Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Co v kuchyni s bezlepkovou pohankou, která zahřeje tělo a ozdraví žíly

Pro celiaky, zimní období a těžce pracující je pohanka v kuchyni požehnáním. Nasytí, zahřeje, pochutnáte si. Přitom stačí jednoduchá úprava, třeba se zeleninou a sýrem podle receptu v našem videu.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

K89a34t88e58ř92i95n25a 53V37a87š98á61k36o74v63á 5711172629925

Pohanka je super i do "bramboracky", delame ji taky jako prilohu napul s ryzi.

Jinak jsem si ji oblibila i uplne nasyrovo, namocit pres noc a udelat z ni kasi :) U varene ci tepelne upravene (treba i loupani) nemam moc rada tu pachut, ktera tim vznika. :-)

+1/0
24.10.2015 11:35

P37e41t31r 56K17l50e94i38n 4650880398775

Tyjo, fotečky jídel z pohanky pěkný. Hned bych si dal. Až se mi zbíhaj sliny.

0/0
23.10.2015 8:04

S72a18m23u35e68l 26R15a60z59i75m 4613380100611

pohanka se Rusky nazývá grečka  / гречка a je ve státech SSSR národním pokrmem. Přidává se i do polévek na zahuštění a jsou celé kuchařské knihy pro grečku, takže stačí vygooglit a přeložit. Mimochodem je doporučována i na diabetes. já jí opražím, svařím v 3x tolik vody při otevřeném hrnci a jím s klobásou a volským vejcem. Mimochodem ani vaši malí kamarádi nepohrdnou, obzvláště je-li čerstvě uvařená

0/0
22.10.2015 17:53

J57a94n40a 82B30i25a66l95á 6578961580139

No já teda nevím, ale pohanka se má jen krátce zavařit a nechat dojít pod peřinou. Je to krapet zdlouhavější, ale šetrný způsob její přípravy.

+6/0
22.10.2015 6:26

A41l50e52n11a 85V86e48s57e30l88á 3273601375138

Přesně. Na pohance se mi líbí, že ji většinoou stačí jen zalít horkou vodou z varné konvice a nechat zabalenou dojít. Co bych na ní dvacet minut vařila...

+5/0
22.10.2015 9:09

J90a57n41a 77M64a69r28t16i88n47k43o35v16á 7199625151220

Moc děkuji za tento názor. Ráda to vyzkouším.

0/0
1.11.2015 23:42







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.