Diskuze

Tip na dárek pod stromeček pro milovníky brouků. Nová hmyzí kuchařka

Nová kuchařka Hmyz na talíři atypicky obohacuje předvánoční trh. Je dílem Marie Borkovcové z Mendelovy univerzity v Brně. Ona a její tým sice trochu předběhli dobu, ale věří, že bude užitečná v budoucnu, až se hmyz stane zdrojem potravy pro budoucí populace.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Chovejte blechy nebo vši,oni budou žrát vás a vy zase je to bude uzavrený okruh.

0 0
možnosti
Foto

Vše z článku jsem ochutnal, jelikož v gastronomii dělám a držím se hesla že zkusit se má všechno tak došlo i na tohle, a vše mi chutnalo, není to nic nechutneho má to svoji chuť, mouční červy chutnají po buracich, štír po mandlich atd... určitě doporučuji ochutnat když budete mít šanci.

2 0
možnosti
Foto

Lidi chteji slyset, ze hmyz chutna jako Losos s nivou, Tvrdi expert. Proboha jen to ne, kazit jakoukoliv rybu syrem, natoz lososa, je pomalu trestnym cinem...

3 0
možnosti
Foto

Za to by mi šéfkuchař usekl obě ruce, tak že mohu vaše slova jen potvrdit.

0 0
možnosti
Foto

I23v47a64n 73M19a77r71e29k

4. 12. 2015 11:02

A k tomu na "rozjezd" kilo švábů a štěnic jako delikatesu na Štěpána RvRvRv

4 0
možnosti