Diskuze
Na stáži v michelinské restauraci: všichni si v práci musí vyčistit zuby
Děkujeme za pochopení.
R15a72d40e71k 58N92e18u39m97a22n95n
nechápu, jak mohli jen tak dostat hvězdu za rok?
nebo to jdou inspektoři do každé nově otevřené restaurace?
jindy psali, že jsou před hvězdou opakované kontroly ....
S24t82a93n71i49s59l85a46v 28H92o55r53á52č62e57k
Chybí mi tu ceny jídel
M98a25r26t94i83n 73V73a48v83ř98í28k
je tak těžké najít si web restaurace?
J82i26n20d94r91i13c20h 75P43a63r19i24k
Zdá se,že by si naně měl posvítit úřad pro ochranu osobních údajů.
Vést si o každém hostu evidenci?
Na hraně.
Divadlo s michelinskými komisaři?
Podstrojíne?
Tak to už je echtovej hnus, jestli si se tohle jel naučit, moh si rovnou do Ruska....
M28a63r79t24i93n 59V28o86j19á11č91e18k
jako jméno ,kde seděl a co mu chutná nebo nechutná? .... ,když budete mít štěstí tak si spletou s michellinem třeba vas a podstrojí i vám
J24a81n26a 22N50o18v55á
Nedokážu si představit, jak během těch tří hodin, co je otevřeno v podvečer pro veřejnost, se vydělá na celodenní výplaty všech lidí, kteří se na přípravě jídla podílí. A nejen to, něco musí být i pro majitele na rozvíjení restaurace, obměnu inventáře a podobně. Pak nějaká uklízečka, účetní a kdo ví, co ještě. Buď jsou ta jídla neskutečně drahá, nebo nemají tak šílené odvody z platů jako my. A to myslím, že tamní personál nebude mít minimální mzdu, ale nějakou poměrně pěknou výplatu.
Každopádně majitelům fandím, líbí se mi ten koncept a od pohledu i jídla. Vypadají pěkně a lehce, žádné knedlíky, guláše a podobně.
R87a49d40m13i30l17a 97S63i50m41č85á24k46o89v10á
myslím, ž eto nebude o moc jiné než v Norsku, které znám, jídla v restauraci jsou opravdu drahá a v takové vyhlášené to bude stát majlant
K97a41t13e58ř79i88n64a 21V19a80š34á12k79o19v85á
Tak takovyhle pristup mi fajn neprijde. Myslela jsem, ze hostum by se meli venovat stejne, komisar nekomisar... jinak je to hodnoceni o nicem
P96e35t34r 18K31o73l86á60ř
Tenhle kuchařský kult je nelogický ... Když se na ZŠ lidé rozdělují k dalšímu studiu, tak ti úplně nejhorší jdou na zedníky a tesaře a ti hned další nejhorší na kuchaře ...
E59v17a 94H95u77r54t32o86v54a
U většiny učňů hlásící se na kuchaře v České republice to tak skutečně je. V zahraničí to už tak být nemusí. A jistě to neplatí o všech Češích. Nicméně, co jsem tak četla o českých učňácích, tak kvalita výuky mizerná, učňové jsou rádi, když mohou loupat cibuli.
P27e23t83r 84F18r90ý38d65e32k
Pekny clanek. Jen si prosim opravte to "standart"...
P38a31v31e95l 14N27o53v63á44k
Miichelin je z poloviny o systemu prace. Pokud je na jekomkoliv pracovisti dobre vymysleny proces a lidi se tak mohou soustredit prave na praci, a nemusi resit veci, ktere jim neprislusi, coz je vzdycky zdrojem nespokojenosti a stresu.
P88a38v68e36l 20N80o52v50á83k
...tak jsou spokojeni, byt by ta prace byla narocna.
B85a65r86b93o78r83a 66J35a10n87e43č95k51o97v44á
super clanek, takhle ma vypadat byznys
P65e38p63a 12Č77u51m24p20e71l96í26k
Divné, že je přípustné aby ten inspektor dostal extra stůl a servis. Poté nehodnotí jak to chodí v restauraci pro lidi kteří tam dorazí ale jak to chodí pro inspektory.
Takové extra zacházení nedostane host a ta kniha je pro hosty
J58i85ř72í 14Š65t50ě53r73b46a
jojo a dostala mě věta "Někteří se sami přiznají, že jsou z Michelin Guide, jiní zas neřeknou nic." To jsou tedy "profesionálové každým coulem", pokud se tedy nezmíní o michelin guide obyčejní lidé jen proto, aby s nima bylo zacházeno extra.
Chystáte se sázet brambory? Zkuste to letos nastojato
Brambory se obvykle sázejí podle nadmořské výšky a odrůdy od dubna do května. V novém pořadu...
Venkovská zahrada, kde se moderní s respektem snoubí s kouzlem starých časů
Zrekonstruujte starý dům na venkově ruku v ruce se starou zahradou tak, abyste zachovali jejich...
{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}
{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}
Potěšte se kvetoucími keři. Vybírejte, který by se hodil na vaši zahradu
Není nic krásnějšího, než se projít zahradou nebo parkem, ve kterých na jaře kvetou květiny a keře....
Jediné kuře a rázem máte s minimálními náklady oběd pro početnou rodinu
Vyplatí se koupit kuře v celku a naporcovat si ho sami, protože celé kuře běžně získáte i za cenu...
{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}
{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}
Oblíbený trik dvou druhů našich užovek? V ohrožení předvedou páchnoucí mrtvolu
Žijí kolem nás, mnohdy o nich ani nevíme, přesto je příroda potřebuje a měli bychom za ně být rádi...
Žádná mřížka ani pánev. Steak lze připravit přímo na rozpálených uhlících
V pořadu Česko na grilu na Primě se objevila neobvyklá výzva. Připravit hovězí steak přímo v ohni....
Umí člověka rozpohybovat i vytáhnout z deprese. Vepříci, koně, psi i delfíni
Nejenže jsou lidem věrnými souputníky. Zástupci živočišné říše jim mohou i vylepšit fyzické a...
Podzámecká zahrada v Kroměříži je plná energie a inspirace. I za deště
Nemůžete zabloudit. Na spodní straně náměstí proběhnete mezi domy k zámku s právě opravovanou...
Liška byla nejlepším přítelem člověka, dřív než domestikoval psy, tvrdí studie
Lidé kdysi patrně chovali lišky jako domácí mazlíčky dávno předtím, než se na scéně objevili...