Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

VIDEO: Losos v páře podle Pohlreicha. Lehký jako vánek a se zeleninou

Dietní neznamená, že si nemůžete dopřát brambory s kouskem lahodného másla, nebo plnotučný jogurt. Rozumné stravování není o surovinách bez tuku, ale o jejich kvalitě a množství. Jak tvrdí Zdeněk Pohlreich: „Neexistují nezdravé suroviny, pouze nezdravé množství.“ A lehké a přitom chutné menu připravíte i doma.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

M32a85r78e97k 49V37e88s83e52l11ý 1877638970594

Tak kdyz bych si vzal obe "porce" lososa a vsechny brambory a vsechnu zeleninu, kterou s tim varil, tak bych se asi lehce najedl ;-D

+1/−1
22.11.2015 22:21

M98a86r46t28i58n 77H10r26u57š40k14a 9981833879478

Neboj, snažilka by Ti k tomu dodělala knedlíky a čvachtal by sis ;)

+2/0
23.11.2015 10:50

K43l13á37r79a 24T76r16n86k53o36v25á 3464839664149

Opečené brambory na másle jsou sice lahůdka, ale s lehkou a dietní kuchyní nemají nic společného, ani když se nazvou opečenými brambůrky.

0/0
22.11.2015 20:50

P57e73t60r 83B78o40x89a13n 1841693760854

On totiž Polreich bez másla neuvaří nic. Používá ho na můj vkus hodně a všude.

0/−7
22.11.2015 21:58
Foto

I67v30o 29C49h20u41d53o47b11a 9140746601264

Ale on k tomu řekl rozumnou věc nic neni 100% dietni taky náleží kolik toho sniž8-o

0/0
23.11.2015 15:29

K95l59á65r14a 80T70r23n72k31o25v67á 3254279834899

Však ano, má pravdu, ale to máte s tou opovrženou svíčkovou úplně stejné.

+1/0
23.11.2015 15:52

P69e51t52r 10K82o85u13t11n82ý 3587380789628

Poleraich, at se taky upravi v pare, na co dava sve logo stoji, za..., overeno, steaky Albert,  rozsekane, porezane kusy masa, vymet,..

+1/−10
21.11.2015 21:06

O46s63k46a41r 17K46o76v36a25ř51í67k 8737273296627

Ale všichni ho poslouchají. Pohlreich řekne, že tohle je na nic....a všichni to po něm začnou papouškovat.

+3/−1
22.11.2015 15:47

T49o58m36á47š 19K38r79a84t85o90c70h56v53í16l 1654302932660

Jojo, kam se hrabe na takovýho babicu

0/−1
22.11.2015 20:06

O21s88k72a85r 87K61o80v29a52ř37í44k 8167323556707

Klasický argument - Babica. A co třeba Vodochodský? Stejný patlal jako JB...

+1/0
22.11.2015 21:16

T60o43m19á41š 19K25r23a87t37o97c32h78v65í91l 1494342802200

Tak vidíte, jakej je v tom rozdíl jestli babica nebo vodochodský?

0/0
22.11.2015 23:23
Foto

D29a20v63i42d 54H90o25m58o46l51a 4902332159703

A tak...já myslím, i když Vodochodského neznám, že až takhle hluboko klesnout nelze....

https://www.youtube.com/watch?v=vmG0MNAC2kw

0/0
23.11.2015 9:27

K27l29á19r10a 42T73r33n16k76o79v40á 3764729484919

Pohlreich je neuvěřitelný pózer a snob. Svíčková, která je z nejkvalitnějšího a nejlibovějšího masa a omáčka samá zelenina s trochou smetany je hnus, zatímco losos se smetanovou omáčkou nebo zabalený v tučném lískovém těstě je to pravé ořechové.

+2/−4
22.11.2015 20:56

P91e54t14r 65B49o40x15a46n 1791323880314

Co to je lískové těsto? Vy se prosím o vaření raději vyjadřujte...:-/

+3/−2
22.11.2015 21:55

P55e82t68r 95T21l49o84u36k74a67l 7444625622905

http://recepty.vareni.cz/liskove-protlacovane-cukrovi/

0/−1
22.11.2015 23:02

K20l19á30r67a 30T84r47n77k15o74v28á 3834229774729

Já měla na mysli listové těsto, ale někdy se mu říká lístkové, vypadlo mě písmeno, to se holt někdy stane.:-)

0/0
23.11.2015 0:24

K24l52á60r11a 67T86r35n54k90o19v31á 3884789954809

Vy jste se v životě nepřepsal, nechtěl jste raději napsat nevyjadřujte?

0/0
23.11.2015 0:22

P14e28t39r 74B71o70x82a27n 1401773210344

Listkove je po slovensky, takze jednoduse nevite, jak je to spravne cesky. Jeste nejaka vymluva?

0/0
23.11.2015 14:44

K24l47á21r73a 70T79r60n55k83o31v84á 3884769674589

Vážený pane, neznám vás ani po tom nijak netoužím, nechápu proč bych se měla vymlouvat zrovna vám. Pokud vám nestačí jednoduché a prosté vysvětlení, které je zde zcela běžné, je to váš problém.;-)

0/0
23.11.2015 15:01

P28e98t43r 58B91o86x94a53n 1381153260964

Proc me? Asi proto ze jsem reagoval. Ad svickova - ukazte mi, kdo dnes vari svickou z prave svickove + smetana + jiska + knedliky = tezke jidlo. Takze asi to mu vadi...

0/0
23.11.2015 23:31

K67l94á23r85a 38T96r13n18k23o22v97á 3954749404839

Vy dáváte do svíčkové jíšku? Tak snad abyste se k vaření taky nevyjadřoval.

Losos, smetanová omáčka nebo tučné listové (lístkové) těsto - tučné jídlo.

0/0
24.11.2015 6:58

L16u43k48á77š 28W87i48n96k37l63e20r 9624150259

Co to je lískové těsto?

0/0
23.11.2015 8:37

K14l62á80r83a 83T16r27n78k15o87v31á 3804539714899

Vy neumíte číst? Nebo potřebujete vysvětlení každý zvlášť?

0/0
23.11.2015 9:04







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.