Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Kečupová kůže. Americký vynález má zabránit rozmočení burgerové housky

První zmínky o kečupové kůži přinesl Martin Kuciel, alias pan Cuketka, na svém blogu. Objevil ji na webu Techinsider, kde zkoušeli, jak nerozmočit burgerovou housku kečupem a místo obyčejného „kydance“ kečupu použili plátek dehydrovaného. Kuciel ji pro iDNES.cz zkusil vyrobit a podělil se o stručný recept.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

J84a81k70u26b 34F49e21i55f32a34r 7159749966689

Na burgery používám již jen domácí ciabattu a díky její konzistenci a kůrce tento problém už neznám. Chemické houbohousky nekupuji.

0/0
30.11.2015 12:30
Foto

P54a80v53l16a 65V75l40á90č26i43l13o29v87á 1900855773923

Tohle opravdu není nic nového...iDnes zase zaspala dobu. Tento způsob a použití znám už nejméně 2 roky - 3 roky... A žádná sláva to není, chuť to postrádá.

Pokud se správně připraví houska, nezapomene se na správné vrstvení surovin a připravuje se těsně před podáváním, není problém s normální konzistencí kečupu majonézy a dalších.... Nejsem fanda hamburgerů, ale je to jako se vším. Pokud věnujete pozornost tomu, co děláte, výsledek se dostaví i bez rádo by převratných nechutných vynálezů.... Když je někdo líný a hňup nepomůže mu ani vysušený kečup ;-D

0/0
27.11.2015 12:22

J73a74r70o64s27l48a68v 13K59a19d18l98e32c 5161689522761

Ono to není k pochutnání ani normálně...Rv

0/−3
26.11.2015 8:40

I69g68o62r 46F22a80r93b65á36k 1228152601

To už je jednodušší utřít si hubu a v nejhorším případě vyprat tričko.

+9/0
26.11.2015 8:30

O30s68k54a40r 97K11o32v96a88ř63í14k 8467623256317

Kvásková mapa... :D

0/−3
26.11.2015 6:12

K82e27v21i96n 60R45e23i26c18h40e69l 7602925767985

Pana Cuketku jsem prestal definitivne brat vazne v momente kdy oslavoval predrazeny pekarny PAUL a vubec nepoznal,ze je to pouha rozmrazovna a asi pul roku vytrvale makronky nazyval jako makaronky.A tenhle clovek hodnoti restaurace.

+1/−1
26.11.2015 5:25

L90i36b63o51r 39D49a62n67ě34k 4157451543

tak většinou má dobré články, ale hold občas to uteče..

0/0
26.11.2015 8:21

K86e15v63i25n 83R96e59i21c48h24e25l 7542255167515

Ten člověk nepozná guláš od steaku a vy mu za to vzdáváte hold? 8-o

0/0
26.11.2015 20:10

M45i98l38a49n 39Š30e89l72i77g82a 7201854803293

Ona se makronka totiz jmeniuje Macaron. Takze v dobe, kdy u nas zazival jejich boom a poradne nemely ani cesky nazev, je oznaceni makaronka docela pochopitelne.

+3/0
26.11.2015 9:28

J58o86s91e24f 89Č36i20h54á24k 7841639430656

A napadlo někoho dávat kečup do míst kde se housky nebude dotýkat :-)

+2/0
26.11.2015 4:50

K59e75v20i18n 36R32e96i27c68h95e64l 7162345967425

Ja ho davam na stul.

+12/0
26.11.2015 5:25
Foto

J84a42n 72N20o77v91á89k 4378329404345

To už nebude žádná "p-ča s kytarou"? :-)

+2/−1
26.11.2015 4:43

V79á41c89l84a52v 85P95í64c39h95a 2663746832620

Pan Pavlíček asi nezná ten vtip.

+1/0
26.11.2015 12:55







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.