Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

VIDEO: Losos v páře podle Pohlreicha. Lehký jako vánek a se zeleninou

Dietní neznamená, že si nemůžete dopřát brambory s kouskem lahodného másla, nebo plnotučný jogurt. Rozumné stravování není o surovinách bez tuku, ale o jejich kvalitě a množství. Jak tvrdí Zdeněk Pohlreich: „Neexistují nezdravé suroviny, pouze nezdravé množství.“ A lehké a přitom chutné menu připravíte i doma.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

M19a47r96e21k 94V81e24s81e49l55ý 1467298940914

Tak kdyz bych si vzal obe "porce" lososa a vsechny brambory a vsechnu zeleninu, kterou s tim varil, tak bych se asi lehce najedl ;-D

+1/−1
22.11.2015 22:21

M52a98r28t83i97n 68H27r67u95š37k51a 9381733619358

Neboj, snažilka by Ti k tomu dodělala knedlíky a čvachtal by sis ;)

+2/0
23.11.2015 10:50

K43l49á22r47a 11T58r11n82k92o17v93á 3164829524559

Opečené brambory na másle jsou sice lahůdka, ale s lehkou a dietní kuchyní nemají nic společného, ani když se nazvou opečenými brambůrky.

0/0
22.11.2015 20:50

P72e75t54r 24B96o77x55a67n 1681493550904

On totiž Polreich bez másla neuvaří nic. Používá ho na můj vkus hodně a všude.

0/−7
22.11.2015 21:58
Foto

I78v11o 82C52h52u50d30o23b22a 9960166571904

Ale on k tomu řekl rozumnou věc nic neni 100% dietni taky náleží kolik toho sniž8-o

0/0
23.11.2015 15:29

K92l96á45r90a 90T74r21n84k52o80v78á 3624299464389

Však ano, má pravdu, ale to máte s tou opovrženou svíčkovou úplně stejné.

+1/0
23.11.2015 15:52

P64e92t54r 77K60o13u20t13n91ý 3337500629428

Poleraich, at se taky upravi v pare, na co dava sve logo stoji, za..., overeno, steaky Albert,  rozsekane, porezane kusy masa, vymet,..

+1/−10
21.11.2015 21:06

O32s42k59a78r 47K66o16v84a57ř32í77k 8587803786937

Ale všichni ho poslouchají. Pohlreich řekne, že tohle je na nic....a všichni to po něm začnou papouškovat.

+3/−1
22.11.2015 15:47

T57o12m73á89š 30K82r83a57t13o60c78h39v89í86l 1424982662330

Jojo, kam se hrabe na takovýho babicu

0/−1
22.11.2015 20:06

O57s52k30a48r 28K82o80v79a32ř78í45k 8327983116327

Klasický argument - Babica. A co třeba Vodochodský? Stejný patlal jako JB...

+1/0
22.11.2015 21:16

T40o18m43á31š 76K72r21a48t57o12c75h85v86í75l 1934702882780

Tak vidíte, jakej je v tom rozdíl jestli babica nebo vodochodský?

0/0
22.11.2015 23:23
Foto

D91a56v30i51d 36H63o54m16o48l13a 4612772669383

A tak...já myslím, i když Vodochodského neznám, že až takhle hluboko klesnout nelze....

https://www.youtube.com/watch?v=vmG0MNAC2kw

0/0
23.11.2015 9:27

K78l37á67r55a 33T64r44n56k83o40v81á 3894259174939

Pohlreich je neuvěřitelný pózer a snob. Svíčková, která je z nejkvalitnějšího a nejlibovějšího masa a omáčka samá zelenina s trochou smetany je hnus, zatímco losos se smetanovou omáčkou nebo zabalený v tučném lískovém těstě je to pravé ořechové.

+2/−4
22.11.2015 20:56

P92e55t84r 74B42o30x19a74n 1191663160674

Co to je lískové těsto? Vy se prosím o vaření raději vyjadřujte...:-/

+3/−2
22.11.2015 21:55

P31e66t72r 45T95l34o18u57k17a48l 7364245642235

http://recepty.vareni.cz/liskove-protlacovane-cukrovi/

0/−1
22.11.2015 23:02

K56l10á45r21a 54T72r38n98k53o19v15á 3924919944589

Já měla na mysli listové těsto, ale někdy se mu říká lístkové, vypadlo mě písmeno, to se holt někdy stane.:-)

0/0
23.11.2015 0:24

K28l91á46r66a 57T76r34n27k67o45v93á 3904979464849

Vy jste se v životě nepřepsal, nechtěl jste raději napsat nevyjadřujte?

0/0
23.11.2015 0:22

P17e57t60r 76B16o61x74a73n 1541613930914

Listkove je po slovensky, takze jednoduse nevite, jak je to spravne cesky. Jeste nejaka vymluva?

0/0
23.11.2015 14:44

K67l28á35r89a 41T25r61n58k29o44v76á 3974659794749

Vážený pane, neznám vás ani po tom nijak netoužím, nechápu proč bych se měla vymlouvat zrovna vám. Pokud vám nestačí jednoduché a prosté vysvětlení, které je zde zcela běžné, je to váš problém.;-)

0/0
23.11.2015 15:01

P28e53t18r 78B47o10x17a33n 1971443410284

Proc me? Asi proto ze jsem reagoval. Ad svickova - ukazte mi, kdo dnes vari svickou z prave svickove + smetana + jiska + knedliky = tezke jidlo. Takze asi to mu vadi...

0/0
23.11.2015 23:31

K51l66á26r72a 21T95r81n41k59o48v20á 3144599824849

Vy dáváte do svíčkové jíšku? Tak snad abyste se k vaření taky nevyjadřoval.

Losos, smetanová omáčka nebo tučné listové (lístkové) těsto - tučné jídlo.

0/0
24.11.2015 6:58

L36u87k22á82š 78W50i80n98k54l11e52r 9254540679

Co to je lískové těsto?

0/0
23.11.2015 8:37

K20l11á90r95a 83T43r17n62k27o14v85á 3684969434679

Vy neumíte číst? Nebo potřebujete vysvětlení každý zvlášť?

0/0
23.11.2015 9:04





Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2016 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je součástí koncernu AGROFERT ovládaného Ing. Andrejem Babišem.