Diskuze
VIDEO: Už není čas na vaření. Jak se měnily večeře v USA během 100 let
Děkujeme za pochopení.
M65a62r80t57i69n 78A75v60r81a87m89č45e83v
nejak nechapu titulek: "neni cas na vareni..."
vzdyt prece vsechny jidla nekdo musel uvarit ne? to jestli si ho prinesli z venku nebo uvarili samo prece nebyla hlavni pointa toho videa...
V25o80j82t96a 23S17u71k
Jo nejlepsi je ten salmon posledni z farem v Norsku a Chile.Navic pekne obarveny do cervena psima kulickami vykrmeny. Pekny humus velebnosti.......
O80n90d63ř38e80j 27M97a45l79ý
Nejlepší je asi první a poslední jídlo. Zbytek děs, i když kdyby se natočilo, co se vařilo ve stejné době u nás nejčastěji, tak bychom asi taky koukali.
F63r16a81n72t17i19š54e85k 12N34o94v62á33k
Kdysi ty pytlíky a konzervy alespoň obsahovaly potraviny. Lenchmeat bývalo opravdu maso, pan Knorr vařil polévku,l pak jí usušil a dal do pytlíku atd. Jenže pak přišla soja, separát a šmakulády. Dnes to dospělo tak daleko, že je tato náhražková strava kumulativním jedem, po kterém následuje zlikvidovaný metabolismus. A chudí (vynecháme pohádky o tom, jak tam chudoba neexistuje, mají jich víc než my) mají jen na prefabrikáty, nebo nejlevnější fastfoody.
A95l27e70n68a 79V93e41s49e22l12á
Ale houby. Zrovna ty prefabrikáty a dokonce i "nejlevnější" fastfoody jsou hodně drahým způsobem stravování.
Kus masa, nějakou zeleninu, luštěniny, vejce, eventuelně mouku - a nemusíte řešit "šmakulády", a ještě ušetříte...
P80e40t80r 28K81o18č72i75č15k36a
Mam obed a veceri cerstve uvarenou, ne ohratou. Kazdy den, protoze varime beze zbytku.. Jde to, jen nebyt pohodlny.
J95i93n88d21ř18i56c93h 45H67u21s46i13č14k39a
Obleky Vám taky manželka šije doma?
Už jste slyšel o službě donášky jídla? Nebo o restauracích?
Pokud máte služebnictvo, klobouk dolů. Jestli jste otroky udělali ze sebe, lituji Vás.
M35i81r24a 31L51o77v45e
V USA je k mani vse, co v CR + daleko vic! By ses divil, kolik je tady evropskych a dalsich svetovych restauraci.
R62i95c13h87a15r52d 27P23o54l73á56š80e62k
Jednotlivé ingredience samotné by se ještě daly, ale v těch kombinacích je to hnus. Jediný co vypadalo lákavě bylo to sushi.
V76o92j82t72a 71S79u61k
Proto na ulicich vidis jenom ty zeny a to hlavne je ,co maji 150KG a vice No a na farmach ve stredu USA jsou potom jenom ty 180KG plus.Ta TV je svina.......
J68a17n 96H85e15l25l10e15r
Tvou zkusenost nemohu potvrdit. Mas asi smulu na lidi, ktere potkavas
V belgické zoo lev zardousil lvici Mayu z Česka, měl se s ní původně pářit
V zoologické zahradě Bellewaerde Park na západě Belgie lev Nestor zardousil lvici Mayu, která...
KVÍZ: Jak se vyznáte ve vývarech a postupu jejich přípravy?
Vývar je v kuchyni základ, ostatně už naše babičky tvrdily, že polévka je grunt a maso špunt. A...
{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}
{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}
Nadšenec pro grilování nic nevyhodí. Co najde, přetvoří na gril nebo udírnu
Dan Kordula je fanda grilování. A nejen to, většinu svých grilů, udíren a dalších prostředků k...
Hlasujte pro nejroztomilejší mazlíčky, vyhrají krmivo pro gurmány za 10 tisíc
Rozběhlo se hlasování v březnové anketě, z níž vzejdou nejroztomilejší mazlíci měsíce a tři...
{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}
{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}
Za socíku jsme hodně pletli i háčkovali. Abychom ušetřili a měli co na sebe
Mnoho z nás si jistě ještě dnes vzpomene na dobu, kdy moderního oblečení nebylo v obchodech tolik...
Zlato z dortíků vámi projde, uklidňuje v Rozstřelu vítěz soutěže Peče celá země
Rozstřel „Nekoukat se nalevo napravo a jít si svou vlastní cestou je nejlepší,“ řekl na úvod Rozstřelu s...
Otevře sklenice, očistí spáry, nabrousí boty. To všechno svede brusný papír
Kousek ho najdete snad v každé dílně nebo garáži. A to je dobře, nikdy nevíte, kdy budete brusný...
Bydlí u vás třeba chluponožka? Samotářky jsou hmyzem roku, sčítejte hotely
Včely samotářky jsou volně žijící opylovači, jejichž svět je naprosto fascinující. Zůstávají v...
KVÍZ: Jak se vyznáte ve vývarech a postupu jejich přípravy?
Vývar je v kuchyni základ, ostatně už naše babičky tvrdily, že polévka je grunt a maso špunt. A...
DLOUHODOBÁ EXTERNÍ SPOLURPÁCE – Operátor informační linky Státního ústavu pro kontrolu léčiv
Státní ústav pro kontrolu léčiv
Praha
nabízený plat:
220 - 220 Kč