Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Kečupová kůže. Americký vynález má zabránit rozmočení burgerové housky

První zmínky o kečupové kůži přinesl Martin Kuciel, alias pan Cuketka, na svém blogu. Objevil ji na webu Techinsider, kde zkoušeli, jak nerozmočit burgerovou housku kečupem a místo obyčejného „kydance“ kečupu použili plátek dehydrovaného. Kuciel ji pro iDNES.cz zkusil vyrobit a podělil se o stručný recept.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

J27a12k88u94b 26F22e44i28f71a27r 7649559536139

Na burgery používám již jen domácí ciabattu a díky její konzistenci a kůrce tento problém už neznám. Chemické houbohousky nekupuji.

0/0
30.11.2015 12:30
Foto

P70a28v24l56a 79V62l56á76č65i40l69o87v93á 7406461473965

Tohle opravdu není nic nového...iDnes zase zaspala dobu. Tento způsob a použití znám už nejméně 2 roky - 3 roky... A žádná sláva to není, chuť to postrádá.

Pokud se správně připraví houska, nezapomene se na správné vrstvení surovin a připravuje se těsně před podáváním, není problém s normální konzistencí kečupu majonézy a dalších.... Nejsem fanda hamburgerů, ale je to jako se vším. Pokud věnujete pozornost tomu, co děláte, výsledek se dostaví i bez rádo by převratných nechutných vynálezů.... Když je někdo líný a hňup nepomůže mu ani vysušený kečup ;-D

0/0
27.11.2015 12:22

J40a13r84o51s58l55a97v 73K50a78d65l56e56c 5501899592561

Ono to není k pochutnání ani normálně...Rv

0/−3
26.11.2015 8:40

I44g94o91r 11F48a11r18b50á46k 1578352381

To už je jednodušší utřít si hubu a v nejhorším případě vyprat tričko.

+9/0
26.11.2015 8:30

O27s14k80a33r 29K33o52v68a60ř21í72k 8257813396837

Kvásková mapa... :D

0/−3
26.11.2015 6:12

K89e30v18i89n 78R38e47i95c50h55e94l 7912115757115

Pana Cuketku jsem prestal definitivne brat vazne v momente kdy oslavoval predrazeny pekarny PAUL a vubec nepoznal,ze je to pouha rozmrazovna a asi pul roku vytrvale makronky nazyval jako makaronky.A tenhle clovek hodnoti restaurace.

+1/−1
26.11.2015 5:25

L22i96b72o45r 32D74a84n32ě36k 4267461903

tak většinou má dobré články, ale hold občas to uteče..

0/0
26.11.2015 8:21

K94e32v32i75n 29R18e27i28c29h37e67l 7552985787175

Ten člověk nepozná guláš od steaku a vy mu za to vzdáváte hold? 8-o

0/0
26.11.2015 20:10

M39i76l34a41n 50Š91e59l98i75g52a 7461164183153

Ona se makronka totiz jmeniuje Macaron. Takze v dobe, kdy u nas zazival jejich boom a poradne nemely ani cesky nazev, je oznaceni makaronka docela pochopitelne.

+3/0
26.11.2015 9:28

J96o81s73e42f 46Č51i73h28á79k 7751829820576

A napadlo někoho dávat kečup do míst kde se housky nebude dotýkat :-)

+2/0
26.11.2015 4:50

K80e84v38i26n 45R52e66i54c55h12e83l 7942975447335

Ja ho davam na stul.

+12/0
26.11.2015 5:25
Foto

J55a32n 81N12o19v23á32k 4548939234625

To už nebude žádná "p-ča s kytarou"? :-)

+2/−1
26.11.2015 4:43

V36á43c21l96a57v 58P67í44c78h23a 2463366112620

Pan Pavlíček asi nezná ten vtip.

+1/0
26.11.2015 12:55





Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2016 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je součástí koncernu AGROFERT ovládaného Ing. Andrejem Babišem.