86a54z47i96m 4503770420121

pohanka se Rusky nazývá grečka  / гречка a je ve státech SSSR národním pokrmem. Přidává se i do polévek na zahuštění a jsou celé kuchařské knihy pro grečku, takže stačí vygooglit a přeložit. Mimochodem je doporučována i na diabetes. já jí opražím, svařím v 3x tolik vody při otevřeném hrnci a jím s klobásou a volským vejcem. Mimochodem ani vaši malí kamarádi nepohrdnou, obzvláště je-li čerstvě uvařená

0/0
22.10.2015 17:53

J30a51n54a 50B20i27a85l17á 6788301330199

No já teda nevím, ale pohanka se má jen krátce zavařit a nechat dojít pod peřinou. Je to krapet zdlouhavější, ale šetrný způsob její přípravy.

+6/0
22.10.2015 6:26

A46l56e62n67a 67V95e48s50e30l53á 3803671475158

Přesně. Na pohance se mi líbí, že ji většinoou stačí jen zalít horkou vodou z varné konvice a nechat zabalenou dojít. Co bych na ní dvacet minut vařila...

+5/0
22.10.2015 9:09

J33a64n21a 43M22a35r50t90i82n33k38o81v15á 7319815571110

Moc děkuji za tento názor. Ráda to vyzkouším.

0/0
1.11.2015 23:42







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.