Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Kečupová kůže. Americký vynález má zabránit rozmočení burgerové housky

První zmínky o kečupové kůži přinesl Martin Kuciel, alias pan Cuketka, na svém blogu. Objevil ji na webu Techinsider, kde zkoušeli, jak nerozmočit burgerovou housku kečupem a místo obyčejného „kydance“ kečupu použili plátek dehydrovaného. Kuciel ji pro iDNES.cz zkusil vyrobit a podělil se o stručný recept.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

J69a24k24u74b 55F12e52i64f31a81r 7469449656329

Na burgery používám již jen domácí ciabattu a díky její konzistenci a kůrce tento problém už neznám. Chemické houbohousky nekupuji.

0/0
30.11.2015 12:30
Foto

P37a64v15l45a 39V69l46á51č47i76l43o14v92á 1940935183943

Tohle opravdu není nic nového...iDnes zase zaspala dobu. Tento způsob a použití znám už nejméně 2 roky - 3 roky... A žádná sláva to není, chuť to postrádá.

Pokud se správně připraví houska, nezapomene se na správné vrstvení surovin a připravuje se těsně před podáváním, není problém s normální konzistencí kečupu majonézy a dalších.... Nejsem fanda hamburgerů, ale je to jako se vším. Pokud věnujete pozornost tomu, co děláte, výsledek se dostaví i bez rádo by převratných nechutných vynálezů.... Když je někdo líný a hňup nepomůže mu ani vysušený kečup ;-D

0/0
27.11.2015 12:22

J33a10r59o67s72l18a95v 63K39a97d70l62e38c 5111919692641

Ono to není k pochutnání ani normálně...Rv

0/−3
26.11.2015 8:40

I54g81o45r 11F85a90r45b28á76k 1468412501

To už je jednodušší utřít si hubu a v nejhorším případě vyprat tričko.

+9/0
26.11.2015 8:30

O19s57k69a22r 85K23o44v16a63ř63í56k 8187813106717

Kvásková mapa... :D

0/−3
26.11.2015 6:12

K75e87v18i75n 50R44e38i49c22h72e93l 7472185237495

Pana Cuketku jsem prestal definitivne brat vazne v momente kdy oslavoval predrazeny pekarny PAUL a vubec nepoznal,ze je to pouha rozmrazovna a asi pul roku vytrvale makronky nazyval jako makaronky.A tenhle clovek hodnoti restaurace.

+1/−1
26.11.2015 5:25

L94i70b64o22r 29D50a10n49ě51k 4877571633

tak většinou má dobré články, ale hold občas to uteče..

0/0
26.11.2015 8:21

K10e90v35i37n 28R85e29i69c39h67e70l 7892165807175

Ten člověk nepozná guláš od steaku a vy mu za to vzdáváte hold? 8-o

0/0
26.11.2015 20:10

M57i49l90a74n 35Š91e24l67i84g53a 7681794313743

Ona se makronka totiz jmeniuje Macaron. Takze v dobe, kdy u nas zazival jejich boom a poradne nemely ani cesky nazev, je oznaceni makaronka docela pochopitelne.

+3/0
26.11.2015 9:28

J48o65s86e92f 79Č37i58h86á44k 7741609870536

A napadlo někoho dávat kečup do míst kde se housky nebude dotýkat :-)

+2/0
26.11.2015 4:50

K19e36v98i73n 16R48e42i52c98h60e22l 7312715847325

Ja ho davam na stul.

+12/0
26.11.2015 5:25
Foto

J49a82n 59N16o97v93á90k 4128839954365

To už nebude žádná "p-ča s kytarou"? :-)

+2/−1
26.11.2015 4:43

V52á58c70l14a26v 24P46í47c15h41a 2853786622400

Pan Pavlíček asi nezná ten vtip.

+1/0
26.11.2015 12:55







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.