Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Kečupová kůže. Americký vynález má zabránit rozmočení burgerové housky

První zmínky o kečupové kůži přinesl Martin Kuciel, alias pan Cuketka, na svém blogu. Objevil ji na webu Techinsider, kde zkoušeli, jak nerozmočit burgerovou housku kečupem a místo obyčejného „kydance“ kečupu použili plátek dehydrovaného. Kuciel ji pro iDNES.cz zkusil vyrobit a podělil se o stručný recept.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

J62a54k11u85b 57F25e43i73f81a65r 7209699486849

Na burgery používám již jen domácí ciabattu a díky její konzistenci a kůrce tento problém už neznám. Chemické houbohousky nekupuji.

0/0
30.11.2015 12:30
Foto

P96a90v34l82a 16V68l17á35č40i39l31o31v38á 66B69. 98B60r33a48u75n 1290565763713

Tohle opravdu není nic nového...iDnes zase zaspala dobu. Tento způsob a použití znám už nejméně 2 roky - 3 roky... A žádná sláva to není, chuť to postrádá.

Pokud se správně připraví houska, nezapomene se na správné vrstvení surovin a připravuje se těsně před podáváním, není problém s normální konzistencí kečupu majonézy a dalších.... Nejsem fanda hamburgerů, ale je to jako se vším. Pokud věnujete pozornost tomu, co děláte, výsledek se dostaví i bez rádo by převratných nechutných vynálezů.... Když je někdo líný a hňup nepomůže mu ani vysušený kečup ;-D

0/0
27.11.2015 12:22

J58a44r38o34s87l50a17v 24K52a43d84l31e64c 5801849462231

Ono to není k pochutnání ani normálně...Rv

0/−3
26.11.2015 8:40

I36g23o70r 63F35a86r75b14á81k 1148852301

To už je jednodušší utřít si hubu a v nejhorším případě vyprat tričko.

+9/0
26.11.2015 8:30

O72s65k49a24r 61K34o71v40a81ř47í88k 8327163776947

Kvásková mapa... :D

0/−3
26.11.2015 6:12

K80e47v44i79n 48R12e61i92c43h16e17l 7332575617305

Pana Cuketku jsem prestal definitivne brat vazne v momente kdy oslavoval predrazeny pekarny PAUL a vubec nepoznal,ze je to pouha rozmrazovna a asi pul roku vytrvale makronky nazyval jako makaronky.A tenhle clovek hodnoti restaurace.

+1/−1
26.11.2015 5:25

L16i46b30o93r 79D77a45n17ě12k 4567231163

tak většinou má dobré články, ale hold občas to uteče..

0/0
26.11.2015 8:21

K40e88v34i47n 57R56e91i94c66h47e34l 7472275207725

Ten člověk nepozná guláš od steaku a vy mu za to vzdáváte hold? 8-o

0/0
26.11.2015 20:10

M16i18l54a11n 23Š77e61l40i51g11a 7211974263453

Ona se makronka totiz jmeniuje Macaron. Takze v dobe, kdy u nas zazival jejich boom a poradne nemely ani cesky nazev, je oznaceni makaronka docela pochopitelne.

+3/0
26.11.2015 9:28

J39o41s33e34f 95Č31i14h18á67k 7591759650666

A napadlo někoho dávat kečup do míst kde se housky nebude dotýkat :-)

+2/0
26.11.2015 4:50

K63e67v22i82n 75R68e15i38c98h57e54l 7982375787575

Ja ho davam na stul.

+12/0
26.11.2015 5:25
Foto

J81a45n 45N57o74v58á36k 4168109224315

To už nebude žádná "p-ča s kytarou"? :-)

+2/−1
26.11.2015 4:43

V88á67c96l49a93v 34P57í21c96h72a 2393286442380

Pan Pavlíček asi nezná ten vtip.

+1/0
26.11.2015 12:55







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.