Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

VIDEO: Losos v páře podle Pohlreicha. Lehký jako vánek a se zeleninou

Dietní neznamená, že si nemůžete dopřát brambory s kouskem lahodného másla, nebo plnotučný jogurt. Rozumné stravování není o surovinách bez tuku, ale o jejich kvalitě a množství. Jak tvrdí Zdeněk Pohlreich: „Neexistují nezdravé suroviny, pouze nezdravé množství.“ A lehké a přitom chutné menu připravíte i doma.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

M68a24r77e89k 42V21e46s96e74l20ý 1207868350294

Tak kdyz bych si vzal obe "porce" lososa a vsechny brambory a vsechnu zeleninu, kterou s tim varil, tak bych se asi lehce najedl ;-D

+1/−1
22.11.2015 22:21

M61a80r89t18i77n 26H98r61u42š26k64a 9451823219988

Neboj, snažilka by Ti k tomu dodělala knedlíky a čvachtal by sis ;)

+2/0
23.11.2015 10:50

K78l18á92r82a 34T34r68n34k83o81v43á 3554929344299

Opečené brambory na másle jsou sice lahůdka, ale s lehkou a dietní kuchyní nemají nic společného, ani když se nazvou opečenými brambůrky.

0/0
22.11.2015 20:50

P83e59t57r 31B81o44x92a85n 1721243130364

On totiž Polreich bez másla neuvaří nic. Používá ho na můj vkus hodně a všude.

0/−7
22.11.2015 21:58
Foto

I97v22o 54C58h10u46d27o66b27a 9360616101604

Ale on k tomu řekl rozumnou věc nic neni 100% dietni taky náleží kolik toho sniž8-o

0/0
23.11.2015 15:29

K36l95á17r73a 31T32r74n42k58o66v16á 3234119754169

Však ano, má pravdu, ale to máte s tou opovrženou svíčkovou úplně stejné.

+1/0
23.11.2015 15:52

P92e45t78r 79K96o36u55t79n35ý 3817960389368

Poleraich, at se taky upravi v pare, na co dava sve logo stoji, za..., overeno, steaky Albert,  rozsekane, porezane kusy masa, vymet,..

+1/−10
21.11.2015 21:06

O17s91k31a58r 96K93o84v37a28ř63í49k 8487703776417

Ale všichni ho poslouchají. Pohlreich řekne, že tohle je na nic....a všichni to po něm začnou papouškovat.

+3/−1
22.11.2015 15:47

T16o40m57á34š 39K33r31a47t56o64c73h14v55í70l 1354762922950

Jojo, kam se hrabe na takovýho babicu

0/−1
22.11.2015 20:06

O67s49k36a17r 19K29o25v47a86ř39í94k 8397183286947

Klasický argument - Babica. A co třeba Vodochodský? Stejný patlal jako JB...

+1/0
22.11.2015 21:16

T49o49m77á57š 66K14r14a68t45o66c84h91v47í24l 1124512702530

Tak vidíte, jakej je v tom rozdíl jestli babica nebo vodochodský?

0/0
22.11.2015 23:23
Foto

D80a30v51i34d 95H21o42m85o52l93a 4362182479453

A tak...já myslím, i když Vodochodského neznám, že až takhle hluboko klesnout nelze....

https://www.youtube.com/watch?v=vmG0MNAC2kw

0/0
23.11.2015 9:27

K78l64á16r92a 76T19r87n90k97o14v69á 3314269804109

Pohlreich je neuvěřitelný pózer a snob. Svíčková, která je z nejkvalitnějšího a nejlibovějšího masa a omáčka samá zelenina s trochou smetany je hnus, zatímco losos se smetanovou omáčkou nebo zabalený v tučném lískovém těstě je to pravé ořechové.

+2/−4
22.11.2015 20:56

P45e44t68r 51B57o87x76a69n 1521383440714

Co to je lískové těsto? Vy se prosím o vaření raději vyjadřujte...:-/

+3/−2
22.11.2015 21:55

P24e20t77r 60T96l30o16u37k41a31l 7344425812615

http://recepty.vareni.cz/liskove-protlacovane-cukrovi/

0/−1
22.11.2015 23:02

K82l26á80r12a 79T39r42n49k17o35v83á 3594599674189

Já měla na mysli listové těsto, ale někdy se mu říká lístkové, vypadlo mě písmeno, to se holt někdy stane.:-)

0/0
23.11.2015 0:24

K21l77á57r15a 94T76r22n47k16o48v25á 3884489784219

Vy jste se v životě nepřepsal, nechtěl jste raději napsat nevyjadřujte?

0/0
23.11.2015 0:22

P12e85t88r 74B70o94x67a72n 1971123310164

Listkove je po slovensky, takze jednoduse nevite, jak je to spravne cesky. Jeste nejaka vymluva?

0/0
23.11.2015 14:44

K84l92á10r46a 61T96r25n62k72o28v46á 3154489454199

Vážený pane, neznám vás ani po tom nijak netoužím, nechápu proč bych se měla vymlouvat zrovna vám. Pokud vám nestačí jednoduché a prosté vysvětlení, které je zde zcela běžné, je to váš problém.;-)

0/0
23.11.2015 15:01

P41e85t89r 90B62o37x15a48n 1941843870714

Proc me? Asi proto ze jsem reagoval. Ad svickova - ukazte mi, kdo dnes vari svickou z prave svickove + smetana + jiska + knedliky = tezke jidlo. Takze asi to mu vadi...

0/0
23.11.2015 23:31

K50l48á79r55a 82T88r91n29k46o68v85á 3274729854159

Vy dáváte do svíčkové jíšku? Tak snad abyste se k vaření taky nevyjadřoval.

Losos, smetanová omáčka nebo tučné listové (lístkové) těsto - tučné jídlo.

0/0
24.11.2015 6:58

L91u64k80á49š 38W61i63n80k81l17e48r 9924110459

Co to je lískové těsto?

0/0
23.11.2015 8:37

K97l25á58r88a 56T76r82n27k44o57v22á 3294979494549

Vy neumíte číst? Nebo potřebujete vysvětlení každý zvlášť?

0/0
23.11.2015 9:04







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.